Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
Lansinoh göğüs ucu kremini öneriyorlar daha çok ve doğumdan önce başlıyorlarmış çok kullanan var ama bazı kişilerde erken doğumu tetiklediğini demişti
Bana ebe 36. Haftadan sonra kullanabilirsin dedi. Daha öncesinde çatlak falan olursa yine kullanabilirsin ama masaj falan yapma hafifçe sür sadece dedi

Bana ebe 36. Haftadan sonra kullanabilirsin dedi. Daha öncesinde çatlak falan olursa yine kullanabilirsin ama masaj falan yapma hafifçe sür sadece dedi
Doğuma yakın daha iyi doğru demiş göğüsler uyarıldığı için doğum tetikleniyor, 32. Haftada başlayanlar oluyordu şaşırıyordum. Ebeniz iyiymiş

Lansinoh göğüs ucu kremini öneriyorlar daha çok ve doğumdan önce başlıyorlarmış çok kullanan var ama bazı kişilerde erken doğumu tetiklediğini demişti
evet çok öneriliyor gördüm ama öncesinde doğal yağları deneyim diye düşündüm

Ben de kayınvalideme durup durup arada bunu söylüyorum djdjdk bir zahmet 40 gün kimse gelmesin diye. Ama kendileri herkesin ilk gecesinde koştuğu için milleti de bekliyorlar şaka gibi
Aynen öyle kendileri gitmiş diye bekliyorlar oğlumda daha 1 hafta olmadan aradıki kardeşi eşi ve kimler kimler geliyorlar ilk torun diye bende teşekkür ettim ama sana gelsinler dedimben kabul edemem dedim açık açık o
konuda neden açık konuşmakta rahatım çünkü hiç yardım etmediler bana hasta olsamda ne olsamda tekim ondan içim rahat dedim gitti gelenler ilk başta alınmışlar ama sonra onları görünce anlattım durumumu..yani gerçekten 40 gün diğil kendimi toparlayana kadar hatta misafir kabul etmeyi düşünmüyorum bu kadar çok istiyorsa kendi kabul etsin ben ora giderim

Kesinlikle öyle mesela eltim grip adet olsa hemen koşarak kendine serum taktırıyor ben grip olunca kolay kolay hastalık benden çıkmaz sesim batıyor telefonla konuşamıyorum kp arıyor diyor git hastaneye hayır diyorum bunun için gitmem ilk başta şaşırdılar şimdi alışmışlar kürtaj oldum durmayan kanamam vardır doktor uzanıcaksın demişti ayaklarını kaldırıp bende mecbur gün boyu eşimi işten bekliyordumki gelince yemek getirsin dışardan eşim söyleyince kendilerine susuyorlar ne söyleye bilirlerki.Ondan doğumdan sonra ben hep diyorum misafir kabul etmeyin kendinize çocuğunuza odaklanın

İnan ki ayağa kalkınca başım dönüyor öyle kötüyüm neyseki bebeğim hareket ediyor arada rahatlıyorum yoksa giderim hastaneye bakalım dediğin gibi yatıp dinlencem. Nane limon iyi dedin onu bile düşünememişim evde sadece o var zaten yaparım

kızlar hastane terliği alacak mısınız ? şu önü kapalı crocs lardan mı almak lazım illa yoksa tokalı terlikler de iş görür mü ? illa öyle mi almak laızm

Esin evde ise keşke söyle bi odana çekilip birkaç saat deliksiz uyuyup terleyebilsen çok çok iyi gelir.
Eşim onları havaalanına bırakmaya gitti 3 saat yol 3 te geliş ancak gece eve gelir. Cimrilikten bir taksi araba ayarlamadılar o kadar kötüyüm ki görüyorlar neyin var demiyorlar hep kendilerini anlatıyorlardı öyle benciller ki nasıl insanlara katlandım üstüne hastalık çekiyorum üstlerine bile alınıp teşekkür yok bir iyi söz yok… robot süpürgemi götüreceklerdi temizlemeye halim yoktu hiç içi pis şu an ve odamı süpürtmeye başladım bari odamdaki tozlar gitsin diye vermeceğimi düşünüp triplenip almadılar bende ses etmedim zaten hastayım hiç uğraşamadım iyikide almadılar ben diyemiyordum kullanıyorum olmaz diye böyle kurtuldum temizleyip poşete koymamı beklediler de hasta olmasam yapacaktım ama eğilip onu yıkayacak halim yok görüyorlar beni yine de iyi misin demiyorlar

kızlar hastane terliği alacak mısınız ? şu önü kapalı crocs lardan mı almak lazım illa yoksa tokalı terlikler de iş görür mü ? illa öyle mi almak laızm
Nst odasından sana yazıyorumbenim terlik maviş ama kışlık oğlumda almıştım yeniden almayı düşünmüyorum beğeniyorum önü kapalı çok rahat 1 defa giyindim

Çok haklısın kesinlikle katılıyorum yapmak istemediğimiz şeylere hayır diyebilmek te önemli bu bizim çocuğumuz kucağına vermek istemediğimiz insanlara hayır diyebilmeliyiz inşallah yapabilirim
Demek lazım
Evet huyumuz kurusun mutevazilik ediyoruz ama karsidakiler enayi yerine koyuyor

Eltin eminim daha el üstünde dir

Geldi geçti gittiler çok şükür aman düşünme bile aramayani sormayani sormamak lazım tepkini koy

Ben crocs aldım ama çok terletiyor sanırım çorapla giyiliyor hastane serin olur diye sorun etmedim sonra da giyecek bir yer bulurum

Ben yabancıyım o akraba birde orası var ne yapsan boş

Hayır Allah korkusu olan evi gitmeden toplar temizler iyi yemek yapar öyle gider en azından bi bulaşık çamaşır işini halleder. Hepimiz farklı farklı kişilerden dert çektik gebeliğimiz döneminde inşallah bebeklerimiz iyidir

Doktor nst baktı yeniden istedi çektirmemi uykulu diyor ultrasonda uyuyordu uykulu olunca ne oluyorki iyice strese girdim karnım tok diğildi onu dedim doktor dedi atıştır bende atıştırdım sadece anlamıyorum neden yeniden istedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…