• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    187
Merhaba arkadaşlar yarın doğumum var çok garip duygular içindeyim. Dualarınızı bekliyorum. Heyecan, korku, sevinç hepsi bir arada sanki çok önemli bir sınava girecekmiş gibiyim. Herkeste olduğu gibi bana da son gün olur olmadık yorumlar yapanlar var. Ama ben bebeğime, hazırlıklara odaklanmak istiyorum. Hep bi eksik varmış gibi geliyor 2 aydır bavul hazırlamama rağmen😅 inşallah yarın her şey yolunda gider de sizlere sağlıklıyız yazmak nasip olur iyi dileklerinizi esirgemeyin🙏🩵
Dualarımız seninle canım yarın bambaşka bir güne uyanacaksın ne mutlu sana doğumdan çıkınca haber et yaz bizlere

Bebeğin üşüdüğünü burnundan ve kulaklarından anlayabilirsin canım soğuk değilse üşümüyordur. Bebekler asıl çok giydirip terletince hasta oluyor
Evet dün gece uyurken müslinle kundak yaptım terledi sonra açtm sabah burnundan fırt fırt ses çıkarıyodu ödüm koptu

Gece üç kere kalkıyorum üçüncü sabah 7 yi geçinceye denk geliyor kahve kahvaltı uyumuyorum daha 2 saatte bir kalkiyordum dün gece ilk kez 2 buçuk saatte bir kalktım. Gündüz uyuyor gece gözü açık bı kalkınca da iki saat uyumuyoruz 🥴🫠🥹🤣
Haha aynıyız ya uğraştıracaklar bizi belli 😍♥️💙

Aslında öyle sayılır uzun kol üst alt da uzun sadece ek olarak patikli gece geçsin yarın sabah ayağını açık giydiricem en azından
Çok giydirmiyor o halde sadece uzun kol zıbın ve patikli alt yeni doğan için ideal bence de zaten Eylül 15den sonra da havalar soğuyor

Anneni uyar cnm teninin cok sicak olmasi tehlikeli, demek ki terleyemiyor terlese vucudu sogurdu, yeterince beslenemediginde terleme sorunu da olusuyor cok dikkat edin
Aynen yazdığını okudum anneme canım o da sen bilirsin ben hasta olur diye korkuyorum diyor ben de şimdi klimayı açtım 28de çalışsın fanını da kıstım

Kızlar çok şükür bebeğim kuvezde değil yanımda. Emme refleksi iyi emiyor sadece çok küçük hemde çok ama olsun iyi ve yanımda. Darısı sizlere inşallah
😍yaaa su gibi geldi geçti ama nasıl geçti dimi. Tebrik ederim alllah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 😍 1 eylül doğumlu minik kız

Yok uyuyamiyorum oglum var mecbur onla ilgileniyorum..aslinda gecede cok gec yatmiyorum ama yinede uykumu alamiyorum bide stres var dogum yaklastikca
Gece bende çok uyuyamıyorum. Gündüz kızım uyuyunca uyuyorum bende. O şekilde daha iyi oluyor. Tek gece uykusu bölük pörçük oluyor

Kızlar bu yaz günü bebek 3 günlük annem uzun kollu üst ve patikli alt giydiriyor fazla değil mi daha beresi eldiveni vardı ben çıkardım
Bere ve çorap en çıkarılmaması gereken parçalarmış, yine bize Gebe Okulu'nda diyerek lafa gireceğim, hay Gebe Okulu'na diyenler olabilir 🙈 Onlar gerisini okumasın 😂😂 İşte Gebe Okulu'nda bebek en çok kafasından üşür dediler, hatta o yüzden yıkarken de en sona kafasını bırakın diye tembihlediler. Eldiveni de eğer tırnakları uzun değilse önermiyorlarmış. Eller hep soğuk olurmuş ama bu bebeğin üşüdüğünü göstermezmiş, ensesinden elinizi sırtına sokun ve oranın sıcaklığına göre ayarlayın kıyafetlerini dediler. Hastanede şu an sadece zıbın, çorap ve bere giydiriyorlarmış yenidoğanlara.

Bere ve çorap en çıkarılmaması gereken parçalarmış, yine bize Gebe Okulu'nda diyerek lafa gireceğim, hay Gebe Okulu'na diyenler olabilir 🙈 Onlar gerisini okumasın 😂😂 İşte Gebe Okulu'nda bebek en çok kafasından üşür dediler, hatta o yüzden yıkarken de en sona kafasını bırakın diye tembihlediler. Eldiveni de eğer tırnakları uzun değilse önermiyorlarmış. Eller hep soğuk olurmuş ama bu bebeğin üşüdüğünü göstermezmiş, ensesinden elinizi sırtına sokun ve oranın sıcaklığına göre ayarlayın kıyafetlerini dediler. Hastanede şu an sadece zıbın, çorap ve bere giydiriyorlarmış yenidoğanlara.
Ya 😂 hayır hayır çok iyi oluyor bu bilgileri paylaşmanız 🙏 hastane evet olur çünkü klimalı falan ama evde sıcakta bu kadar çok fazla sanki bugün klimalı odada yatmayı planlıyorum bu giyim şekliyle

Ay çok güldüm sana 😆😆
ben gebe okulundan değilde görerek öğrendim doğum yapınca doğumhanede diretk bebek çıkınca bere ve çorap giyrdiriyorlar 😍😍 orda anlamıştım
Bebeğin üşüdüğünü de işte sırtına vs dokunca farkediliyor havalar iyi ben çok sıkı giydirmiyorum zıbın üstüne tulum veya zıbın ve alt pantolonu giydiriyorum çorap şapka bitti 😍
Doğumun ne zamannn

Back
X