Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
Telefonu yere çarptım en az beş kere çünkü anlatiyorum anlamıyor
ayrılır mı sanmam daha inat yapar ergenler..
aynı okul değilse görüşme şansları yoksa kızını gözlemle anlayış gösterir gibi yap ilerde tabii su an tepkini vermişsin çünkü. Anlayış göster ilerde ki sana anlatsın açılsın bak bakalım durumlara en azından aklın kalmaz dünya kötü

Gelmiş şimdide özür diliyor haddimi astım diyor git daha fazla konuşma dedim

Canım eşimle beraber anlattık konuş tamam dedik ama dengin değil okula başla hele okulun zor dedik ben okula gitmeyecem beni İmam hatip e yollayin kapanacam demezmi konuyla ne alakası var diyorum saçmalıyor beni ruh ve sinir Hastanesi'ne kapatın diyor en sonunda telefonu yere attım çünkü konuşma ile anlamıyor babası da böyleydi genetik çekiyor aslan burcunu bu yüzden istemiyorum manipulatifler

Gelmiş şimdide özür diliyor haddimi astım diyor git daha fazla konuşma dedim
Telefonu verme bence babasına anlat durumu yeğenim 13 yaşında telefonu yok mesela onun okulundada artık aşk kokusu geliyor

Kızın aklını fena karıştırmışlar. Konuştuğu çocuk yönlendiriyor olabilir bugğn kapan der yarın kıskanıyorum okula gitme derler . Kızın daha küçük yönlendirilmeye müsait ben çok korktum smdi bu konuşmalar uzun süre kızın etki altında kaldığını gösteriyor olabilir kızın suçu değil bu yaşta birini beğenmek normal sağlıkı olduğunu gösterir de kızın karşısına çıkan kişiler tehlikeli ise yanlış kararlar alır işte maalesef

Biberon kurutucu aldım bugün inşallah bence de gerek kalmaz

Hayır ya şimdiden asla böyle düşünme hele yeni doğan bebek en kolayı benim için en en zoru ek gıda dönemleri
İlk olunca insanın gözü korkuyor bi de çevreden negatif çok yorum geliyo maalesef yok gece uykumuz bitecekmiş yok son rahat günlerimizmiş filan

Telefonu verme bence babasına anlat durumu yeğenim 13 yaşında telefonu yok mesela onun okulundada artık aşk kokusu geliyor
Dedim o kadar babasına ver ne olacak dedi bak memlekete senin yanani gelirken veriyorum dedim ben dedi dikkat ederim meğer adam başka ile çalışmaya gitmiş hanımefendi bana demiyor babam yok diue sora babannemin ayağı burkuldu ona bakıyorum dedi işi gücü oyun telefonu elinden alacam tekrar zaten yere kaç kere attım duvara da çarptım kirilmistir

İlk olunca insanın gözü korkuyor bi de çevreden negatif çok yorum geliyo maalesef yok gece uykumuz bitecekmiş yok son rahat günlerimizmiş filan
Benim görümcem genelde böyle konuşur ama asla umursamıyorum annemi kardeşimi dinliyorum tabi uykusuz geceler olucak ama sonuçta hep böyle olmucak bu kadar zor olsaydı kimse çocuk yapmazdı..

Bir ergenle başa çıkmak zor bir yıl ne çektirdi bize sınav sürecinde rahat ettiğimi sandığım sürede meğer bir işler çevirmiş

Aynen telefonu al en güzeli 14 yaş neki ya 18 olunca o zaman bana bir söz diyemezsin söylicek yok artık Allah korusun

Aynen telefonu al en güzeli 14 yaş neki ya 18 olunca o zaman bana bir söz diyemezsin söylicek yok artık Allah korusun
Aynen kızlar hakkınızı helal edin sizide dertlerimle üzdüm ama inanın yeni nesil çok zor iyiki eşim var destek oluyor iyiki sizler varsiniz beni anladınız büyüdükce dertleri çoğalıyor iletiism kurmak zorlaşıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…