Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    163
Seninle konuşmaya çalışır mı bu aralar yoksa çok mu uzatır bilmiyorum ama bir şekilde aranız düzelsin inşallah belki sen o evdeyken dışarı çıksan merak edip arar mı sorar mı nereye gidiyorsun diye? Ya da daha mı kötü olur.. Barışmak için uğraşmıyorsa bir kadın olarak sürekli ben adım atınca çok kırılıyorum o yüzden benim eşim benimle konuşmuyorsan bu evde kalmayacaksın deyip gönderiyorum 🤦‍♀️ o şekilde hem iletişime geçmiş oluyorum bir iki cümle tepkisini ölçüyorum. Ya varya dünyada en zor şey benim için aynı evde benimle konuşmayan biri olması :( beni terk etse o kadar zorlanmam o yüzden aklım sende kaldı:;(
Canımsın.. Aslında küserek bizim elimizden kadın gibi hissetme hakkımızı elimizden alıyorlar. Nazlanmak ,iki trip atmak ne bilim böyle peşimden koşturmak falan isterdim eşimi hahshsj Bunlar ne tatlı şeylermiş aslında aman Allah'ım sahip olan bilemez kıymetini. Ben bunları asla yapamıyorum. Eşim yapıyor sağolsun. Rol çalıyor bildiğin. Allah bize sabır versin diyorum başka da bir şey demiyorum. Huylu huyundan vazgeçmez. Bu sefer bende muhatap almıyorum onu , bakalım soğuk savaş kaç gün sürecek. 🙃

Canımsın.. Aslında küserek bizim elimizden kadın gibi hissetme hakkımızı elimizden alıyorlar. Nazlanmak ,iki trip atmak ne bilim böyle peşimden koşturmak falan isterdim eşimi hahshsj Bunlar ne tatlı şeylermiş aslında aman Allah'ım sahip olan bilemez kıymetini. Ben bunları asla yapamıyorum. Eşim yapıyor sağolsun. Rol çalıyor bildiğin. Allah bize sabır versin diyorum başka da bir şey demiyorum. Huylu huyundan vazgeçmez. Bu sefer bende muhatap almıyorum onu , bakalım soğuk savaş kaç gün sürecek. 🙃
Evet tam olarak bunu yapıyorlar.. Kendini üzme güzel beslen güzel geçir günlerini. Nasılsa düzelecek her şey o yüzden kendin için bir şey yap dizi izle, yemeklerini ye, temizliğini yap.. Onlar hayatına devam edebiliyor keyifle o yüzden sen de en iyi şekilde zaman geçirmeye çalış 🙏🏻

Arkadaşlar 30+1 de nişanım geldi. Suan 31hafta doldu. Hep endişeliyim. Doktora gittim servikal uzunluk aynı açılma ağrı vs yok 2 hafta dinlen yorma kendini dedi. Nisani erken gelip zamanında doğum yapan var mı çok çok endişeliyim
Benim hiç nişanım gelmedi nasıl bir şey bilmiyorum :( geçmiş olsun

Arkadaşlar 30+1 de nişanım geldi. Suan 31hafta doldu. Hep endişeliyim. Doktora gittim servikal uzunluk aynı açılma ağrı vs yok 2 hafta dinlen yorma kendini dedi. Nisani erken gelip zamanında doğum yapan var mı çok çok endişeliyim
Canım chat gptye sordum -muhtemelen sende internetten araştırmışsındır tabii ama- genelde nişan gelmesinden en geç 2 hafta sonra doğum başlarmış. Miniğin biraz erken gelicek galiba ama sorun etme. Çevremde bebeği bu haftalarda doğan bir tanıdığım var kızı kocaman şimdi ,ki gayet de sağlıklı.🥰 Doktor bebek için ciğer geliştirici vurdu mu?

Arkadaşlar,hastane randevusu almak için aile hekimine yönlendiriyor. Bu şekilde randevu alan var mı? Nasıl oluyor

Senin için üzüldüm, inşallah babanla aranı bir an evvel düzeltirsin.🥺 Eşimi bu şekilde kabul etme noktasında da belki de haklısındır ama bende fikirlerime saygı duyulmadığını düşünüyorum bu tavırlarından ötürü. Ama artık bir bebek geliyor aramıza ,he he diyip geçmek bir çok noktada en doğru davranış olucak. Annelik ne garip şey değil mi,daha kucağına almadan 'ben' demek yerine 'o' demeye başlıyorsun.🥹 Kimsenin hamileliği dört dörtlük geçmiyor anlaşılan ,çabucak geçse de şu 2 ay, birde lohusalığın çemberinden geçsek bare🫠😂
Tabiki birde lohusalık var belliki eşinden daha hassas aynı zmanda da bir o kadar olgunsun. erkekler içinde yaşar küsen erkek hele üzülür belli etmez çok fazla haklılık beklememek lazım biraz temasla duzelir.babama gelince böyle idare ediyorum Allah sağlık sıhhat versin kırıldım yerlerinde sağ olsunlar eşimle de yeri geliyor fikr ayriligimiz oluyor ama cidden uzatmiyorum çünkü en çok ona ihtiyacım var onunda bana ...
Benliğimiz egomuz önemli ama şuan farklı bir evredeyiz bebeklerimiz herkesten ve herşeyden kıymetli dün dr gelişmesi geriden geliyor dediğinde nasıl ağladım kendimi sucladim sigara içmek çözüm olsa sen daha iyi biliyorsundur zararlarini .yedigimiz herşeyin GDO su oynanmış hava kalitemiz kötü hormonlar aldı başını gidiyor meyve sebzeler tarım ilacı kaynıyor daha o kadar bilmeden zararlı bir çok şeye maruz kaliyoruz bile bile sigara da eklemek olmaz

benim 36 haftalıkken gelmişti, sonra suyum geldi, sonra sezeryan olmuştum
senin açılman yada suyun gelmesi yok sanırım
açılmanda yokmş

