Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
Daha az önce Instagram'da karşıma bir ebe çıktı gümüş kapak kullanmayın, Göğüs kalkanı kullanın diyordu keşke kaydetseydim sanada atardım
Göğüs kalkanı neden daha iyiymiş, ebe ne diyordu bu konuda? ayy sağol canım <3

Ben de kayınvalideme durup durup arada bunu söylüyorum djdjdk bir zahmet 40 gün kimse gelmesin diye. Ama kendileri herkesin ilk gecesinde koştuğu için milleti de bekliyorlar şaka gibi

Bunun diğer amacıda sütü toplamakmış zaten, ebe anlatıyordu hem sütün Ziyan olmaması için hemde o deliklerden göğüs hava aldığı için iyileşme süreci daha iyi oluyormuş. Yani o sütleri bebeğe veriyorlar

benim ki XL mış şimdi baktım. 85 numaraydı o zamanlar. cup B
açıklamalarında da yazıyor zaten
satıcı kadın dedi ki bunlar standart olur, bedenleri olmaz hediye çekim vardı mecbur mağazadan alacaktım ama keşke xl alsaydım bir sürü de para

aaa öylemiymiş
ben bilmiyordum. süt birikiyor dökülüyor diye bırakmıştım
doğal süt pompası görevi yapıyormuş demek ki
ay ben o sütleri hep döktüm. ya eğilip doğrulurken döküldü yada plastik kap diye steril bulmadığım için döktüm. acıdım şimdi sütlerime

Ben de aynı fikirdeyim, doğumdan sonra nasıl olurum bilmiyorum ama kendimi hazır hissettiğim an dışarı çıkıp 15 dakika evin önünde yürüme niyetindeyim

Kızlar sezeryan yada normal her ne olursa olsun Candan can çıkıyor kolay değil dikkat etmek lazım kendine değer veren veriyor kendine değer vermeyene de kimse deger vermiyor. Ben geçen üç günlük sezeryan doğum yapmış birine ziyarete gittim kendine yatak bile açmamış kanepede oturuyor emziriyor yalandan uzanıyor söyledim kendine değer ver dedim nazlan az bişi gözünü sevem bu ne hal dedim ve biliyorsunuz daha dünde bu bizim geline gittim geldim konseptler tatlılar çikolatalar anası ayrı titriyor ve anası ne dedi biliyormusunuz benim kızım hiç nazlanmaz şuram ağrıyor buram agriyor demez sanırsın öteki gördüğüm gibi ayakta atlatıyor ..bunların hepsi kendine verdiği degerdn kaynaklı herşeyin tabiki de bir ölçüsü var ortası ama ben bu yaşıma geldim nerde kendini ağırdan satan var o daha kıymetli

Göğüs kalkanı neden daha iyiymiş, ebe ne diyordu bu konuda? ayy sağol canım <3
Bu göğüs kalkanı hem göğüs ucunun kıyafetlerle temasını önleyip tahriş olmasını engelliyor hemde akan sütü topluyor ve bebeğe verebiliyormuşsun

Eklentiler

• 1000004014.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 17
satıcı kadın dedi ki bunlar standart olur, bedenleri olmaz hediye çekim vardı mecbur mağazadan alacaktım ama keşke xl alsaydım bir sürü de para
sen yinede kullanmaya çalışırsın. iade edemeyeceksen.. önemli olan uçların kıyafete sürtmemesi. benim bi ara çok acıyordu sütyene atlete değdikçe. kapaklar sayesinde rahatlamıştım

sen yinede kullanmaya çalışırsın. iade edemeyeceksen.. önemli olan uçların kıyafete sürtmemesi. benim bi ara çok acıyordu sütyene atlete değdikçe. kapaklar sayesinde rahatlamıştım
Ben de öyleyim göğüslerim zaten devasa oldular ve uçları çok hassas, tatilde tuzlu su inanılmaz yaktı o yüzden kalkanları erken kullanmaya karar vermiştim. kalkanın üstüne sütyen mi giymek gerekiyor?

Çok haklısın kesinlikle katılıyorum yapmak istemediğimiz şeylere hayır diyebilmek te önemli bu bizim çocuğumuz kucağına vermek istemediğimiz insanlara hayır diyebilmeliyiz inşallah yapabilirim

Yazık olmuş, bak böyle anne sütü saklama kapları var hatta bunların biberon başlığı ile uyumlu olanlarını bulmuştum ama hangi marka unuttum mesela bunlarda toplayıp biberon başlığını takıp verebilirsin

Eklentiler

• 1000004015.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 19
doğru diyorsun da benim ruhum seyit onbaşı
bazen kendime çok kızıyorum hiç bir şeyi layık görmüyorum, hep oluruna bakıyorum. huy mudur nedir çözemedim. dediklerin çok çok doğru. öyle olmak lazım , öyle olunca kıymetin biliniyor

Ben de öyleyim göğüslerim zaten devasa oldular ve uçları çok hassas, tatilde tuzlu su inanılmaz yaktı o yüzden kalkanları erken kullanmaya karar vermiştim. kalkanın üstüne sütyen mi giymek gerekiyor?
evet evet sütyen yada emzirme atleti. o tutuyor kapakları zaten kaymıyor

amacının o olduğunu ilk defa öğrendim. bende alırım o zaman
ilk zamanlar göğüsler terbiye olana kadar çok süt akıyor. kullanırım bende

Lansinoh göğüs ucu kremini öneriyorlar daha çok ve doğumdan önce başlıyorlarmış çok kullanan var ama bazı kişilerde erken doğumu tetiklediğini demişti

amacının o olduğunu ilk defa öğrendim. bende alırım o zaman
ilk zamanlar göğüsler terbiye olana kadar çok süt akıyor. kullanırım bende
Bebeğine içirmesen bile banyo suyuna koyarsın şimdi moda oldu bebeklere içirmedikleri sütleri banyo suyuna koyuyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…