- 27 Ağustos 2024
- 1.611
- 1.109
- 48
- 30
Ayy canımm hayırlı olsun sağlıkla kalsın yanınızda kucağınızda inşallahBugun dogum yaptim 27 haftalik bebegim kuvezde simdi dua edin bizimle kalsin nolur![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy canımm hayırlı olsun sağlıkla kalsın yanınızda kucağınızda inşallahBugun dogum yaptim 27 haftalik bebegim kuvezde simdi dua edin bizimle kalsin nolur![]()
link atabilir misin? ben baktığımda trendyolda baya pahalıydı
çook teşekkür ederim hiçbir şey bilmiyorum, ailelerden uzaktayız erkenden böyle endişelerim doğmaya başladı mesajın çok rahatlatıcıİlk bebeğim 2400 gram doğdu çok küçüktü ememiyordu daha da zayıflayınca ve sarılıkta demişlerdi sanırım hastanede hemşireler mama verdiler o şekilde toparlanınca hastaneden çıkmıştık. Sonra evde emmeye devam etti biberonu bir türlü ben içiremedim o dönem öyle hatırlıyorum 10 yıl oldu.. sonra hep emdi sonra da yemeğe geçti zaten.. korkma ama sen rahat oldukça her şey daha iyi ilerler sarılık olsa bile geçici bir şey oluyor atlatıyorlar. Hazırlıklı olman çok iyi bak için rahat etsin biberonu emziği vs hazırlıyorsun bir aksilikte yanında tüm ihtiyaçların olacak.. Keyifle geçir zamanını![]()
Gecmıs olsun canım Rabbım saglıkla ınsallh yavruna kavustursunBugun dogum yaptim 27 haftalik bebegim kuvezde simdi dua edin bizimle kalsin nolur![]()
Yaaa minnoş duramadı içerde yüzünüz gülerek çıkın hastaneden kuzumBugun dogum yaptim 27 haftalik bebegim kuvezde simdi dua edin bizimle kalsin nolur![]()
Sağlıkla devam etsin. Çok güçlü bir bebek maşallah. Dualarımız seninle. Sadece aceleci biraz meleğin seni görmek istemiş erkendenSürecim sona erdi yeni bi sürec basladi bizim icin bebegim cok kucuk 900 gr dogum yaptim bugun
Allah bebeğini kucağına sağlıkla alıp o hastaneden çıkmayı da nasip edecek inş canım rabbim böyle uygun görmüş yavruna erken kavuşturmuş seni dualarım bebeğinle güzel haberlerini okuyacağız en kısa zamanda inanıyorum benBugun dogum yaptim 27 haftalik bebegim kuvezde simdi dua edin bizimle kalsin nolur![]()
Sanırım gün içinde hareketli olması lazımbebeğin düzenli hareket etmesi ne demek? her gün benzer saatlerde hareketlenip benzer saatlerde durgunlaşması mı yoksa artık sürekli bir hareketinin olması mı?![]()
Küçük kuzu inşallah çok güçlü olacak rabbim yardımcınız olsun canım benimBugun dogum yaptim 27 haftalik bebegim kuvezde simdi dua edin bizimle kalsin nolur![]()
Rabbim size bağışlasın bebeğiniziBugun dogum yaptim 27 haftalik bebegim kuvezde simdi dua edin bizimle kalsin nolur![]()
Riskli bi sey soylemek icin cok erken diyorlar.Canım aklıma geldikçe dua ediyorum, Allah bebeğine şifa versin sizinle kalsın inşallah birlikte hastaneden gülerek çıkındoktorlar ne diyor durumu için?
Eylül annesi olamadım haziran annesi oldumAyy canımm hayırlı olsun sağlıkla kalsın yanınızda kucağınızda inşallahben inanıyorum çok iyi olacak dualarım sizinle
Hayırlı olsunEylül annesi olamadım haziran annesi olduminşallah sizin melekleriniz vaktinde gelir
Dualarımız sizinle, sabah uyanır uyanmaz aklıma geldiniz. İnşallah bunca insanın duasıyla, sağ Salim sizi evinize uğurlayacağız burdanRiskli bi sey soylemek icin cok erken diyorlar.solunum cihazina bagli ve sarilik oldu
Dua ediyoruz canım inşallah bebeğinle sağlıklı bi şekilde çıkacaksınız o hastanedenEylül annesi olamadım haziran annesi olduminşallah sizin melekleriniz vaktinde gelir
Canım benim günaydın. Anne oldun ama bak öyle düşün biraz destek alacak bebeğin. Daha zor bir durum olabilirdi. Duyguların da çok yoğun anlayabiliyoruz seni. Hepimiz burada dua ediyoruz. Az kaldıEylül annesi olamadım haziran annesi olduminşallah sizin melekleriniz vaktinde gelir
Canım benim allahım sağsalim evinize kavuşmayı nasip etsin size <3 bak burada kaç tane hamile annenin duasını alıyorsun inşallahhhh dualarımız kabul olurBugun dogum yaptim 27 haftalik bebegim kuvezde simdi dua edin bizimle kalsin nolur![]()
Rabbim sizi yavruna kavuştursun bende geçen yıl 30 haftalık doğum yaptım 1200 grdı şükür bir yaşına geldi şimdi peşinde koşuyoruz seninde öyle olacak inşallah güçlü ol onlar çok güçlü oluyorlarSürecim sona erdi yeni bi sürec basladi bizim icin bebegim cok kucuk 900 gr dogum yaptim bugun
Allah razi olsun canim benim iyiki varsiniz kalpleriniz cok guzel dua beklerim hepAllah bebeğini kucağına sağlıkla alıp o hastaneden çıkmayı da nasip edecek inş canım rabbim böyle uygun görmüş yavruna erken kavuşturmuş seni dualarım bebeğinle güzel haberlerini okuyacağız en kısa zamanda inanıyorum ben![]()