Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    164
randevuden yeni geldim canim sukur her sey yolunda sorun yok ama bebek daha donmemis yani kafasi yukarda.doktor daha zaman var doner endiselenme dedi..32+6 yim bugun bakalim hayirlisi..
Sevindimm iyi olmasına daha zamanımız var döneceklerdir 🙏🏻🙏🏻 ben de cuma kontrole gideceğim heyecanlıyım 🙏🏻
Ne kadar bakıyorlar sana uzun süre ilgileniyor mu

Canım hiç bişi doğal değil bırak karnı yuzume bile sürdüğüm herhangi bişi bebeğe geçer diye korkuyorum şampuan kullanırken saç kremi kullanırken bile tedirginim cilt emiyor ne olur ne olmaz bir tek Güneş kremi kullanıyorum onu bile Yves Rocher var ordan yüzde 98 doğal buldum kullanıyorum şuan yüzde elli indirme girmiş
Haklısın ben de elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum

Sevindimm iyi olmasına daha zamanımız var döneceklerdir 🙏🏻🙏🏻 ben de cuma kontrole gideceğim heyecanlıyım 🙏🏻
Ne kadar bakıyorlar sana uzun süre ilgileniyor mu
Tesekkur ederim🙏🙏🙏aynn donecekler insallh hayirlisi olsun ..seninde az kalmis insallh guzel haberler alirsin🙏🙏🙏evt ilgileniyorlar ama bu usg kisa surdu

Kızlar hemşireye verileceklerde tulummu koydunuz alt üst takımmı hangisini koysam iyi olur

Eklentiler

• IMG_5919.webp
    IMG_5919.webp
    41,2 KB · Görüntüleme: 42
  • 21e048eb-6342-4eb6-8202-f711eac38a26.webp
    21e048eb-6342-4eb6-8202-f711eac38a26.webp
    79,3 KB · Görüntüleme: 41
Kızlar hemşireye verileceklerde tulummu koydunuz alt üst takımmı hangisini koysam iyi olur
Alt üst takım koydum canım 5 li olanlardan, içine giydirmeleri içinde bir adet beyaz zıbın koydum. Bir tane ince müslin battaniye ve 1 adet bebek bezi. Bu hemşireye verilecek olan çantamın içindekiler. ❣️

Alt üst takım koydum canım 5 li olanlardan, içine giydirmeleri içinde bir adet beyaz zıbın koydum. Bir tane ince müslin battaniye ve 1 adet bebek bezi. Bu hemşireye verilecek olan çantamın içindekiler. ❣️
Bende aynılarını koydum ama setin tulumu aklımda kaldı ama geneli alt üst koyuyor sanırım

Kızlar günaydın, maalesef bir parazit kapmışım aslında iyileştiğimi hissediyorum ama tahlillerimde parazit görünce doktor yatış ve antibiyotik serum önerdi. Gece hastanede kaldım, gözlem amaçlı sürekli nst’ye bağlandım ilk nst’mi tecrübe etmiş oldum böylece 😄

Lütfen dışarıda yediklerinize dikkat edin, bana nereden bulaştığına dair hiçbir fikrim yok. Hamilelikten bağışıklığımız baskılandığı için diğer yetişkinleri hasta etmeyen düşük dozda maruz kalmalar bizi hasta edebiliyormuş

Kızlar günaydın, maalesef bir parazit kapmışım aslında iyileştiğimi hissediyorum ama tahlillerimde parazit görünce doktor yatış ve antibiyotik serum önerdi. Gece hastanede kaldım, gözlem amaçlı sürekli nst’ye bağlandım ilk nst’mi tecrübe etmiş oldum böylece 😄

Lütfen dışarıda yediklerinize dikkat edin, bana nereden bulaştığına dair hiçbir fikrim yok. Hamilelikten bağışıklığımız baskılandığı için diğer yetişkinleri hasta etmeyen düşük dozda maruz kalmalar bizi hasta edebiliyormuş
Geçmiş olsun 🙏

Günaydın.Gecmiş olsun evet dışardan yememeğe çalışmalıyız

Teşekkürler 🙏 bahsetmiştim soğuk kahveden şüphelenmiştik doktorla, dışarıdaki buzlardan bulaşabiliyormuş
Geçmiş olsun 💐 of buzdan da mı geçiyormuş, içebildiğim nadir şeylerden olduğundan şu dönemde beni tek mutlu eden şey soğuk kahve ve sonunda kalan buzları yemek 🥹 buzları yemeyeyim bari. Çabucak toparlanırsın inşallah canım 🙏🏼

Günaydın canım benim
Geçmiş olsun hamilelikte parazite karsi bağışıklık olamayınca en ufak bir çiğ et yada iyi yıkanmamış sebze meyvede alırsın sona yaklaşmışken gelmiş seni bulmuş üzüldüm doğrusu .önceden kedi besledigimden sanırım benim bağışıklığım varmış o yüzden kedi kopek sevebiliyorum

Kızlar alt ast değerim daha da yükselmiş kolestaz ihtimalini çok arttırıyor bu durum :( safra asit testinin sonucunu bekliyorum, daha önce gebelik kolestazı yaşayan var mı

Back
X