- 16 Ağustos 2024
- 230
- 152
- 23
- 30
ay evet bende de öyle çok canımı sıkıyobenim var öyle çok net değil ama var
bide söylemesi ayıp göbekten aşağı renk koyulaşması oldu
aynayla bakınca görüyorum gerçi
yok kız vizite kalmadı artıkMerhaba haftaya salı günü raporu alamaya gideceğim onun için iş yerinden herhangi bir evrak isteniyor mu? İnternette iş yerinden vizite kağıdı alıp doktora öyle gitmemiz gerektiği yazıyor
diplere değdirmeden demişsin ama ne kadar olsa kimyasal. koku filan oluyor muKızlar saçlarım normalde sarı hamile kaldığım günden beridir hiç boya yada açma işlemi yaptırmadım diplerim bayağı geldi bebegim doğmadan gidip açtırsam mi diplere açıcı degdirmeden? İnternette ilk 3 ay önermiyorlar sonrası için birşey bulamadım
geçiyor geçiyor. benim ilkinde de böyle kızarıklar vardı , lekeler vardı. doğumdan sonra hepsiii geçti. tabi ertesi gün değil 1-2 ay buluyoray evet bende de öyle çok canımı sıkıyodoğumdan sonra düzelir mi acaba. Benim göbek çizgimde belirgin ve resmen alnıma çıkacak o kadar uzun ki
Sanki biraz abarttı korkuttu beniBunu kendi doktorun görmedimi geriden geldiğini belki farklı cihaz ölçümler farklı ola bilir
Hastaneden istemediler de , internette öyle yazıyoryok kız vizite kalmadı artık
ben dün yazdırdım. hemen yazıyor doktor sistemden
diplere değdirmeden demişsin ama ne kadar olsa kimyasal. koku filan oluyor mu
ben hiç saç boyatmadım açıkçası çokta bilmiyorum.
geçiyor geçiyor. benim ilkinde de böyle kızarıklar vardı , lekeler vardı. doğumdan sonra hepsiii geçti. tabi ertesi gün değil 1-2 ay buluyor
Yaa bende yaparım diye araştırdım. Kız elim oraya uzanmıyorki yapayımmEşimede yaptırmak istemedim konu başka yerlere gidecek diye, hazır rahatım Gerçekten işe yarıyormu bilmiyorum ama
Direk insanın eşi geliyor aklına sonra da olacaklar....
Sonra olacak hoş olmuyor bu ara
Ay çok güldüm kızlarAy benimde kaç gündür aklımda ama bende cesaret edemedim daha.Ben dıştan yapılıyor sanıyordum, youtubedan videolarını izledim parmak sokmak gerekiyormuş.
Ben hastanenin raporunu dilekçe yazıp iş yerime verdim başka hiçbir şey yapmadımHastaneden istemediler de , internette öyle yazıyoreşime muhasebecimizi arattım gerek yok dedi
Yok vallahi ben cesaret edememAy çok güldüm kızlarbecerebilmek lazım ama kocaya çaktırmadan yapsak iyi olur sonrası için hahahhaba djdjsjsjxjx
Öyle oluyor artık demek ki, bende haftaya salı alacağım Allah izin verirse sonra eşimde muhasebecimize verir.Ben hastanenin raporunu dilekçe yazıp iş yerime verdim başka hiçbir şey yapmadım
Bencede uyumlu yani benimki bile daha 2100 şimdiden 3 kg olamazlar ya..julettae inan üzüldüm ağladım sora dusundum haftası ile uyumlu Sayılır suyunda azalma gördü ağrılar susuzluktan olabilir mis
Haha bende çok güldüm ve araştırdım. Yapabileceğim bir şey değilmişAy çok güldüm kızlarbecerebilmek lazım ama kocaya çaktırmadan yapsak iyi olur sonrası için hahahhaba djdjsjsjxjx
Abartmış bencedeSanki biraz abarttı korkuttu beni
Ay bende Vala fazla görmüyorum göbüşten bakmayıda tercih etmiyorum ne alemdedir acaba ahahahahahAay bende de öyle oldu çok çirkin görünüyor ya Allah'tan normal bakınca göremiyorum
Bencede uyumlu yani benimki bile daha 2100 şimdiden 3 kg olamazlar ya..
Ne vitamin sordu ne başka bişi saçma sapan bir gün geçti inanılmaz gerildimAbartmış bencede
kendimiz yapıyoruz sanırım vajinaya doğrudan elle yapılan bir şey, yapanlar biraz rahatsız edici olduğunu söylüyorAy bu perine masajı ne tam olarak okudum sanki daha önce de kime yaptıracağız bunu yaptiralim hemen
Gerçeklerle yazdıktan sonra yüzleştimkendimiz yapıyoruz sanırım vajinaya doğrudan elle yapılan bir şey, yapanlar biraz rahatsız edici olduğunu söylüyor
Ayy bende googleden baktım ama bu göbeklerle imkansız yani yapabilen varmı kızlarkendimiz yapıyoruz sanırım vajinaya doğrudan elle yapılan bir şey, yapanlar biraz rahatsız edici olduğunu söylüyor
Evet benimde 2gundur hareketlerinde azalma var dün çok korktum hareketleri biranda azalınca ama sanırım yerleri daraldığı için hareketleri azalıyormus normalde çok kıpır kıpırdı biranda azaldıKızlar sizdede bebişin hareketlerinde azalma varmı geçen aya göre özellikle bu hafta günde 2 3 defa hissediyorum bide karnım çok yumuş yumuş oldu sebebini bilen varmı
Evet canım benimkide dün nerdeyse dönemiyordu hareketleri belli belirsizdi bugün daha iyi haliyle yerleri daraliyorEvet benimde 2gundur hareketlerinde azalma var dün çok korktum hareketleri biranda azalınca ama sanırım yerleri daraldığı için hareketleri azalıyormus normalde çok kıpır kıpırdı biranda azaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?