- 30 Aralık 2019
- 1.356
- 2.168
- 133
- 34
Kıyamam geçmiş olsun canim yaakeşki boşuna stres yapmış olayım diyorum şimdi o kadar ağrılarım artmışki şimdi söylicem ağrı kesici yapsınlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kıyamam geçmiş olsun canim yaakeşki boşuna stres yapmış olayım diyorum şimdi o kadar ağrılarım artmışki şimdi söylicem ağrı kesici yapsınlar
Dünden beri uykusuzsun Bebek ağrılı bir islemde değil nasılsa mamasını verip uyutup ışık verirler sende uyusan benim kuzu gündüz uyuyup gece uyumuyor başladı mesaimİn şa Allah canım öyledi yarın çıkak artik burdan Allahın izniyle
Biz hastanede bile böyleydik gece uyumuyordu öğlen hep uyuduDünden beri uykusuzsun Bebek ağrılı bir islemde değil nasılsa mamasını verip uyutup ışık verirler sende uyusan benim kuzu gündüz uyuyup gece uyumuyor başladı mesaim
Gecmıs olsun canım uzulme olabılır boyle durumlar benm oglum 1 hafta yattı kuvezde bılıyorum cok zor ama ınan gecıyor guclu ol uzulmekı sütün gelsın senın sütün onun ilacıBebeğımde sarılık çıktı doktor diyor yüksek diyor işık tedavisi olsun dedi makinede durmadı ya ağladı ya gözlüğünü çıkartti sabaha kadar biz asla bakamayız böyle sonra kustu şimdi diyorlar yoğun bakımına alak orda iyi bakıcaklar işte durmadan ağlıyorum
Ayyy aklım sendeydi hepSelaaaam artık bende bir anneyimmRabbim sağlıklı evlat nasip etti şükürler olsun
Normal doğum yaptım, biraz acılıydı ama iyi geçti
Soran sormayan herkese teşekkür ederim, anca yazabiliyorum biraz yoğundu
Hayırlı uğurlu olsun bebeğin şimdi kuzunla misler gibi koklaşma zamanıSelaaaam artık bende bir anneyimmRabbim sağlıklı evlat nasip etti şükürler olsun
Ne kadardı değeri senin bebeğinde canımGecmıs olsun canım uzulme olabılır boyle durumlar benm oglum 1 hafta yattı kuvezde bılıyorum cok zor ama ınan gecıyor guclu ol uzulmekı sütün gelsın senın sütün onun ilacı
Gözün aydın canım.Sağlıkla büyütSelaaaam artık bende bir anneyimmRabbim sağlıklı evlat nasip etti şükürler olsun
Gözün aydın canım, sağ salim kavuştunuz bundan sonrası güzellikSelaaaam artık bende bir anneyimmRabbim sağlıklı evlat nasip etti şükürler olsun
Oğlum da hemen gelmişti sezeryandan sonra. Odaya çıktığım gibi emzirebilmiştim canım. Bu kez nasıl olur bilemiyorum orasınıKızlar sezeryanla doğum yapıp hemen sütü gelen varmı ben çok korkuyorum sezeryandan sonra hemen süt gelmese diye
yaaa gözünüz aydınSelaaaam artık bende bir anneyimmRabbim sağlıklı evlat nasip etti şükürler olsun
Doğum yapınca geliyor kızlar ya ben zaten emziren biriydim sütün farkını anladım doğurunca çok az süt gelmeye başladı o da hafif sarımsıydı birkaç gün az az sarımsı süt geldi bu aralar da şeffaf normal süte dönüştü. Yani ilk günler hep zaten çok az süt geliyor çünkü bebeğin ihtiyacı zaten çok az ve yağlı süt yani kolastrum. Sezaryen olduğunuz için sütünüz az değil yani öyle düşünmeyin çoğu kişide böyle olurdün akşam aynı video banada denk geldi. önce aa dedim ama sonra dedim ki yani doğada böyle bi şey yok. hangi canlı doğumdan önce kolastrum toplamaya çalışıyor. bide vücut bebeğin ihtiyacına göre içerğini belirleyerek süt üretiyor. 3 aylık bebeğin anne sütü ile 6 aylık bebeğin anne sütünün içeriği aynı değilmiş
önce yapayım dedim sonra mantıksız geldi bana yani
Gözün aydıın Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallahSelaaaam artık bende bir anneyimmRabbim sağlıklı evlat nasip etti şükürler olsun
Gözün aydın canım Rabb'im hayırlı güzel bereketli sağlıklı bi ömür nasip etsin inşallahSelaaaam artık bende bir anneyimmRabbim sağlıklı evlat nasip etti şükürler olsun
Gözün aydın, sağlıklı mutlu ömürler diliyorumSelaaaam artık bende bir anneyimmRabbim sağlıklı evlat nasip etti şükürler olsun