Göğüs kalkanı neden daha iyiymiş, ebe ne diyordu bu konuda? ayy sağol canım <3Daha az önce Instagram'da karşıma bir ebe çıktı gümüş kapak kullanmayın, Göğüs kalkanı kullanın diyordu keşke kaydetseydim sanada atardım
Ben de kayınvalideme durup durup arada bunu söylüyorum djdjdk bir zahmet 40 gün kimse gelmesin diye. Ama kendileri herkesin ilk gecesinde koştuğu için milleti de bekliyorlar şaka gibiBence annede çıkmamalı sonuçta lohusa sayılıyor belkide yalnış düşünüyorum bilmiyorum ama nedense banada mantıklı geliyor hatta kv söylicem bir zahmet bana misafir evime göndermesin 2 küçük çocukla misafir kabul edemem
Bunun diğer amacıda sütü toplamakmış zaten, ebe anlatıyordu hem sütün Ziyan olmaması için hemde o deliklerden göğüs hava aldığı için iyileşme süreci daha iyi oluyormuş. Yani o sütleri bebeğe veriyorlarben göğüs kalkanı da kullandım. philips di
tamam güzeldi ama nedense süt birikiyordu içinde. evde eğildiğim zaman biriken süt her yanıma akıyordu
sonra gümüş kapak kullandım. en çok gümüş kapaktan memnun kalmıştım
Eki Görüntüle 3618079
satıcı kadın dedi ki bunlar standart olur, bedenleri olmazbenim ki XL mış şimdi baktım. 85 numaraydı o zamanlar. cup B
açıklamalarında da yazıyor zaten
aaa öylemiymişBunun diğer amacıda sütü toplamakmış zaten, ebe anlatıyordu hem sütün Ziyan olmaması için hemde o deliklerden göğüs hava aldığı için iyileşme süreci daha iyi oluyormuş. Yani o sütleri bebeğe veriyorlar
Ben de aynı fikirdeyim, doğumdan sonra nasıl olurum bilmiyorum ama kendimi hazır hissettiğim an dışarı çıkıp 15 dakika evin önünde yürüme niyetindeyimBen bu fikre katılmıyorum ya. Sağlıklı bir insan bile 40 gün evde dursa kafayı yer. Dışarı mutlaka çıkılmalı ben kendimi eve hapsetmeyeceğim. Dışarı çıkmaktan kastım kalabalık yerlerde gezmek ya da milletin evine gitmek değil asla. Bebek zaten enfeksiyona açık oluyor çok fazla. Ama slinge bağlanıp kapıda 10-15 dk gezilebilir minik yürüyüş şeklinde. Ben evde 40 gün duramam
Bu göğüs kalkanı hem göğüs ucunun kıyafetlerle temasını önleyip tahriş olmasını engelliyor hemde akan sütü topluyor ve bebeğe verebiliyormuşsunGöğüs kalkanı neden daha iyiymiş, ebe ne diyordu bu konuda? ayy sağol canım <3
sen yinede kullanmaya çalışırsın. iade edemeyeceksen.. önemli olan uçların kıyafete sürtmemesi. benim bi ara çok acıyordu sütyene atlete değdikçe. kapaklar sayesinde rahatlamıştımsatıcı kadın dedi ki bunlar standart olur, bedenleri olmazhediye çekim vardı mecbur mağazadan alacaktım ama keşke xl alsaydım bir sürü de para
Teşekkür ederim fiyatı uygun, kalkandan memnun kalmazsam alacağımBu göğüs kalkanı hem göğüs ucunun kıyafetlerle temasını önleyip tahriş olmasını engelliyor hemde akan sütü topluyor ve bebeğe verebiliyormuşsun
Ben de öyleyim göğüslerim zaten devasa oldular ve uçları çok hassas, tatilde tuzlu su inanılmaz yaktı o yüzden kalkanları erken kullanmaya karar vermiştim. kalkanın üstüne sütyen mi giymek gerekiyor?sen yinede kullanmaya çalışırsın. iade edemeyeceksen.. önemli olan uçların kıyafete sürtmemesi. benim bi ara çok acıyordu sütyene atlete değdikçe. kapaklar sayesinde rahatlamıştım
