Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
Kızlar aranızda mide ilacı kullananlar ne kullanıyor ? Şurup içemiyorum çiğneme olan tabletleri de çiğneyemiyorum hap olarak kullanmam lazım mise kpruyucu tarzı kullandığınız şeyleri söyler misiniz

Kızlar kontrolüm vardi benim de bugün o kadar kalabalıktı ki hızlı hızlı bakildik resmen suyum iyi çok şükür bebek 1400 gr olmus boyunu da ben hesapladım 40 cm olmuşuz bi daha 32 haftalikken görüşelim dedi doktora doğuma siz mi gireceksiniz dedim şans işi dedi 😔

Kizlar Instagram da güvenilir magnet yapan isletme varsa benimle paylaşırsanız sevinirim
Ben miskokulumasallar diye bir sayfaya yaptırıyorum, henüz teslim almadım ama güvenilir görünüyor ve tüm ürünleri çok güzel geliyor gözüme. Trendyola göre vs.biraz pahalı sadece

Doğum tarihini nasıl hesaplıyorsunuz hanımlar ben 30 haftalık gebeyim eylülde sanırım doğumum ama kaçı olduğunu nasıl öğrenebilirim

Kızlar böyle günde 2-3 defa bir anda karnıma hafif bir sancı giriyor sanki tuvaletim varmış gibi ve karnımın bir bölgesi (genelde sağ göbek deliğimin yanı) o an kabarmış oluyor. Böyle bir 10-15 saniye sonra iniyor. Artık ağrı gelince karnımın bir yerinin kabardığını anlıyorum. Bu bebek mi yoksa şu Braxton hicks dedikleri yaşancı kasılma mı acaba.. yaşayan var mı

Doğum tarihini nasıl hesaplıyorsunuz hanımlar ben 30 haftalık gebeyim eylülde sanırım doğumum ama kaçı

Normal doğum istiyorum ama eylülün kaçı onu bilmiyorum doğum zamanım
telefon uygulamaları var gebelik takiple ilgili, birini indirip son adet tarihine girerek öğrenebilirsin ben hamilelik+ diye bir uygulama kullanıyorum gösteriyor tahmini doğum zamanını

Kızlar böyle günde 2-3 defa bir anda karnıma hafif bir sancı giriyor sanki tuvaletim varmış gibi ve karnımın bir bölgesi (genelde sağ göbek deliğimin yanı) o an kabarmış oluyor. Böyle bir 10-15 saniye sonra iniyor. Artık ağrı gelince karnımın bir yerinin kabardığını anlıyorum. Bu bebek mi yoksa şu Braxton hicks dedikleri yaşancı kasılma mı acaba.. yaşayan var mı
ben de yaşıyorum merak ediyorum ne olduğunu :D cevabı takipteyim

Kızlar kontrolüm vardi benim de bugün o kadar kalabalıktı ki hızlı hızlı bakildik resmen suyum iyi çok şükür bebek 1400 gr olmus boyunu da ben hesapladım 40 cm olmuşuz bi daha 32 haftalikken görüşelim dedi doktora doğuma siz mi gireceksiniz dedim şans işi dedi 😔
Çok şükür her şey çok iyi emoji görünce korktum

yalancı kasılma evet. ama bazende poposunu dayıyor yada ayaklarıyla itiyor öyle olunca anlaşılıyor zaten

Gebelik boyunca kendimi kremledim catlamamak için ama bu geçen hafta dikkat etmedim sürmedim pek her yer çatlamaya başladı 😥
valla hiç anlamadan çat diye çatladım. krem filan işe yaramıyor bence
tamamen genetik
bide çok kilo alırsak sonra sarkıyor çatlaklar görünür kalıyor
annemden gördüğüm kadarıyla öyle :D

Merhaba kizlar benm kizim 6 aylik olacak. Gebe oldugumu ogrendim. Var mi bu kadr kucuk bebegi olan aranzdq
Daha önce eşimde sperm sorunu var ileri hızlı demissiniz bizim de oyle gebelikleriniz doğal yolla mi oldu acabs yoksa tüp bebek mi deneyimlerinizi payladir mısınız bize de doğal yolla olabilir ama uzun sürebilir dendi. Sperm sayısı çok iyi ileri hız iyi değil proxeed plus kullaniyor

Back
X