Kasılmalarım var ama düzenli değil. Bi geliyo bi gidiyo, sanırım yavaş yavaş gelmeye hazırlanıyor. Senin prenses nasıl? Alışabildinizmi birbirinizeO nasıl bir şey hiç bilmiyorumne yaptın canım durum ne
Nasıl bacım ya bi anlat hayır için …Bende o ottan var yumurta çatlasın diye aldım ve o ay hamile kaldımşimdi doğurmak için denesem bile beni sezeryana alırlar
ya ben de 5 eylüle kadar sabırsızlık çekecektim hemen gelse diyordum başıma neler geldiEylül'ün 2.ci haftası gibi alırız duruma göre gene net bi tarih ilerleyen haftalarda belirleriz demişti Çarşamba günü net tarihi söyler sanırım günler yaklaştıkça gecmiyo sanki bi doğurup kucağıma alsam rahatliycam
Gözün aydın canımBenim kuzular geliyor eşim otogara almaya gitti . bir buçuk aydır görmedim özledim nasıl aglayasim var
Seninde aklına kötü senaryolar geliyormuydu hamileliğin ilk baslarinda çok kanama falan yaşadım ondan mı bilmiyorum hep olumsuz şeyler dönüp duruyor benim aklımda felaket tellalı gibi bişe oldum hareketleri falan azalınca çok korkuyorum ya hayırlısı ile bir bitseydi de rahatlasaydim 3haftam kaldı bekledikçe de koca 8ay bitti bu haftalar geçmiyor gibiya ben de 5 eylüle kadar sabırsızlık çekecektim hemen gelse diyordum başıma neler geldisabırsızlanıyordum seni çok iyi anlıyorum
Ben de çok kanama yaşamıştım ve cidden korkularım vardı hep 5 eylüle kalmaz ağustos sonu doğar diyordumSeninde aklına kötü senaryolar geliyormuydu hamileliğin ilk baslarinda çok kanama falan yaşadım ondan mı bilmiyorum hep olumsuz şeyler dönüp duruyor benim aklımda felaket tellalı gibi bişe oldum hareketleri falan azalınca çok korkuyorum ya hayırlısı ile bir bitseydi de rahatlasaydim 3haftam kaldı bekledikçe de koca 8ay bitti bu haftalar geçmiyor gibi
Zaman azaldı böyle vücudunun hazırlanması çok iyi işaret benceKasılmalarım var ama düzenli değil. Bi geliyo bi gidiyo, sanırım yavaş yavaş gelmeye hazırlanıyor. Senin prenses nasıl? Alışabildinizmi birbirinize
Sağ sağlim kavuşun canımm ne güzel bir gün senin için
Gözün aydın
Teşekkür ederim kızlarGözün aydın canm
Saol canım boyları uzamış zayıf göründüler gözüme epey uzandık sarıldık bana çok büyümüşün diyorlarGözün aydın canım
Ben de solgarın süt yapıcı hapından söylemeyi planlıyorum. Çevremde ne kadar arkadaşım varsa kullandı. Doğumdan önce almamı tembihlediler çünkü doğumdan sonra hemen içmeye başlamışlar.Bunu bende birinde gördüm. Çok güzel süt yapıyormuş. Ben bestlak da alıcam ama doğum yaptıktan sonra içicem
Ha ha ha senemi deseydin ya şişmişim ondanSaol canım boyları uzamış zayıf göründüler gözüme epey uzandık sarıldık bana çok büyümüşün diyorlar
Bence gerek yok büyük bir tencerede biberon emzik vs kaynatıp sonrasında soğutmak yeterli oluyormuş. Hatta bir doktorun reelsine denk geldim güzelce yıkadıktan sonra sterilizasyona gerek yok diyor. Zaten emzik belli bir süre sonra yere düşünce üfleyip verme olayına dönüyormuş tecrübeli anneler bilirKızlar sterilizatör alan var mı almaya gerek var mı acaba
Kaç yaşında kızın?Dakika bir gol bir hanımefendiye telefon vermiyorduk sırf memlekete babasının yanına gidiyor diye telefon verdikaz evvel odasına girdimerkek arkadaşı varmış daha okuluna başlamadan derslerine adapte olmadan ayy emeklerim boş
Kac yasinda canim kizin benim ki de sınıfta Meriç diye bi cocugu bulmuş gecen bize onunla evlencem dedi büyüyünce şimdilik oyunlarda evliyiz dedi anneme demis ki anneanne anneme babama soyleme biz mericle bi gun buluscaz oyun alanına gitcez duyarlarsa beni gondermezler demis bi kac cocukta masal da masalciymis biz dedik bizim kiz elden gidiyor bu arada suan 5 yasindaDakika bir gol bir hanımefendiye telefon vermiyorduk sırf memlekete babasının yanına gidiyor diye telefon verdikaz evvel odasına girdimerkek arkadaşı varmış daha okuluna başlamadan derslerine adapte olmadan ayy emeklerim boş
Her kullanımdan sonra mı yapıcaz peki göğüs pompası da aldım onu da yapmak gerekiyoBence gerek yok büyük bir tencerede biberon emzik vs kaynatıp sonrasında soğutmak yeterli oluyormuş. Hatta bir doktorun reelsine denk geldim güzelce yıkadıktan sonra sterilizasyona gerek yok diyor. Zaten emzik belli bir süre sonra yere düşünce üfleyip verme olayına dönüyormuş tecrübeli anneler bilirevde gereksiz yer kaplayacak sonrasında atamayacaksınız.
Bana göre hiç gerek yokKızlar sterilizatör alan var mı almaya gerek var mı acaba
Ben sanki bebekle hiç bi iş yapamıcak gibi hissediyorumBana göre hiç gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?