Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    167
Rabbim sizi yavruna kavuştursun bende geçen yıl 30 haftalık doğum yaptım 1200 grdı şükür bir yaşına geldi şimdi peşinde koşuyoruz seninde öyle olacak inşallah güçlü ol onlar çok güçlü oluyorlar
Benim bebegim cok küçük doktorlar iyi seyler söylemiyor cok korkuyorum 😭😭😭beyin hasari gorme bozuklugu vs diyorlar

Benim bebegim cok küçük doktorlar iyi seyler söylemiyor cok korkuyorum 😭😭😭beyin hasari gorme bozuklugu vs diyorlar
Bize de kötü şeyler söylediler doktorlar en kötüyü söylüyor maalesef bende çok ağladım çok üzüldüm ama şükür sağlıklı kızım inş senşnde öyle olacak bol bol dua edelim sen güçlü ol yavrun senden güç olacak

Kızlar nasılsınız 27. Haftaya geldim artık küçük çocukla beraber hamilelik yavaş yavaş zor plmaya başladı. 2 gündür karnım sanki böyle sertleşmiş gibi Ağrı vs yok ama sertlik hissediyorum normal midir acaba

Kızlar nasılsınız 27. Haftaya geldim artık küçük çocukla beraber hamilelik yavaş yavaş zor plmaya başladı. 2 gündür karnım sanki böyle sertleşmiş gibi Ağrı vs yok ama sertlik hissediyorum normal midir acaba
Bence normal canım benimde küçük bebeğim var malum geceleri uyumuyor her yerim ağrıyor ondan zor

Benim de gece ağrım oluyor karnımın alt tarafında ve dönemiyorum uyurken yeni yeni zorlanmaya başladım

bazen çok sertleşiyor nefes aldırmıyor, bazende şükür iyi oluyorum.
bizdede 2,5 yaşında tripli, ağlak, sendromlu bir abla var. zorluyor gerçekten

Kızlar selamm 🥹 Bugün kontrolüm vardı 28+6 dayım. Bebiş önden gidiyor baya. 12 kilo aldım ve doktorum epey kızdı. Artık ne yiyeyim nasıl azaltayım bilemiyorum ya çok moralim bozuldu. 9 ayı 12 kilo ile tamamlaman gerekiyordu dedi. Sınırı aşmışım ve hiç kilo almadan nasıl geçecek geri kalan haftalar hiç bilmiyorum.

Bugun dogum yaptim 27 haftalik bebegim kuvezde simdi dua edin bizimle kalsin nolur 😭😭
Canım yeni gördüm mesajını Rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah sağlıkla evinize dönün birlikte. Güzel şeyler düşün bol bol dua et , biz de ediyoruz ve güzel haberlerini bekliyoruz. Kocaman sarılıyorum sana güçlü anne 🌸

IMG_20250625_192623.webp
kızım bugün sürekli kendini böyle toplayıp duruyor normal mi acaba

Bize de kötü şeyler söylediler doktorlar en kötüyü söylüyor maalesef bende çok ağladım çok üzüldüm ama şükür sağlıklı kızım inş senşnde öyle olacak bol bol dua edelim sen güçlü ol yavrun senden güç olacak
İnşallah canim benim Allah razi olsun sizin meleğiniz kaç haftalikti

Canım yeni gördüm mesajını Rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah sağlıkla evinize dönün birlikte. Güzel şeyler düşün bol bol dua et , biz de ediyoruz ve güzel haberlerini bekliyoruz. Kocaman sarılıyorum sana güçlü anne 🌸
Yaa mesajin beni öyle duygulandirdi ki oyiki varsiniz gercekten. Allah razi olsun.Sizde saglikla vakitlice meleginize kavusursunuz inşallah 🩷

Canlar benim nabzım en düşük 130 çıkıyor bir haftadır sağlık ocağı ölçüm yapıyor ve kalbim boğazımda atıyor nefes almak bazen zor geliyor sizce bu nabız normalmi bazen 140 ve 160 arası gidip geliyor

Yaa mesajin beni öyle duygulandirdi ki oyiki varsiniz gercekten. Allah razi olsun.Sizde saglikla vakitlice meleginize kavusursunuz inşallah 🩷
Canım inşallah buraya yavrumla evimize gidiyoruz diye de yazacaksın dualarımız sizinle. Hayırlısıyla, sağlıkla kucağına alacaksın inşallah Güzel Anne🥰💐

Küçük çocukla gerçekten zor oluyor hem çok hareketli hem uykusu sıkıntı günler nasıl geçecek bilmiyorum
Evet yorulunca da sertleşiyor karnım iyice şişiyor dinlenince normale dönüyor.. yoruluyorsundur küçük çocukla ben de yoruluyorum hava da sıcak..:/ az kaldı ama sabır

Kızlar bacak kramplarınız ne durumda,magnezyum kullanmama rağmen geceleri oluyor ve tüm gün ağrı devam ediyor 🙁
Bacağım kramp girecek diye korkudan esnetip duruyorum uyurken uyku aralarında mutlaka ayak parmaklarımı oynatıyorum bacaklarımı ileri geri vs yapıyorum :// ama çok ileri doğru itme o zaman kramp giriyor direkt :(

Back
X