Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    167
Bacağım kramp girecek diye korkudan esnetip duruyorum uyurken uyku aralarında mutlaka ayak parmaklarımı oynatıyorum bacaklarımı ileri geri vs yapıyorum :// ama çok ileri doğru itme o zaman kramp giriyor direkt :(
Bende sürekli parmaklarımı ileri geri yapıyorum ama dediğiniz gibi kasılma çok korkutuyor

Canlar benim nabzım en düşük 130 çıkıyor bir haftadır sağlık ocağı ölçüm yapıyor ve kalbim boğazımda atıyor nefes almak bazen zor geliyor sizce bu nabız normalmi bazen 140 ve 160 arası gidip geliyor
Canım normal değil muhtemelen bebeğin de strese girip kasılıyor mutlaka doktoruna danış kardiyologa gönderir

Canlar benim nabzım en düşük 130 çıkıyor bir haftadır sağlık ocağı ölçüm yapıyor ve kalbim boğazımda atıyor nefes almak bazen zor geliyor sizce bu nabız normalmi bazen 140 ve 160 arası gidip geliyor
Sen mutlaka doktora git. Fotoğrafı da gördüm bekleme bence bir gözük mutlaka

İyi geceler hanımlar nasıl gidiyor hamilelik herkes iyimi
Bende kaç gündür düğün telaşı vardi dinlene dinleme yozgata gittik bir gece Kayseri'de dinlendik ordan da marasa geçip ertesi gün kardeşime bir düğün daha yaptık bugünde nihayet eve geldim yorulma haricinde bir sıkıntı yok...insanın evi gibisi yok bu duyguyu her seferinde hissediyorum ama hamilelikte daha farklı

Bende kaç gündür düğün telaşı vardi dinlene dinleme yozgata gittik bir gece Kayseri'de dinlendik ordan da marasa geçip ertesi gün kardeşime bir düğün daha yaptık bugünde nihayet eve geldim yorulma haricinde bir sıkıntı yok...insanın evi gibisi yok bu duyguyu her seferinde hissediyorum ama hamilelikte daha farklı
Ay süper bak hem iyisin hem düğüne katılabildin çok sevindim senin için kardeşin de mutlu olmuştur 🥰🥰
Artık evde dinlenirsin işe gitmek zorunda değilsen

Çok iyi oldu kardeşinde mutlu olmuştur ne güzel.Ben 1 defa Yozgat'a gittim ve dedim asla birde bu yola gitmem kolay kolay pert oldum sana helal olsun aferin👏🏻🥰

Ya kız niye kovdun🤭benimkide beni sinir ediyor valla benimde kovasım var😄
Katlanamıyorum tartışınca yanımda durması beni sinir ediyor hiçbir şey yapmamış gibi davranıyor :( hep ben paronoyak oluyorum şimdi takmış hamilesin hormonların yüzünden vs sanki hep o haklı ben hamileyim diye her duygum sahte… neyse özür diledi az önce mesajlaştık sabah gelecek :(( kesin ben hamileyim diye yalandan özür dilemiştir aynı şeyleri yine yapar

Katlanamıyorum tartışınca yanımda durması beni sinir ediyor hiçbir şey yapmamış gibi davranıyor :( hep ben paronoyak oluyorum şimdi takmış hamilesin hormonların yüzünden vs sanki hep o haklı ben hamileyim diye her duygum sahte… neyse özür diledi az önce mesajlaştık sabah gelecek :(( kesin ben hamileyim diye yalandan özür dilemiştir aynı şeyleri yine yapar
Özür dilemiş ne güzel İn şa Allah yapmaz ya benimki hemen özür dilemez bir kaç gün işine gelir küs kalırız genelde ben konuşurum o susar çünkü biliyor haklıyım bende sinir oluyorum neden cevab vermiyor diye..hiç tartışamam bana diyor..

Özür dilemiş ne güzel İn şa Allah yapmaz ya benimki hemen özür dilemez bir kaç gün işine gelir küs kalırız genelde ben konuşurum o susar çünkü biliyor haklıyım bende sinir oluyorum neden cevab vermiyor diye..hiç tartışamam bana diyor..
evet ben de konuşmasam uğraşmaz hiç öyle küs kalır 😔 bende ayrıldık mı ayrılmadık mı anlamak için soruyorum falan hep o şekilde barışma oluyor yoksa o beni hiç haklı bulamaz imkansız
Ne güzel eşin seni anlıyor demekki hak verebiliyor

Kızlar selamm 🥹 Bugün kontrolüm vardı 28+6 dayım. Bebiş önden gidiyor baya. 12 kilo aldım ve doktorum epey kızdı. Artık ne yiyeyim nasıl azaltayım bilemiyorum ya çok moralim bozuldu. 9 ayı 12 kilo ile tamamlaman gerekiyordu dedi. Sınırı aşmışım ve hiç kilo almadan nasıl geçecek geri kalan haftalar hiç bilmiyorum.
Ayy çok duyuyorum bu ara doktorlar kilo için çok zorbalıyor kadınları.. bence şekerin tansiyonun v hastalığın vs yoksa takma son 2 ay mecbur daha alacağız yani aç kalıp bebekleri hasta mı edelim… eksik mi kalsın vitaminleri.. ben aç kalırsam vicdan azabı çekerim… şekerim yok tansiyonum yok.. acıkınca yiyorum yani yemezsem zaten titreme oluyor halsiz oluyorum… stres olma

evet ben de konuşmasam uğraşmaz hiç öyle küs kalır 😔 bende ayrıldık mı ayrılmadık mı anlamak için soruyorum falan hep o şekilde barışma oluyor yoksa o beni hiç haklı bulamaz imkansız
Yok hemen hak vermiyor asla işte ondan küs kalmaya devam ediyor ama biz kadınlar konuşmasak çatlarız artık görünce benden tık yok o zaman diyor evet ben düşündüm sen haklısın🤦🏻‍♀️

Yok hemen hak vermiyor asla işte ondan küs kalmaya devam ediyor ama biz kadınlar konuşmasak çatlarız artık görünce benden tık yok o zaman diyor evet ben düşündüm sen haklısın🤦🏻‍♀️
Evet konuşmadan aynı evde duramam o yüzden gönderdim ama mesaj atmadan da duramadım yine.dd yarın ki kontrol umarım iyi geçer yazarsın buraya bakalım bebeklerimiz nasıl 💕😍😍

Evet konuşmadan aynı evde duramam o yüzden gönderdim ama mesaj atmadan da duramadım yine.dd yarın ki kontrol umarım iyi geçer yazarsın buraya bakalım bebeklerimiz nasıl 💕😍😍
O mesaj mutlaka atılmalı hele işte olunca uzun bir dastan yazarım😄
Benim randevum 4 sonra sen benden önce gidersin bence..güzel haberlerle çıkak doktordan🤲🏻🤲🏻🥰🥰

Evet yorulunca da sertleşiyor karnım iyice şişiyor dinlenince normale dönüyor.. yoruluyorsundur küçük çocukla ben de yoruluyorum hava da sıcak..:/ az kaldı ama sabır
Sanırım yorgunluktan sabah uyanınca normal oluyor çünkü sertlik olmuyor gerçekten sabır artık çoğu gitti azı kaldk

Ay ama varya küsmesi bile iyi Benmki asla küsmez ağız tadıyla bi kavga edip küs kalamıyorum bile evde darlıyır bi defa annemlere gittimde öyle küsebildik düşün yoksa rahat bırakmıyor

Back
X