Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    167
Eşime haber verdim canım vajinal ağrım da var riske atmadan gitcem hastaneye birazdan
Aynen git canim bakmak zorundalar bi can taşıyorsun oyle kestirip atamazlar yani bizim haklarımız var yaa haber et bizi olur mu canım

Canım bende yırtık veya dikiş olmadı. Oturma zorluğu da yaşamıyorum. Zor doğum yapanlarda oluyordur tabii rahatsızlıklar..
vücudu toparlamak için 2 ay sonra spora başlarım ama bu herkes için geçerli hepimizin rahmi içinde büyüyor bebek

Bence senin işler sona kaldığı için çok yoruyorsun kendini ondan kasılmaların oluyor bende yok sadece akşamlar sert vuruyor bir yere toplanıyor

Yok canım bende olmuyor ya işte salaklar suda azalmış diyorlar belki su sendeki sen dedinmi bunu doktora

Bence senin işler sona kaldığı için çok yoruyorsun kendini ondan kasılmaların oluyor bende yok sadece akşamlar sert vuruyor bir yere toplanıyor
Hiç sorma canım esasen az bi iş kaldı doğumda yatılı olarak kardeşim eşi yeğenlerim gelecekti onlarında işi çıktı
İş derken gecenelrde burda dert çoktu daha da dertlerden bahsetmek istemedim annemlerin evi depremde hasar görmustu ama yinede içinde oturup kendileri ev yaptiriyorlardi evin kabasi bitmisti .sıva konusunda babam biraz ihmalkar davranıp zamanında evi bitirmedi bir hafta önce oturduklari hasarlı eve yıkım kararı çıkmış bir ay mühletleri varmış o kadar yogunlarki kardesim gelin orda yardım ediyorlar .aramizdaki mesafe 4 saat annemde sadece bir geceliğine gelecem dedi .altı senedir burdayım ikinci gelişi olack ve sadece bir gece anne istersen gelme dedim ustalara yemek yapıyormuş falan anlatıyor gelmezsem gelmedi dersin diye gelecem diyor aman ne bilim beni de strese sokacak iş kaldı orda diye

3 tane normal doğum yaptım ilkinde epizyo açıldı diğer ikisinde yırtıklarım oldu geçenlerde kadın doğuma muayene oldum hiç yırtığın olmadı mı dedi bana o kadar iyi dikmişler .. yalnız normal doğumun da kontrendikasyonları var tabi bende pelvik bağlarda gevşeme bıraktı idrar kaçırma problemim oluyor 4. Bebeğim olacak yine normal düşünüyorum çünkü ertesi ayaktaydım hatta doğum salonundan bile ayakta çıktım sezeryandan daha çok korkuyorum

yaaa ne güzel söyledin. inşallah zorluk çekmem. kızım çok hareketli benimde. koltuk tepesinde geziyor her akşam. şuan kardeşim kardeşim diye seviyor ama gerçeğini görünce de inşallah böyle olur.
erkek çocuğu zor diyorlar zaten allah kolaylık versin :) artık bebiş kendini kurtarana kadar göz kulak olacaksın , sonra zaten kendini korumasını öğrenir :) inşallah

Kim diyorki erkek çocuğu zor ben kızda ne çektim gazlıydı huysuzdu yemezdi icmezdi.
Oğlan mis gibi emer uyurdu bir kere yormadi oğluşum kurban olduğum

Evet bende hastanemde yaptırıp veriyorum ama doktorum istemeyecek belki bu ay sırf onlar için gidip uğraşmak zor geliyo bi de kan çok tutuyo beni

Canım ne yaptın gittinmi hastaneye

Kv görümce onlar nasıl sende yardım etseler sana iyi olur benim annemde açık söyledi kalamam çok dedi bende anlıyorum ilacları bitmiş şeker hastası eşim burdan almak istedi yok dedi kendi ilacımı istiyorum dedim sağlıkla doğumdan sonra git dedim babamda tek kardeşim hamile ağırlaşıyor ondan kuzum yapıcak bir şey olmuyor bazen kimese yük olmakta istemiyorsun

KV yarın gelir belki birde ben ona hizmet etmek zorunda kalırım hiç istemiyorum kimse gelmesin yorgunum dostlarım yorgunum yorgun

Evet bende hastanemde yaptırıp veriyorum ama doktorum istemeyecek belki bu ay sırf onlar için gidip uğraşmak zor geliyo bi de kan çok tutuyo beni
Kız bunlar e nabizdan her tahlilleri görüyor baksınlar niye veriyorsunuz benimkiler arayıp sormuyor sadece Bebek doğunca bir haftalıkken gelin dediler

Of kızlar ben kaşınıyorum 2 gündür kafayı yicem. Uyuz mudurr gebelik kolestazımıdır bilmiyorum gittim kan verdim sabah sağlık ocağında sonuçlarını bekliyorum. Yarında kadın doğumcuma randevu aldım bakalım ne olup bitecek. Bi kere uyuz olmuştum bire bir aynı o kaşıntı ama onda kabarcıklar vardı bunda yok o yüzden eminde olamıyorum kendimden tiksindim hiç biyere ellemek dokunmak istemiyorum. Bugün kendi pijamaları yıkayıp çantamı hazırlayacaktım ya uyuzsam diye onuda yapamıyorum çıldırmak üzereyiiimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…