Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    164
Açılmam var ve doğum pozsiyonunda bu bile yetiyo işte acil sezeryana alırız ama 37 38 olmadan gün veremem böyle olup 2 güne de doğurursun 2 haftaya da 42de de dedi devlete gittim o da sezeryan günü vereyim dedi kararsız kaldım hastane hastane de gezmek istemiyorum
Acılmanız azsa ondan bnce eve gondermıstır 10 cm olunca zaten dogum baslıyor.sız bılırsınız ama bnce evde dınlenın yatın doktorunuz ne derse onu yapın.

3.cocukla tecrübeli olmam gereken ben bile ne alacağıma karar veremedim bi türlü yaa sadece 10 lu takım alsamıydım diye geçiyor içimden 5li takım aldım battaniyenin rengi farklı cok sırıtır mi diyorum uyumu cok seviyorum da🙄 bi de 2 cocukta da 10 lu takım almıştım ona haksızlık mı olur diye de dusunuyorum yaa neleri dert ediyorum Allah'm gercekten bu hamileligim her turlu farkli oldu😅

Kızlar geçen hafta kontrole gittim 33.haftamdı bebek 2200 grdı. Doktorum normal doğum istiyorsam dikkat etmem gerektiğini bebeğe çok kilo aldırmamam gerektiğini söyledi. Kafama takıldı fazla mı kilolu

Kızlar öğleden sora karnım sertlesti sağ kasigimda bir ağrı oldu bir ara da uyudum az evvelde ağrım vardı baktım pecetede hafif pembe bir akıntı 🥺şimdilik orayı burayı okuyoruz ağrım geçti boyle olan oldu mu aranizda sakinim gayette

Bende 34 demiştim çok şükür öylede oldu☺️birde doktorumda sorunca çanta hazırmı iyice korktum🤭
Ay valla bebislere belli olmuyor ben 34 haftalik kontrole gittiğimde doğuma alacaktı doktor 1 hafta uzattirmistim bi şekilde cunku daha bebek çamaşırları yikanmamisti akıllanmadim iyi yapmışsın ne kadar erken hazirlik o kadar iyi 😊

3.cocukla tecrübeli olmam gereken ben bile ne alacağıma karar veremedim bi türlü yaa sadece 10 lu takım alsamıydım diye geçiyor içimden 5li takım aldım battaniyenin rengi farklı cok sırıtır mi diyorum uyumu cok seviyorum da🙄 bi de 2 cocukta da 10 lu takım almıştım ona haksızlık mı olur diye de dusunuyorum yaa neleri dert ediyorum Allah'm gercekten bu hamileligim her turlu farkli oldu😅
Bendede durum aynı ilk oğluma ne aldıysam diyorum bununda olsun ama tabi bu defa ilkte olduğu gibi abartmadım mesela ilkte bir sürü ağız mendili almıştım bezler şimdi hiç almadım onun gibi çok şeyi almadım kolayıma geldi ama çantayı topladığımda yine zorlandım birde yaz bebesi olunca iyice kafam karıştı

Kızlar öğleden sora karnım sertlesti sağ kasigimda bir ağrı oldu bir ara da uyudum az evvelde ağrım vardı baktım pecetede hafif pembe bir akıntı 🥺şimdilik orayı burayı okuyoruz ağrım geçti boyle olan oldu mu aranizda sakinim gayette
Ağır kaldırdınmı ve ya çok ayaktamı kaldın sen yine takip et uzan dinlen sakin ol tabi

Gittim farklı doktora da bebek kanala girmiş en geç 10 güne başlar hiçbir sıkıntı yok şuan diyor ama beni korku aldı işte her saniye tutuşuyorum asla normal istemiyorum ve doktor hep sezeryan olur demişti. Yalancı sancı hastanede beklesen ne diyip yolluyor eve evde başlamasını bekle diye bana ekren geliyor 35 hafta bilmiyorum
Kendini sartlamamaya çalış neyi çekersen onun benzeri gelir düşüncene. Doktor normal diyorsa vardır bildikleri. Kendini söyle motive et en azından vücudun birkaç güne toparlanacak ameliyat sancın olmayacak. Bu kadar özel durumunun içinde belki ameliyat sancın seni daha çok yipratacakti. Güzel düşün güzel gelsin 😍💞

Ay valla bebislere belli olmuyor ben 34 haftalik kontrole gittiğimde doğuma alacaktı doktor 1 hafta uzattirmistim bi şekilde cunku daha bebek çamaşırları yikanmamisti akıllanmadim iyi yapmışsın ne kadar erken hazirlik o kadar iyi 😊
Aaaa o zaman sen 33 çantanı hazır et🤭gerçekten belli olmuyor

Canim sen doktorunu ara söyle buhaftalarda özellikle onemsenmeyecek bir durum değil. İnşallah iyi olur her şey 🙏

kızlar 2 gündür benimde belimde sırtımda ve kasıklarımda ağrılar var akıntımda aşırı derecede arttı yatamıyorum nefes alamıyorum oturamıyorum iyice zorlanmaya başladım birde afedersiniz ishal olmuşum bir yerde okumuştum doğum yaklaşınca ishal olunuyor vs diye ben mi kuruntu yapıyorum bilmiyorum

Yaa bendede renk takıntısı var hemde aşırıı😂çocuğun odasıyla giydiği kıyafetleride bile aynı renk yaptım:KK70:Neyse biraz daha alayım sonra dururum ozaman😁 Azönce hastane çantasınıda hazırladım. Doğuma hazırıııımmm🥹

Hastahaneyi ara gelmem gerekiyormu diye sor. Onlar daha iyi bilirler canım. Ve enazından için rahat olur

Bendede durum aynı ilk oğluma ne aldıysam diyorum bununda olsun ama tabi bu defa ilkte olduğu gibi abartmadım mesela ilkte bir sürü ağız mendili almıştım bezler şimdi hiç almadım onun gibi çok şeyi almadım kolayıma geldi ama çantayı topladığımda yine zorlandım birde yaz bebesi olunca iyice kafam karıştı
Yaa valla feleğim şaştı dedim artik eksik olunca alırım 40 i çıkana kadar herseyi tamam 3 aylıktan sonra da şimdiden almadım zamanı gelince alicam kızımda 1 yaşındaki kıyafetini bile almistim😂😂 ilklerde insan abartıyor baya 🙄
Aaaa o zaman sen 33 çantanı hazır et🤭gerçekten belli olmuyor
Valla kuzu bana kalsa öyle yapcam da annem ben yardim etcem diyip durdu bi de izmirdeyim yaa ütüyle fln ugrastirmck sanirim seni cok iyi anlıyorum diyor erkek kardesimi 25 eylülde doğurmuş hep yerlerde yatmış fln her gün dışarı çıkma bak diyip duruyor😅
Yaa bendede renk takıntısı var hemde aşırıı😂çocuğun odasıyla giydiği kıyafetleride bile aynı renk yaptım:KK70:Neyse biraz daha alayım sonra dururum ozaman😁 Azönce hastane çantasınıda hazırladım. Doğuma hazırıııımmm🥹
Hastalık gibi bisi ama yaa kızımda da oğlumda da hep uyum içindeydiler 5 yaşındaki kızım smdi kendi kombinini kendi yapiyor ama herseyi uyumlu ağaç yaşken eğilir misali😂

Ya bi de ben eşimden cok soğudum bu hamilelikte 2 aydır hep bahane bulup olmadim ama artık nasil engellicem bilmiyorum adamda tas degil tas olsa da çatlar zaten de aman valla ne dert evlilik cocuk olmasi dışında güzel bi yani yok ya😂

Back
X