Bende yok ilkte vardı amaKızlar sizin karnınızda çizgi oluştu mu? Bende henüz bir şey yok herkeste olmuyor heralde
benim bir tanıdığım şıp diye doğurdu, duyduğum en kolay ağrısız doğum hikayesi onunki. düzenli olarak perine masajı yapmış ve son haftalar hep pilates yapmış, doğumunun kolaylığını bunlara bağlıyorKızlar perine mesajını daha önce duydunuz mu? Yırtılmaların önüne geçmek için 32. Haftadan itibaren haftada 2-3 defa yapılması öneriliyormuş. Yapan ya da yapmayı düşünen var mı? Ben yapmayı düşünüyorum,umarım faydası olur.
Yaaa çokk çokk teşekkür ederiimAyy bugun aklıma geldın Allahım ınsallah nasıp etmısındir dedım eskı ozel mesajımızdan kullanıcı adını buldum ve hamıleymıssınçoook sevındımmmm Allah saglıkla kucagına aldırsın kuzum opuyorum kafana takılan bısıy olursa yaz
Evet dönmüş benim ki dekafası dönmüş mü
benimki de bazen yumruk atıyor, dün doktor kafası aşağıda dedi ondan galiba
Ay ne güzel inşallah hepimiz ne olduğunu anlamadan kolaylıkla doğumlarımızı gerçekleştiririzbenim bir tanıdığım şıp diye doğurdu, duyduğum en kolay ağrısız doğum hikayesi onunki. düzenli olarak perine masajı yapmış ve son haftalar hep pilates yapmış, doğumunun kolaylığını bunlara bağlıyor
Ay bu perine masajı ne tam olarak okudum sanki daha önce de kime yaptıracağız bunu yaptiralim hemenbenim bir tanıdığım şıp diye doğurdu, duyduğum en kolay ağrısız doğum hikayesi onunki. düzenli olarak perine masajı yapmış ve son haftalar hep pilates yapmış, doğumunun kolaylığını bunlara bağlıyor
Hormonel bi durumdur kuzu hamilelikte böyle şeyler oluyor mesela ilk hamileligimde kardeşime takmıştım herseyi batiyordu bana anneme bile demiş anne bak hamile diye bisi demiyorum canımı cok skyor demis doğurdum gecti kiyamam diyorum arada az kahrimi cekmedikorkunu anlıyorum bende tırsıyorum
sakin olmaya çalış 35 de doğarsa da yaşam sınırını geçti diorlar. biraz küvezde kalır sadece
anksiyeten varmış panik olursa doğum tetiklenir
hediye gelir ama hediye alanlar 0-3 ay almaz ki
ben şahsen hediye olarak alacaksam bebek kıyafetlerini hep büyük alırım.
3 tane yenidoğan setim var. diğerleri 0-3 ay, bazıları 3-6 ay
7 tane yeter ama hepsini yenidoğan alma. karışık al 0-3 ay 3-6 ay. zaten çabuk büyüyorlar. bol bol giydirsen de hemen toparlıyor
bence normal gidiyorsunuz. son haftalarda olsan bebiş 3-4 kg olsa neysede
bende bende bende
huysuz aksi nalet oldum. eşim diyor ki herkese herşeye söyleniyorsun.
zaten kendimi beğenmiyorum. eşim nasıl beğensin diyorum. öpsün, ilgi göstersin hiç istemyiorum. kendine de dedim sanki sahte geliyor dedim. inşallah geçecek
Benim ilk hamileligimde oldu bi tek cok koyuydu ama 2. Ve 3. De ikisinde de olmadiKızlar sizin karnınızda çizgi oluştu mu? Bende henüz bir şey yok herkeste olmuyor heralde
Ahhahahaha ay güldüm kusura bakmaAy bu perine masajı ne tam olarak okudum sanki daha önce de kime yaptıracağız bunu yaptiralim hemen
Benim göbeğimden aşağısı fesfena çatlakbenim var öyle çok net değil ama var
bide söylemesi ayıp göbekten aşağı renk koyulaşması oldu
aynayla bakınca görüyorum gerçi
Kendin yapacaksın, bana çok korkunç geldiAy bu perine masajı ne tam olarak okudum sanki daha önce de kime yaptıracağız bunu yaptiralim hemen
Yaa bende yaparım diye araştırdım. Kız elim oraya uzanmıyorki yapayımmAy bu perine masajı ne tam olarak okudum sanki daha önce de kime yaptıracağız bunu yaptiralim hemen
Ahajsjdj şimdi nasıl yapildigini okudum. Benim saflıkAhhahahaha ay güldüm kusura bakmaperine masajı vajinal bölgeye yapılıyor el ile yapıyorsun başkasına yaptırmayı tercih eder misin bilemedim
Kendin yapacaksın, bana çok korkunç geldi
Arkadaşlar tamam Spor pilates diyet falan her şeyi yaptık ben bunu yapmayı düşünmüyorum. Bundan da eksik kalayım beYaa bende yaparım diye araştırdım. Kız elim oraya uzanmıyorki yapayımmEşimede yaptırmak istemedim konu başka yerlere gidecek diye, hazır rahatım Gerçekten işe yarıyormu bilmiyorum ama
Direk insanın eşi geliyor aklına sonra da olacaklar....Ahajsjdj şimdi nasıl yapildigini okudum. Benim saflıkkabul ediyorum da kime yaptiracagim kalmış
Arkadaşlar tamam Spor pilates diyet falan her şeyi yaptık ben bunu yapmayı düşünmüyorum. Bundan da eksik kalayım behayır Kiiraz in dediği gibi ben de eşime yaptırsam hiç hoş şeyler olmaz
Sonra olacak hoş olmuyor bu araDirek insanın eşi geliyor aklına sonra da olacaklar....
Aslında düşük riski yoksa yasak değilse sıkıntı değilSonra olacak hoş olmuyor bu ara
Ay benimde kaç gündür aklımda ama bende cesaret edemedim daha.Kendin yapacaksın, bana çok korkunç geldi
Google görsellerde gördüm YouTube dan izlemeye cesaret bile edemedimAy benimde kaç gündür aklımda ama bende cesaret edemedim daha.Ben dıştan yapılıyor sanıyordum, youtubedan videolarını izledim parmak sokmak gerekiyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?