- 12 Şubat 2024
- 287
- 151
- 23
- 34
Başka belirti yoksa benimki gibi bir durum veya beslenmeyle alakalı bir durum olabilir. Muhtemelen yakın zamanda tekrar tahlil talep eder doktorunuzAlt100 ast 65
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başka belirti yoksa benimki gibi bir durum veya beslenmeyle alakalı bir durum olabilir. Muhtemelen yakın zamanda tekrar tahlil talep eder doktorunuzAlt100 ast 65
Sevindimm iyi olmasına daha zamanımız var döneceklerdirrandevuden yeni geldim canim sukur her sey yolunda sorun yok ama bebek daha donmemis yani kafasi yukarda.doktor daha zaman var doner endiselenme dedi..32+6 yim bugun bakalim hayirlisi..
Ben hiç duymadım doktor da söylemedi o yüzden bilemiyorumKizlar aranizda RSV asisi yaptiran var mi?Normalde yaptirmayi dusunmuyordum ama bu RVS acisi faydaliymis bebek icin baya kisiden duydum bugun kontrole gittigimde onuda yaptirdim.
Haklısın ben de elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorumCanım hiç bişi doğal değil bırak karnı yuzume bile sürdüğüm herhangi bişi bebeğe geçer diye korkuyorum şampuan kullanırken saç kremi kullanırken bile tedirginim cilt emiyor ne olur ne olmaz bir tek Güneş kremi kullanıyorum onu bile Yves Rocher var ordan yüzde 98 doğal buldum kullanıyorum şuan yüzde elli indirme girmiş
Tesekkur ederimSevindimm iyi olmasına daha zamanımız var döneceklerdirben de cuma kontrole gideceğim heyecanlıyım
Ne kadar bakıyorlar sana uzun süre ilgileniyor mu
Alt üst takım koydum canım 5 li olanlardan, içine giydirmeleri içinde bir adet beyaz zıbın koydum. Bir tane ince müslin battaniye ve 1 adet bebek bezi. Bu hemşireye verilecek olan çantamın içindekiler.Kızlar hemşireye verileceklerde tulummu koydunuz alt üst takımmı hangisini koysam iyi olur
Bende aynılarını koydum ama setin tulumu aklımda kaldı ama geneli alt üst koyuyor sanırımAlt üst takım koydum canım 5 li olanlardan, içine giydirmeleri içinde bir adet beyaz zıbın koydum. Bir tane ince müslin battaniye ve 1 adet bebek bezi. Bu hemşireye verilecek olan çantamın içindekiler.![]()
Alt üst takım koyucamKızlar hemşireye verileceklerde tulummu koydunuz alt üst takımmı hangisini koysam iyi olur
Ben tulum koyucamKızlar hemşireye verileceklerde tulummu koydunuz alt üst takımmı hangisini koysam iyi olur
Geçmiş olsunKızlar günaydın, maalesef bir parazit kapmışım aslında iyileştiğimi hissediyorum ama tahlillerimde parazit görünce doktor yatış ve antibiyotik serum önerdi. Gece hastanede kaldım, gözlem amaçlı sürekli nst’ye bağlandım ilk nst’mi tecrübe etmiş oldum böylece
Lütfen dışarıda yediklerinize dikkat edin, bana nereden bulaştığına dair hiçbir fikrim yok. Hamilelikten bağışıklığımız baskılandığı için diğer yetişkinleri hasta etmeyen düşük dozda maruz kalmalar bizi hasta edebiliyormuş
Günaydın.Gecmiş olsun evet dışardan yememeğe çalışmalıyızKızlar günaydın, maalesef bir parazit kapmışım aslında iyileştiğimi hissediyorum ama tahlillerimde parazit görünce doktor yatış ve antibiyotik serum önerdi. Gece hastanede kaldım, gözlem amaçlı sürekli nst’ye bağlandım ilk nst’mi tecrübe etmiş oldum böylece![]()
Lütfen dışarıda yediklerinize dikkat edin, bana nereden bulaştığına dair hiçbir fikrim yok. Hamilelikten bağışıklığımız baskılandığı için diğer yetişkinleri hasta etmeyen düşük dozda maruz kalmalar bizi hasta edebiliyormuş
Geçmiş olsun![]()
TeşekkürlerGünaydın.Gecmiş olsun evet dışardan yememeğe çalışmalıyız
Çok geçmiş olsun canım dinlebiliyordsn dinlen bol bolTeşekkürlerbahsetmiştim soğuk kahveden şüphelenmiştik doktorla, dışarıdaki buzlardan bulaşabiliyormuş
Halen hastanedeyim zaten bol bol yatıyorum bana da dinlenmek için fırsat oldu aslındaÇok geçmiş olsun canım dinlebiliyordsn dinlen bol bol
Geçmiş olsunTeşekkürlerbahsetmiştim soğuk kahveden şüphelenmiştik doktorla, dışarıdaki buzlardan bulaşabiliyormuş
Günaydın canım benimKızlar günaydın, maalesef bir parazit kapmışım aslında iyileştiğimi hissediyorum ama tahlillerimde parazit görünce doktor yatış ve antibiyotik serum önerdi. Gece hastanede kaldım, gözlem amaçlı sürekli nst’ye bağlandım ilk nst’mi tecrübe etmiş oldum böylece