Çok haklısın kesinlikle katılıyorumKızlar sezeryan yada normal her ne olursa olsun Candan can çıkıyor kolay değil dikkat etmek lazım kendine değer veren veriyor kendine değer vermeyene de kimse deger vermiyor. Ben geçen üç günlük sezeryan doğum yapmış birine ziyarete gittim kendine yatak bile açmamış kanepede oturuyor emziriyor yalandan uzanıyor söyledim kendine değer ver dedim nazlan az bişi gözünü sevem bu ne hal dedim ve biliyorsunuz daha dünde bu bizim geline gittim geldim konseptler tatlılar çikolatalar anası ayrı titriyor ve anası ne dedi biliyormusunuz benim kızım hiç nazlanmaz şuram ağrıyor buram agriyor demez sanırsın öteki gördüğüm gibi ayakta atlatıyor ..bunların hepsi kendine verdiği degerdn kaynaklı herşeyin tabiki de bir ölçüsü var ortası ama ben bu yaşıma geldim nerde kendini ağırdan satan var o daha kıymetli
Benim sol göğüs ucum inanılmaz kaşınıyor ya bu neden oluyordur?Bu göğüs kalkanı hem göğüs ucunun kıyafetlerle temasını önleyip tahriş olmasını engelliyor hemde akan sütü topluyor ve bebeğe verebiliyormuşsun
Yazık olmuş, bak böyle anne sütü saklama kapları var hatta bunların biberon başlığı ile uyumlu olanlarını bulmuştum ama hangi marka unuttumaaa öylemiymiş
ben bilmiyordum. süt birikiyor dökülüyor diye bırakmıştım
doğal süt pompası görevi yapıyormuş demek ki
ay ben o sütleri hep döktüm. ya eğilip doğrulurken döküldü yada plastik kap diye steril bulmadığım için döktüm. acıdım şimdi sütlerime
doğru diyorsun da benim ruhum seyit onbaşıKızlar sezeryan yada normal her ne olursa olsun Candan can çıkıyor kolay değil dikkat etmek lazım kendine değer veren veriyor kendine değer vermeyene de kimse deger vermiyor. Ben geçen üç günlük sezeryan doğum yapmış birine ziyarete gittim kendine yatak bile açmamış kanepede oturuyor emziriyor yalandan uzanıyor söyledim kendine değer ver dedim nazlan az bişi gözünü sevem bu ne hal dedim ve biliyorsunuz daha dünde bu bizim geline gittim geldim konseptler tatlılar çikolatalar anası ayrı titriyor ve anası ne dedi biliyormusunuz benim kızım hiç nazlanmaz şuram ağrıyor buram agriyor demez sanırsın öteki gördüğüm gibi ayakta atlatıyor ..bunların hepsi kendine verdiği degerdn kaynaklı herşeyin tabiki de bir ölçüsü var ortası ama ben bu yaşıma geldim nerde kendini ağırdan satan var o daha kıymetli
Rica ederim, Açıkçası ben çok mantıklı buldum sutlerinde Ziyan olmaz. Birbirimizi bilgilendirmek için buradayızTeşekkür ederim fiyatı uygun, kalkandan memnun kalmazsam alacağım
evet evet sütyen yada emzirme atleti. o tutuyor kapakları zaten kaymıyorBen de öyleyim göğüslerim zaten devasa oldular ve uçları çok hassas, tatilde tuzlu su inanılmaz yaktı o yüzden kalkanları erken kullanmaya karar vermiştim. kalkanın üstüne sütyen mi giymek gerekiyor?
amacının o olduğunu ilk defa öğrendim. bende alırım o zamanYazık olmuş, bak böyle anne sütü saklama kapları var hatta bunların biberon başlığı ile uyumlu olanlarını bulmuştum ama hangi marka unuttummesela bunlarda toplayıp biberon başlığını takıp verebilirsin
Lansinoh göğüs ucu kremini öneriyorlar daha çok ve doğumdan önce başlıyorlarmış çok kullanan var ama bazı kişilerde erken doğumu tetiklediğini demiştiBen de öyleyim göğüslerim zaten devasa oldular ve uçları çok hassas, tatilde tuzlu su inanılmaz yaktı o yüzden kalkanları erken kullanmaya karar vermiştim. kalkanın üstüne sütyen mi giymek gerekiyor?
Bebeğine içirmesen bile banyo suyuna koyarsınamacının o olduğunu ilk defa öğrendim. bende alırım o zaman
ilk zamanlar göğüsler terbiye olana kadar çok süt akıyor. kullanırım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?