- 1 Nisan 2022
- 14.752
- 16.832
- 248
Perdeler halılar yıkana bilir genel temizlik için bu ayın sonu başlamak istiyorumBende kararsız kalmıştım öyle yapayım o zaman ev temizliği pekiperdeler halılar camlar flan onlar son 1 ay kalamı yapsam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Perdeler halılar yıkana bilir genel temizlik için bu ayın sonu başlamak istiyorumBende kararsız kalmıştım öyle yapayım o zaman ev temizliği pekiperdeler halılar camlar flan onlar son 1 ay kalamı yapsam
Hastane çantasını yavaş yavaş hazırlıyorum ama temizliği ağustosun son haftası annem yapacak ben ne kadar temizlesemde onun yaptığı gibi olmuyor gibi geliyor banaKızlar bende 30 haftalığım temizliği ve hastane çantanızı ayarladınızmı yoksa daha erken mi
Hastane çantasını yavaş yavaş hazırlıyorum ama temizliği ağustosun son haftası annem yapacak ben ne kadar temizlesemde onun yaptığı gibi olmuyor gibi geliyor bana![]()
Temizlik konusunda ben kararsız kaldım acaba yarın başlasammı kafasındayımHastane çantasını yavaş yavaş hazırlıyorum ama temizliği ağustosun son haftası annem yapacak ben ne kadar temizlesemde onun yaptığı gibi olmuyor gibi geliyor bana![]()
Ay çok üzüldüm canim ya bence siteleri araştırmak lazım şimdi sen diyince bakayım dedim gercekten de siteyi kapatmışlar yazıklar olsun insanları nasıl kandırıyorlar yaArkadaşlar sanırım ben lohusasepeti.com tarafından dolandırıldım.3 temmuzda sipariş vermiştim. Hala kargosu çıkmayınca bugün siteden bakıyım dedim sitesi uçmuş. Mail yolladım ama umudum yok
Bilmiyorum zeytinyağı fayda eder mi ben bir aydır falan Hindistan cevizi yağı kullanıyorumNemlendirici ve zeytinyağı olur mu acaba sürsem baya çatladı
Bebek alışverişini baya hallettik bi kaç tane eksiği kaldı temizliği bir ay sonra yapmayı düşünüyorumÇok teşekkür ederim canım ona göre artık hazırlık yaparım sizler yaptınız mı ev temizligi bebek alışverişi vs..
Ayy Allah'ım o kadar iyi anlıyorum ki seniAklınız varsa sakın kocanızdna iş beklemeyin. Bi tane cam silecek. Camı söktü. Baya çıkardı öyle siliyor. Sen sabır ver. Bi daha demem kendim yaparım
Aslında dikkat ederim, burdan alışveriş yapmamın nedeni de hamileliğimin başından beri bi artış collection bi de lohusa sepeti sürekli çıkıyodu. Artıştan alışveriştaptın sorunsuzdu. Ben yine bi tüketici hakem heyetine başvururum da ne çıkar bilinmez. İbret olsun sizler alışveriş yapmayın arkadaşlar. Zaten hassasız sinirlerimiz pamuk ipliğine bağlı :)Ay çok üzüldüm canim ya bence siteleri araştırmak lazım şimdi sen diyince bakayım dedim gercekten de siteyi kapatmışlar yazıklar olsun insanları nasıl kandırıyorlar ya
Tabi ki canim hakkını ara her zaman sıkma canınıAslında dikkat ederim, burdan alışveriş yapmamın nedeni de hamileliğimin başından beri bi artış collection bi de lohusa sepeti sürekli çıkıyodu. Artıştan alışveriştaptın sorunsuzdu. Ben yine bi tüketici hakem heyetine başvururum da ne çıkar bilinmez. İbret olsun sizler alışveriş yapmayın arkadaşlar. Zaten hassasız sinirlerimiz pamuk ipliğine bağlı :)
Hangi hastaneye gidiyosun canimkızlar bugün kontrolüm vardı 30. Haftayım 1500 kilo olmuş haftasına göre iyi dedi doktor. Hastanelere de zam gelmiş 2 ay önce sorduğumuzda 26 bin demişlerdi şimdi 30 u geçmiştir kesin![]()
Bu durum benimde canımı sıkıyor kontrolleri hep asistan doktorlar yapıyor sabit doktora da denk gelemiyoruz mecbur hangisine randevu varsa ona gidiyoruz. Misal bizim Gebe 1 ve Gebe 2 diye iki oda var hangisine randevu bulabilirsek şükrediyoruzCanımsın yok kuzum yaa devlet hastanesinde olunca doğuma kim gireceği belli olmuyor ona üzüldüm sonuçta istediğim doktora gidiyorum kontrollere ama şansa kim gelirse olunca ister istemez canim skldı
Öyle valla canim ben hep baştan beri aynı doktora alabildim fakat çok hastası var o kadar acele oldu ki herşey ben sehir hastanesine gidiyorum baya doktor olmasına rağmen resmen 1 saat bekledim siramin gelmesiniBu durum benimde canımı sıkıyor kontrolleri hep asistan doktorlar yapıyor sabit doktora da denk gelemiyoruz mecbur hangisine randevu varsa ona gidiyoruz. Misal bizim Gebe 1 ve Gebe 2 diye iki oda var hangisine randevu bulabilirsek şükrediyoruz
Ben de 34+larda hazirlamayı düşünüyorum.31 haftalığım 34 düşünüyorum hazırlamaya
Ben Aksaray da yaşıyorum özel inova hastanesine gidiyorum sürekliHangi hastaneye gidiyosun canim
Doğumda bir de onun stresini yaşamayız inşallahÖyle valla canim ben hep baştan beri aynı doktora alabildim fakat çok hastası var o kadar acele oldu ki herşey ben sehir hastanesine gidiyorum baya doktor olmasına rağmen resmen 1 saat bekledim siramin gelmesini![]()
temizliğe başladım. halıları salı verdim. dün bi odanın camını sildik , perdesini yıkadık.Kızlar bende 30 haftalığım temizliği ve hastane çantanızı ayarladınızmı yoksa daha erken mi