- 8 Şubat 2025
- 249
- 236
- 18
Canımsın.. Aslında küserek bizim elimizden kadın gibi hissetme hakkımızı elimizden alıyorlar. Nazlanmak ,iki trip atmak ne bilim böyle peşimden koşturmak falan isterdim eşimi hahshsj Bunlar ne tatlı şeylermiş aslında aman Allah'ım sahip olan bilemez kıymetini. Ben bunları asla yapamıyorum. Eşim yapıyor sağolsun. Rol çalıyor bildiğin. Allah bize sabır versin diyorum başka da bir şey demiyorum. Huylu huyundan vazgeçmez. Bu sefer bende muhatap almıyorum onu , bakalım soğuk savaş kaç gün sürecek.Seninle konuşmaya çalışır mı bu aralar yoksa çok mu uzatır bilmiyorum ama bir şekilde aranız düzelsin inşallah belki sen o evdeyken dışarı çıksan merak edip arar mı sorar mı nereye gidiyorsun diye? Ya da daha mı kötü olur.. Barışmak için uğraşmıyorsa bir kadın olarak sürekli ben adım atınca çok kırılıyorum o yüzden benim eşim benimle konuşmuyorsan bu evde kalmayacaksın deyip gönderiyorumo şekilde hem iletişime geçmiş oluyorum bir iki cümle tepkisini ölçüyorum. Ya varya dünyada en zor şey benim için aynı evde benimle konuşmayan biri olması
beni terk etse o kadar zorlanmam o yüzden aklım sende kaldı:;(