Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    161
Günaydınn
bizim aile hekimliğinde idrar örneği isteyip yapmışlardı. ama enfeksiyona enfeksiyona mı baktılar bilmiyorum. içine bi çubuk sokmuşlardı protein kaçağı yok filan demişlerdi.
Tamam canım yarın gideyim kendi doktorum sadece klinik olduğu için pek bişey yapamıyo, teşekkür ederim 🌸

bide biberon hemen lazım olur mu ? ben daha almadım demiştim ya , ilk kızımda işe dönene kadar ihtiyacım olmamıştı. oda 6 aylık olmuştu. şimdiden almak lazım mı ? emmezse, sütüm olmazsa diye mi almak lazım

ya bi şey dicem bende bio oil aldım.sanırım bende kaşıntı yapıyor. bi iki kere sürüyorum göbeğim inanılmaz kaşınmaya başladı
sende oldu mu öyle bi şey
Hayır kaşıntı yapmadı ,alerji yapmıştır belki sende. Bence sadece bacaklarına kullan,ben öyle yapıyorum şuan bitsin diye.

Günaydın canım.Yok canım ne bebek arabası biz çoktan kullanmıyoruz arabayı bisiklet aldım arkadan tutma yeri var şemsiyesi var yazı hep onda oldu hatta bir kaç gündür onda bile oturmak istemiyor..gece benimki yine yanımda uyudu her yerim ağrıyor sabah ağladım diyorum acaba ikisiyle nasıl yapıcam
Bugün aynı şeyden muzdariptim öyle bi uyudu ki yanımda skstrdi beni sabah 5.30dan beri uykusuzum napcam dedim bende diğeri dogunca

Bugün aynı şeyden muzdariptim öyle bi uyudu ki yanımda skstrdi beni sabah 5.30dan beri uykusuzum napcam dedim bende diğeri dogunca
Saat 2 den uykusuzum ve kaç gündür böyleyim suçu eşimde görüyorum alıştırdı bizim yatağa güzel uyuyordu odasında tamam arada dişleri çıktı zor uykuya dalıyordu kaç defa uyanıyordu ama sabır etmek gerekiyordu bu gün sert konuştum dedim madem böyle alıştırdın şimdide odasına yeniden alıştır yoksa ne yapıcaz korkuttum dedim bende insanım uyumam gerekiyor ki sabah cocuklarıma baka bileyim mutlu anne mutlu çocuk

Hayır kaşıntı yapmadı ,alerji yapmıştır belki sende. Bence sadece bacaklarına kullan,ben öyle yapıyorum şuan bitsin diye.
olmazsa öyle yapayım. bacaklarıma normalde sürmüyorum. süreyim bitsin
peki bu çatlak kremlerini doğumdan sonrada kullanmak lazım mı acaba ?

bide biberon hemen lazım olur mu ? ben daha almadım demiştim ya , ilk kızımda işe dönene kadar ihtiyacım olmamıştı. oda 6 aylık olmuştu. şimdiden almak lazım mı ? emmezse, sütüm olmazsa diye mi almak lazım
Ben indirimdeyken avent ve en küçük numara biberon emziği almıştım, forumları okurken çocuk aç diye bebeğe biberonla mama dayayan kayınvalideleri görünce anksiyetem tetiklenmişti meme reddi yapmayan bir tame yanımda bulunsun demiştim ama bizim hastanedekiler çok karşı, elinizde odanızda biberon emzik görünce kızıyoruz kaldırın diyoruz diyorlar 😄

olmazsa öyle yapayım. bacaklarıma normalde sürmüyorum. süreyim bitsin
peki bu çatlak kremlerini doğumdan sonrada kullanmak lazım mı acaba ?
Evet evet vücut olabildiğince toparlayana kadar devam etmek gerekiyormuş yoksa doğumdan sonra da çatlayabiliyormuş. Ben 1 ay daha ancak devam edebilirim sanırım. O kadar sıkıldım ki sabah akşam kremlenmekten gına geldi. Eskiden duş sonrası sürüyordum şarkımı açıp şimdi sabah akşam işkence gibi. Doğuma da 52 gün kaldı nasıl dayanıcam bilmiyorum. 😒

