Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    161
Ben biberon aldım ne olur ne olmaz diye ama kullanmayı düşünmüyorum. Mama kaşığı ya da şırınga kullanabilirsin. Hatta bardakla bile mama verilebiliyormuş. Hastanelerde artık emzik te istemiyorlar
evet şırıngayı ve kaşığı bi arkadaşım söyledi. eğer zorunda kalırsam onu denicem
umarım hiç birimiz ihtiyaç duymayz

Kiz Allah yardımcınız olsun senin ve julettae julettae nin ne kadar zor bilirim o günler geldi resmen aklıma arka arkaya yıpratıcı birde o zmanlar benim eşimde yoktu yanimda 😓😓😓küçük olan yürümeye başlayınca işten gelince lavaboya gitmeme bile müsade etmez kapıda ağlardı
Eşsiz çok zor bakalım nasıl olucak bizde umarım kafayı yemem

Alışmış canım ondan bende bunları farkında olduğu için asla doğduğundan bu güne kadar dedim bizim yatakta uyumucam işte gebelik zamanıma denk geldi nerdeyse her gece getirdi yanımıza önceden çok iyiydi.İn şa Allah zorlanmayız eş desteği çok önemli yoksa kafayı yeriz
Aynen canım bakalim dogunca nasil şekillenecek hersey annem 1 hafta kalacakmış benimle sonrasi esim ve ben bir de 3 cocuk😂

Kiz Allah yardımcınız olsun senin ve julettae julettae nin ne kadar zor bilirim o günler geldi resmen aklıma arka arkaya yıpratıcı birde o zmanlar benim eşimde yoktu yanimda 😓😓😓küçük olan yürümeye başlayınca işten gelince lavaboya gitmeme bile müsade etmez kapıda ağlardı
Gerçekten zor doğuralım da bir bakalım nasıl olacak :( en azından rahat hareket ederim smdi penguen gibiym

Ben tamamen de yalnız kalıcam 3 çocukla eşim doğumdan bir hafta sonra işe dönecek bakalım nasıl olacak yetişebilecek miyim:(

Süper bir karar olmuş Allah kolaylık versin benimde az bişi çalışma günüm kaldı gün sayıyorum
Bebeğin kilosu çok güzel benimki de 32 de o civardi
Teşekkür ederim çok sevindim :KK200: 32'de ayrılıyor musun canım? mesleğin neydi

Benim annem 40 gün kalıcak onuda neden mevlitte burda olsun diye artık gerisi bizde🫣
Benimde 2. De 40 gun kalmıştı annem 1 gun daha kalayım demedi o yüzden 1 hafta dediyse kesin o kadar kalır gitme sana muhtacım gözümde nursun başımda tacım muhtacım şarkısını söylemiştim ama yemedi o derece 😂
Ben tamamen de yalnız kalıcam 3 çocukla eşim doğumdan bir hafta sonra işe dönecek bakalım nasıl olacak yetişebilecek miyim:(
Yetiscez insallah kuzu ben hep eskiler 5 6 cocuk yapıyormuş 3 cocuk ne ki diyerek arada kendimi gaza getiriyorum uzun sürmüyor ama olsun😅😂

Kızlar ikinci çocuğu yapmanın en mantıklı zamanı ne zaman sizce 🫢 işe ara verince ben çocukların arasını uzun tutmayı çok istemiyorum

Benimde 2. De 40 gun kalmıştı annem 1 gun daha kalayım demedi o yüzden 1 hafta dediyse kesin o kadar kalır gitme sana muhtacım gözümde nursun başımda tacım muhtacım şarkısını söylemiştim ama yemedi o derece 😂

Yetiscez insallah kuzu ben hep eskiler 5 6 cocuk yapıyormuş 3 cocuk ne ki diyerek arada kendimi gaza getiriyorum uzun sürmüyor ama olsun😅😂
Bizden bıkmışlar😄😄benimki birde 2 senedi 9 ay kalıyor yanımda gerçi torunu için bitiyor nerdeyse ama memleketini kendi düzenini evini istiyor ondan koşarak gidicek eminim😃

10 yaşında ama ona da sorumluluk veremem bu onun suçu değil. :( Sabır diyorum belki kolay olur eşimin dediği gibi her şey çok basit ona göre 🥲
Büyükmüş MaşAllah yok bende sevmem çocuğu yüklemeye ama mesela bakma onun sana yardımı çok olucak en azından mesela oyalaya bilir bu bile büyük bir şey.Benim eşim aksine abartıyor nasıl olucak bana diyor tamam diyorum iyice korkut beni

Back
X