- 1 Ekim 2018
- 1.121
- 735
- 123
Evet şimdi baktım açıldıktan 6 ay içinde bitmesi gerekiyormuş, umarım işe yarar bir şeydir.Skt yok açıldıktan sonra 6 ay içinde bitirmen gerekiyor canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet şimdi baktım açıldıktan 6 ay içinde bitmesi gerekiyormuş, umarım işe yarar bir şeydir.Skt yok açıldıktan sonra 6 ay içinde bitirmen gerekiyor canım
En son 32+6 da gıttım canım donmemıstı Cuma gunu ebe randevum var ona soylicem eliyle bır kontrol etsın ama daha donmemıs gıbıNe zaman kontrole gittin en son canım?
Bence dönmüştğr senindeEn son 32+6 da gıttım canım donmemıstı Cuma gunu ebe randevum var ona soylicem eliyle bır kontrol etsın ama daha donmemıs gıbı
Açıkcası ben nemlendirmesini çok beğenmedim. Çok çabuk emiliyor ve sanki hiç sürmemişsin gibi oluyor. Mamaaura ile karıştırıyorum o şekilde kullanıyorum. Sana da o şekilde tavsiye ederim. Birde bio oil vs görür almayı düşünürsün, aman sakın alma. Benim popomdaki tüylerin boyunu uzattı. Elime geliyor tüyler artık, eskiden pürüssüzdüm.Evet şimdi baktım açıldıktan 6 ay içinde bitmesi gerekiyormuş, umarım işe yarar bir şeydir.
Sanmıyorum ya yıne uste sertlık alt karnım aynı boşBence dönmüştğr seninde![]()
Bende öyle hissediyordum değilmişSanmıyorum ya yıne uste sertlık alt karnım aynı boş![]()
Insallh dedıgın gıbıdır canım,donmedıysede ınsallh tez zamanda doner hayırlısı olsunnBende öyle hissediyordum değilmiş
Olsun dönmemişse bile zaman var mutlaka dönecek merak etme![]()
Hıçkırık olunca aşağıda hissediyorum sen nerde hissediyorsunSanmıyorum ya yıne uste sertlık alt karnım aynı boş![]()
Öneri için teşekkür ederim, bu yeter bence sağlık ocağında ki doktorda fito vermişti. Evde Hindistan cevizi yağı ve benim yaptığım kantaron yağıda var. Ama işte kullanmaya üşeniyorumAçıkcası ben nemlendirmesini çok beğenmedim. Çok çabuk emiliyor ve sanki hiç sürmemişsin gibi oluyor. Mamaaura ile karıştırıyorum o şekilde kullanıyorum. Sana da o şekilde tavsiye ederim. Birde bio oil vs görür almayı düşünürsün, aman sakın alma. Benim popomdaki tüylerin boyunu uzattı. Elime geliyor tüyler artık, eskiden pürüssüzdüm.![]()
Evt bende assagıda hıssdıyorum ama karnımı actıgımda goruyorum saga sola hareket edıyorHıçkırık olunca aşağıda hissediyorum sen nerde hissediyorsun
Tamam aşağıda hissediyorsan için rahat olsun dönmüş o. Benim hıçlırıklarda aşağıda. Karnımdaki sertlik poposuymuş sağ sol hareketler oluyor benimdeEvt bende assagıda hıssdıyorum ama karnımı actıgımda goruyorum saga sola hareket edıyor
Bn kafasını hep sagda hıssdıyordum usgde kafası sagda dedı yıne aynı degısıklık hıc hısstmıyorum ya..bıde hıçkırık tam olarak nasıl oluyor?Tamam aşağıda hissediyorsan için rahat olsun dönmüş o. Benim hıçlırıklarda aşağıda. Karnımdaki sertlik poposuymuş sağ sol hareketler oluyor benimde
Benim de aynı böyle oluyor, iki haftada bir usg yapılıyor bebek de 20. Haftadan beri baş aşağı hep.Tamam aşağıda hissediyorsan için rahat olsun dönmüş o. Benim hıçlırıklarda aşağıda. Karnımdaki sertlik poposuymuş sağ sol hareketler oluyor benimde
Aynen dönmüş üstteki sertlik poposuTamam aşağıda hissediyorsan için rahat olsun dönmüş o. Benim hıçlırıklarda aşağıda. Karnımdaki sertlik poposuymuş sağ sol hareketler oluyor benimde
Kalp atışı gibi ritmik göbeğinin altında bir dkaika boyunca uc saniyede birBn kafasını hep sagda hıssdıyordum usgde kafası sagda dedı yıne aynı degısıklık hıc hısstmıyorum ya..bıde hıçkırık tam olarak nasıl oluyor?
Evt evt hatta dun oldu 1 dk falan surdu alt kısımdaKalp atışı gibi ritmik göbeğinin altında bir dkaika boyunca uc saniyede bir
Kuzum sanmıyorum biraz ekşili biisler yesen hemen düşer bir kaç gün takip et bakalım tuzlu bişi mı yedin birşeyi stresmi yaptınKızlar akşam tansiyonum 14 8 oldu bir kere böyle yükseldi diye doktora gitmem gerekir mi?
Hep sağ altta hissediyorum kontrolde yüzü bana dönüktü şimdi döndu snaırım sol alta yüzü sırtıma bakıyor sanırım biyerde okumuştum ama hatırlayamadım yüzünün döndügü yöne göre kolay veya zor doğum olabilri yazıyorduHıçkırık olunca aşağıda hissediyorum sen nerde hissediyorsun
Benimde arada yükseliyor 14/9 sınır dedi doktorum üstünü görürsen gelirsin demişti. Limonlu su içip gün içinde ara ara kontrol edersinKızlar akşam tansiyonum 14 8 oldu bir kere böyle yükseldi diye doktora gitmem gerekir mi?