Saat 2 den uykusuzum ve kaç gündür böyleyim suçu eşimde görüyorum alıştırdı bizim yatağa güzel uyuyordu odasında tamam arada dişleri çıktı zor uykuya dalıyordu kaç defa uyanıyordu ama sabır etmek gerekiyordu bu gün sert konuştum dedim madem böyle alıştırdın şimdide odasına yeniden alıştır yoksa ne yapıcaz korkuttum dedim bende insanım uyumam gerekiyor ki sabah cocuklarıma baka bileyim mutlu anne mutlu çocuk
Biraz bende suç aslinda emzirmek kolay geldi yanımda yatirinca gece hop açıp emziriyordum hem de uyuyodum tabi alisti bu duruma memeyi bırakmış olsa da benle uyudu hep ama artık cok zorlanıyorum Allah yardımcımız olsun uykusuz kalmayiz inşallah en önemli şey hayatta uyku valla

Ben indirimdeyken avent ve en küçük numara biberon emziği almıştım, forumları okurken çocuk aç diye bebeğe biberonla mama dayayan kayınvalideleri görünce anksiyetem tetiklenmişti meme reddi yapmayan bir tame yanımda bulunsun demiştim ama bizim hastanedekiler çok karşı, elinizde odanızda biberon emzik görünce kızıyoruz kaldırın diyoruz diyorlar 😄
bizim hastanede de afişler asılı. alırsam bile evde durur :)

Evet evet vücut olabildiğince toparlayana kadar devam etmek gerekiyormuş yoksa doğumdan sonra da çatlayabiliyormuş. Ben 1 ay daha ancak devam edebilirim sanırım. O kadar sıkıldım ki sabah akşam kremlenmekten gına geldi. Eskiden duş sonrası sürüyordum şarkımı açıp şimdi sabah akşam işkence gibi. Doğuma da 52 gün kaldı nasıl dayanıcam bilmiyorum. 😒
benimde çok istikrarlı kullandığım söylenemez. artık banyo sonrası bile sürmediğim oluyor. zaten sabah akşam banyo yaptığımız için
her gece balkonda otururken gün sayıyorum bende
gerçekten hamilelik çok zor

Aldim canım bende lansinoh marka anne memesine en yakın yumusk hangisi dedim onu önerdiler indirime girince küçüğünden aldım aynı markanin meme ucu kremi de güzel miş alacağım

32+0’dan selamlar, bugün çalışabilir raporu almaya geldim 37. Haftaya kadar çalışmaya devam edeceğim. Bebiş 1840 gr ölçüldü, doktor gelişim iyi gidiyor dedi. Plasentamdan dolayı bebeğin beslenememe ihtimali olduğu için çok sevindim 🥳 şimdi nst bekliyorum
Süper bir karar olmuş Allah kolaylık versin benimde az bişi çalışma günüm kaldı gün sayıyorum
Bebeğin kilosu çok güzel benimki de 32 de o civardi

Ben biberon aldım ne olur ne olmaz diye ama kullanmayı düşünmüyorum. Mama kaşığı ya da şırınga kullanabilirsin. Hatta bardakla bile mama verilebiliyormuş. Hastanelerde artık emzik te istemiyorlar

Aldim canım bende lansinoh marka anne memesine en yakın yumusk hangisi dedim onu önerdiler indirime girince küçüğünden aldım aynı markanin meme ucu kremi de güzel miş alacağım
Lansinoh meme ucu kremi baya iyi ben kullandım hamileliğimde. Çok kaşıntım oldu bir de denizde tuzlu su çok sızlattı memelerimi. Onu sürünce geçirdi gerçekten

Kiz Allah yardımcınız olsun senin ve julettae julettae nin ne kadar zor bilirim o günler geldi resmen aklıma arka arkaya yıpratıcı birde o zmanlar benim eşimde yoktu yanimda 😓😓😓küçük olan yürümeye başlayınca işten gelince lavaboya gitmeme bile müsade etmez kapıda ağlardı

Biraz bende suç aslinda emzirmek kolay geldi yanımda yatirinca gece hop açıp emziriyordum hem de uyuyodum tabi alisti bu duruma memeyi bırakmış olsa da benle uyudu hep ama artık cok zorlanıyorum Allah yardımcımız olsun uykusuz kalmayiz inşallah en önemli şey hayatta uyku valla
Alışmış canım ondan bende bunları farkında olduğu için asla doğduğundan bu güne kadar dedim bizim yatakta uyumucam işte gebelik zamanıma denk geldi nerdeyse her gece getirdi yanımıza önceden çok iyiydi.İn şa Allah zorlanmayız eş desteği çok önemli yoksa kafayı yeriz

Back
X