Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
5 yaşında olan çocuğun konuşmasına bir bak korktum oğlum bir kaç sene sonrs böyle konuşursa kalbten giderim

Her kullanımdan sonra mı yapıcaz peki göğüs pompası da aldım onu da yapmak gerekiyo
Gerek olursa alayım o zaman daha sonra
Biberonların içinde kalıntı vs kalacağı için her kullanım sonrası yapıyorduk bir görümdemde. Büyüük borcama kettleda su kaynatıp döküyorduk su tamamen soğumadan 5 dk içinde çıkartıp temiz bir havluya ya da havlu kağıda ters şekilde çıkarıyorduk maşa ile çünkü çok sıcak oluyor. Hatta ağaç şeklinde bulaşık süzgüleri oluyor sırf biberonlar için. İnşallah çokk çokkk emzirebiliriz biberonlara pek ihtiyaç kalmaz

Yeni aldığım biberon emzik her neyse sıcak karbonatlı suda kaytayordum soğuduktan sonra bebek deterjanıyla yıkıyordum

5 yaşında olan çocuğun konuşmasına bir bak korktum oğlum bir kaç sene sonrs böyle konuşursa kalbten giderim
Esim kalpten gidiyordu valla şimdikiler cok hızlı anasına cekmis bende 3 sınıftan lise 3 e kadar birine platonik aşıktım oyle böyle değil ama acı çekmesin ilerde aşk konusunda umarım karşısına üniversite zamanı cikar hep derslere yönelir annesi gibi uni okuyup kpss ye girip atanmak için debelenmez emekleri cope gitmez

İşte hep bu düşünceler kafamda dönüp duran o yüzden biran önce doğsun istiyorum erken gelirse de okeyim ben

Aynen ya bencede güzelce okusunlar çocuklarımız annem diyor senin oğlanlarına üzülüyorum hep takipte olacaklaro kadar istiyorumki güzel meslekleri olsun aşk girerse ortaya işler bozulur

Karsima geçmiş konuşuyor ben kimseyle konuşmayacam mi diye kendisi fen lisesi kazanmış elektrik lisesinde okuyan bir çocuk bulmuş vay efendim kiziyormusum

Karsima geçmiş konuşuyor ben kimseyle konuşmayacam mi diye kendisi fen lisesi kazanmış elektrik lisesinde okuyan bir çocuk bulmuş vay efendim kiziyormusum
Ben susucam erkek çocuklar bende çok büyük konuşmayımki beni şaşırtsınlar erken yaşta bana aşktan konuşmasınlar

Ben susucam erkek çocuklar bende çok büyük konuşmayımki beni şaşırtsınlar erken yaşta bana aşktan konuşmasınlar
Daha on dördünde geçmiş karşıma okula gitmem diyor saçmalıyor babasının kopyası olmuş gelmiş babası bile bu kadar mantıksız değildi ayy durduk uere sıkıntıya girdim

Daha on dördünde geçmiş karşıma okula gitmem diyor saçmalıyor babasının kopyası olmuş gelmiş babası bile bu kadar mantıksız değildi ayy durduk uere sıkıntıya girdim
Ayyy kuzum bende olsam deliririm çünkü kendim hep okudum bir yere gelmek için annemizden çok korkardık şimdiki çocuklar bizim gibi diğilki insan bilmiyor nasıl konuşsun çok zor ya

Aynen ya bencede güzelce okusunlar çocuklarımız annem diyor senin oğlanlarına üzülüyorum hep takipte olacaklaro kadar istiyorumki güzel meslekleri olsun aşk girerse ortaya işler bozulur
Valla canim öyle okusunlar bana daha bugün dedi anne ben doktor olunca mı yetişkin olcam diye evet dedim okuyup mesleğini al o zmn yetişkin olacaksın tmm diyor aşk guzel bisi ama insanın hayatını cok yönlendiriyor o yüzden ille de okumak yani kaçarı yok

Karnımdakine bişi olsa ne yapacam delirdim kriz geçirdim
Hayır ya bak yapma böyle sen şimdi ne desen bile boş onun için kendine zarar ediyorsun demek arkadaşları etrafı iyi diğil bu benim fikrim sanıyorki yeni bebek geliyor zaten kafan karışık ayyy çok zor durumlar bebek doğsun iyice onunla ilgilenmen lazım canım kavgayla oluyor güzel güzel anlatarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…