Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
benim var öyle çok net değil ama var
bide söylemesi ayıp göbekten aşağı renk koyulaşması oldu
aynayla bakınca görüyorum gerçi
ay evet bende de öyle çok canımı sıkıyo doğumdan sonra düzelir mi acaba. Benim göbek çizgimde belirgin ve resmen alnıma çıkacak o kadar uzun ki

Merhaba haftaya salı günü raporu alamaya gideceğim onun için iş yerinden herhangi bir evrak isteniyor mu? İnternette iş yerinden vizite kağıdı alıp doktora öyle gitmemiz gerektiği yazıyor
yok kız vizite kalmadı artık
ben dün yazdırdım. hemen yazıyor doktor sistemden

diplere değdirmeden demişsin ama ne kadar olsa kimyasal. koku filan oluyor mu
ben hiç saç boyatmadım açıkçası çokta bilmiyorum.

ay evet bende de öyle çok canımı sıkıyo doğumdan sonra düzelir mi acaba. Benim göbek çizgimde belirgin ve resmen alnıma çıkacak o kadar uzun ki
geçiyor geçiyor. benim ilkinde de böyle kızarıklar vardı , lekeler vardı. doğumdan sonra hepsiii geçti. tabi ertesi gün değil 1-2 ay buluyor

julettae inan üzüldüm ağladım sora dusundum haftası ile uyumlu Sayılır suyunda azalma gördü ağrılar susuzluktan olabilir mis

Hastaneden istemediler de , internette öyle yazıyor eşime muhasebecimizi arattım gerek yok dedi

Yaa bende yaparım diye araştırdım. Kız elim oraya uzanmıyorki yapayımm Eşimede yaptırmak istemedim konu başka yerlere gidecek diye, hazır rahatım Gerçekten işe yarıyormu bilmiyorum ama

Direk insanın eşi geliyor aklına sonra da olacaklar....

Sonra olacak hoş olmuyor bu ara

Ay benimde kaç gündür aklımda ama bende cesaret edemedim daha. Ben dıştan yapılıyor sanıyordum, youtubedan videolarını izledim parmak sokmak gerekiyormuş.
Ay çok güldüm kızlar becerebilmek lazım ama kocaya çaktırmadan yapsak iyi olur sonrası için hahahhaba djdjsjsjxjx

Ay çok güldüm kızlar becerebilmek lazım ama kocaya çaktırmadan yapsak iyi olur sonrası için hahahhaba djdjsjsjxjx
Haha bende çok güldüm ve araştırdım. Yapabileceğim bir şey değilmiş doğuma yakın doktorlar ilişki öneriyor demekki bu yüzden masaj gibi oluyordur

Kızlar sizdede bebişin hareketlerinde azalma varmı geçen aya göre özellikle bu hafta günde 2 3 defa hissediyorum bide karnım çok yumuş yumuş oldu sebebini bilen varmı

Kızlar sizdede bebişin hareketlerinde azalma varmı geçen aya göre özellikle bu hafta günde 2 3 defa hissediyorum bide karnım çok yumuş yumuş oldu sebebini bilen varmı
Evet benimde 2gundur hareketlerinde azalma var dün çok korktum hareketleri biranda azalınca ama sanırım yerleri daraldığı için hareketleri azalıyormus normalde çok kıpır kıpırdı biranda azaldı

Evet benimde 2gundur hareketlerinde azalma var dün çok korktum hareketleri biranda azalınca ama sanırım yerleri daraldığı için hareketleri azalıyormus normalde çok kıpır kıpırdı biranda azaldı
Evet canım benimkide dün nerdeyse dönemiyordu hareketleri belli belirsizdi bugün daha iyi haliyle yerleri daraliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…