Tabiki birde lohusalık var belliki eşinden daha hassas aynı zmanda da bir o kadar olgunsun. erkekler içinde yaşar küsen erkek hele üzülür belli etmez çok fazla haklılık beklememek lazım biraz temasla duzelir.babama gelince böyle idare ediyorum Allah sağlık sıhhat versin kırıldım yerlerinde sağ olsunlar eşimle de yeri geliyor fikr ayriligimiz oluyor ama cidden uzatmiyorum çünkü en çok ona ihtiyacım var onunda bana ...
Benliğimiz egomuz önemli ama şuan farklı bir evredeyiz bebeklerimiz herkesten ve herşeyden kıymetli dün dr gelişmesi geriden geliyor dediğinde nasıl ağladım kendimi sucladim sigara içmek çözüm olsa sen daha iyi biliyorsundur zararlarini .yedigimiz herşeyin GDO su oynanmış hava kalitemiz kötü hormonlar aldı başını gidiyor meyve sebzeler tarım ilacı kaynıyor daha o kadar bilmeden zararlı bir çok şeye maruz kaliyoruz bile bile sigara da eklemek olmaz
Benimde bebeğimin bel ölçüsü geriden geliyor ama sona yaklaştık ufak tefek sapmalarda olabiliyor ultrasonda ,kendini yıpratma hiç Allahın izniyle bir şeyi yoktur.

Sigara konusunda da haklısın ,ne güzel bırakmıştım birde bunca yıl içtikten sonra... Tekrar bırakıcam inşallah.☹️ Sağol canım ❣️

Kızlar sizin aileleriniz arayıp bebeği ve hamileliğinizin nasıl geçtiğini soruyorlar mı? Benim annem haftada bir arar en fazla o zaman sorarsa sorar,babamda haftada bir arar ama hiç sormaz. Kız kardeşim var o da hiç sormuyor,hep kendi dertlerini anlatıyor. Görümcem de bir iki defa aradı sadece ve canımı sıktı sadece korkuttu erken doğum muhabbeti falan yapıp. Bu sıralar biraz daha ilgi istiyorum ama şımarıklık mı yapıyorum acaba diyorum. Ben ailemdeki herkesin her şeyine koşuyorum ama onlar bana uzaklar sanki. Eşimde saçma sapan bir sebepten 2 gündür küstü bana gün içinde hiç arayıp sormuyor konuşmuyor bebeği sormuyor. Akşamları da eline telefonu alıp takılıyor hiç sohbet muhabbet etmiyor. Kendimi çok yalnız hissediyorum.😔
Canim günaydin umarım şimdi daha iyisindir.
İçini rahatlatacaksa beni de aile fertlerimden öyle arayıp iyi misin diye soran olmuyor annem sorar babam aramaz bile. Ama gram umrumda değil neden biliyor musun çünkü öncesinde de aramıyordu yani arasa da bi önemi yok gibi aramız kötü değil ama ilişkimiz bu. Simariklik yapmıyorsun bence annenle konustugunda şöyle hiç arayıp sormuyorsun diye söyle içinden at gitsin.
Eşinin yaptığı olay da hoş değil ona bı şey diyemiyorum ama ilişkilerde bu kadar uzun küs kalmak yıpratır ilişkiyi. Belki yakınlaşma ve sonrasında sorunu çözme iyi gelir size 🙏

Canim günaydin umarım şimdi daha iyisindir.
İçini rahatlatacaksa beni de aile fertlerimden öyle arayıp iyi misin diye soran olmuyor annem sorar babam aramaz bile. Ama gram umrumda değil neden biliyor musun çünkü öncesinde de aramıyordu yani arasa da bi önemi yok gibi aramız kötü değil ama ilişkimiz bu. Simariklik yapmıyorsun bence annenle konustugunda şöyle hiç arayıp sormuyorsun diye söyle içinden at gitsin.
Eşinin yaptığı olay da hoş değil ona bı şey diyemiyorum ama ilişkilerde bu kadar uzun küs kalmak yıpratır ilişkiyi. Belki yakınlaşma ve sonrasında sorunu çözme iyi gelir size 🙏
Günaydınlar. İçim rahatlasın diye sormadım canım ,seni de sormuyorlar diye neden benim içim rahatlasın. 😕 Ben sadece abartıyor muyum normali nasıl acaba diye sordum. Senin için de üzüldüm keşke ailelerimiz daha ilgili insanlar olsaydı. Bu zamanda da yanımızda olmayacaklarsa başka hangi zamanda yanımızda olacaklar... Hayırlısı olsun ,herkes ektiğini biçer bir şekilde. 🤷🏼‍♀️🙌🏻

Bu arada eşim işe giderken beni öptü. Kendince gönlümü aldı ,bende uzatmıcam. Barıştık denebilir.😬 Yani daha iyiyim teşekkür ederimm.🥰❤️

Back
X