Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
benim bir tanıdığım şıp diye doğurdu, duyduğum en kolay ağrısız doğum hikayesi onunki. düzenli olarak perine masajı yapmış ve son haftalar hep pilates yapmış, doğumunun kolaylığını bunlara bağlıyor

Ay ne güzel inşallah hepimiz ne olduğunu anlamadan kolaylıkla doğumlarımızı gerçekleştiririz

Merhaba haftaya salı günü raporu alamaya gideceğim onun için iş yerinden herhangi bir evrak isteniyor mu? İnternette iş yerinden vizite kağıdı alıp doktora öyle gitmemiz gerektiği yazıyor

Ay bu perine masajı ne tam olarak okudum sanki daha önce de kime yaptıracağız bunu yaptiralim hemen

Kızlar saçlarım normalde sarı hamile kaldığım günden beridir hiç boya yada açma işlemi yaptırmadım diplerim bayağı geldi bebegim doğmadan gidip açtırsam mi diplere açıcı degdirmeden? İnternette ilk 3 ay önermiyorlar sonrası için birşey bulamadım

Hormonel bi durumdur kuzu hamilelikte böyle şeyler oluyor mesela ilk hamileligimde kardeşime takmıştım herseyi batiyordu bana anneme bile demiş anne bak hamile diye bisi demiyorum canımı cok skyor demis doğurdum gecti kiyamam diyorum arada az kahrimi cekmedi

Ay bu perine masajı ne tam olarak okudum sanki daha önce de kime yaptıracağız bunu yaptiralim hemen
Yaa bende yaparım diye araştırdım. Kız elim oraya uzanmıyorki yapayımm Eşimede yaptırmak istemedim konu başka yerlere gidecek diye, hazır rahatım Gerçekten işe yarıyormu bilmiyorum ama

Ahhahahaha ay güldüm kusura bakma perine masajı vajinal bölgeye yapılıyor el ile yapıyorsun başkasına yaptırmayı tercih eder misin bilemedim
Ahajsjdj şimdi nasıl yapildigini okudum. Benim saflık kabul ediyorum da kime yaptiracagim kalmış
Kendin yapacaksın, bana çok korkunç geldi

Yaa bende yaparım diye araştırdım. Kız elim oraya uzanmıyorki yapayımm Eşimede yaptırmak istemedim konu başka yerlere gidecek diye, hazır rahatım Gerçekten işe yarıyormu bilmiyorum ama
Arkadaşlar tamam Spor pilates diyet falan her şeyi yaptık ben bunu yapmayı düşünmüyorum. Bundan da eksik kalayım be hayır Kiiraz in dediği gibi ben de eşime yaptırsam hiç hoş şeyler olmaz

Direk insanın eşi geliyor aklına sonra da olacaklar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…