- 10 Nisan 2022
- 441
- 153
- 53
- 33
Evet çatlak oluşacak o yüzden dedi orayada krem süreceğim artıkMerhabaaa
çatlaklardan dolayı mıymış ,iyi bari
maşallah maşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet çatlak oluşacak o yüzden dedi orayada krem süreceğim artıkMerhabaaa
çatlaklardan dolayı mıymış ,iyi bari
maşallah maşallah
Tamam canım en azından apar topar koşturmam eksiğim falan olursa onları toparlarim teşekkür ederimPanik yapmazsan girebilirsin canım da sancı gelip gidecek aralıklarla zor gibi duş![]()
Ben miskokulumasallar diye bir sayfaya yaptırıyorum, henüz teslim almadım ama güvenilir görünüyor ve tüm ürünleri çok güzel geliyor gözüme. Trendyola göre vs.biraz pahalı sadeceKizlar Instagram da güvenilir magnet yapan isletme varsa benimle paylaşırsanız sevinirim
40 hafta 12 eylül sizin kaçıncı haftada doğum yapacağınıza bağlı normal mi sezaryen miDoğum tarihini nasıl hesaplıyorsunuz hanımlar ben 30 haftalık gebeyim eylülde sanırım doğumum ama kaçı olduğunu nasıl öğrenebilirim
Tamam canım teşekkür ederimOğlumda cuma akşamı 8gibi suyum gelmişti cumartesi gece 22de doğdu canım yardımcı olur sana inşallah cevabımdoktorum suyun sancından önce gelirse bir saate gel demişti öyle de yaptım
Normal doğum istiyorum ama eylülün kaçı onu bilmiyorum doğum zamanım40 hafta 12 eylül sizin kaçıncı haftada doğum yapacağınıza bağlı normal mi sezaryen mi
Doğum tarihini nasıl hesaplıyorsunuz hanımlar ben 30 haftalık gebeyim eylülde sanırım doğumum ama kaçı
telefon uygulamaları var gebelik takiple ilgili, birini indirip son adet tarihine girerek öğrenebilirsin ben hamilelik+ diye bir uygulama kullanıyorum gösteriyor tahmini doğum zamanınıNormal doğum istiyorum ama eylülün kaçı onu bilmiyorum doğum zamanım
ben de yaşıyorum merak ediyorum ne olduğunuKızlar böyle günde 2-3 defa bir anda karnıma hafif bir sancı giriyor sanki tuvaletim varmış gibi ve karnımın bir bölgesi (genelde sağ göbek deliğimin yanı) o an kabarmış oluyor. Böyle bir 10-15 saniye sonra iniyor. Artık ağrı gelince karnımın bir yerinin kabardığını anlıyorum. Bu bebek mi yoksa şu Braxton hicks dedikleri yaşancı kasılma mı acaba.. yaşayan var mı
Çok şükür her şey çok iyi emoji görünce korktumKızlar kontrolüm vardi benim de bugün o kadar kalabalıktı ki hızlı hızlı bakildik resmen suyum iyi çok şükür bebek 1400 gr olmus boyunu da ben hesapladım 40 cm olmuşuz bi daha 32 haftalikken görüşelim dedi doktora doğuma siz mi gireceksiniz dedim şans işi dedi![]()
yalancı kasılma evet. ama bazende poposunu dayıyor yada ayaklarıyla itiyor öyle olunca anlaşılıyor zatenKızlar böyle günde 2-3 defa bir anda karnıma hafif bir sancı giriyor sanki tuvaletim varmış gibi ve karnımın bir bölgesi (genelde sağ göbek deliğimin yanı) o an kabarmış oluyor. Böyle bir 10-15 saniye sonra iniyor. Artık ağrı gelince karnımın bir yerinin kabardığını anlıyorum. Bu bebek mi yoksa şu Braxton hicks dedikleri yaşancı kasılma mı acaba.. yaşayan var mı
valla hiç anlamadan çat diye çatladım. krem filan işe yaramıyor benceGebelik boyunca kendimi kremledim catlamamak için ama bu geçen hafta dikkat etmedim sürmedim pek her yer çatlamaya başladı![]()
O bebişinizin keyfine kalmışNormal doğum istiyorum ama eylülün kaçı onu bilmiyorum doğum zamanım
Bu haftalarda olması normaldir değil mi, korkmayayım?yalancı kasılma evet. ama bazende poposunu dayıyor yada ayaklarıyla itiyor öyle olunca anlaşılıyor zaten
12 Eylül'de 40 haftanız dolacakmış artık kaçıncı haftada doğar hiç belli olmazNormal doğum istiyorum ama eylülün kaçı onu bilmiyorum doğum zamanım
Daha önce eşimde sperm sorunu var ileri hızlı demissiniz bizim de oyle gebelikleriniz doğal yolla mi oldu acabs yoksa tüp bebek mi deneyimlerinizi payladir mısınız bize de doğal yolla olabilir ama uzun sürebilir dendi. Sperm sayısı çok iyi ileri hız iyi değil proxeed plus kullaniyorMerhaba kizlar benm kizim 6 aylik olacak. Gebe oldugumu ogrendim. Var mi bu kadr kucuk bebegi olan aranzdq