• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    193
Kızlaar isimli set için arada kalanlar için kendi yaptırdığım setin linkini aşağıya paylaşıyorum. Çok uygun olduğu için belki yaptırayım da giydirirsem giydiririm hatıra kalsın en azından diyebilirsiniz.

Ben arkadan fotoğrafını çekerim diye düşündüğüm için yaptırdım ve baskı olduğu için rahatsızlık hissi vermez bebeğe dedim. Kumaşı da yumuşacık penye bir inceleyin isterseniz.
Kanka zaten ben mesela doğumda 2 gün fotoğrafçı gelecek, 2.gün odada anne baba bebek resim çekiyorlar, o zaman giydirecem ve kenara koyacam sonra sadece hatıra duracak, belki ay ay çekimlerinin birinde evde bir kere daha giydiririm o kadar

Al benden de o kadar ya 😐 oldum olası hiç hoşlanmadım böyle şeylerden ama şimdi kızlar o kadar güzel heveslerle yaptırıyor ki tulumları acaba pişman mı olurum diyorum 😌
Ben hastaneye de eve de kimseyinin gelmesini istemiyorum. Hastaneyi süslemeye gerek görmüyorum o yüzden. Üç dört ay sonra da al bu hediyelik diye hediye vermek de saçma olur gibi geliyor.
Ay daha canım cocugumun ismi bile belli değil gerçi 🤦🏻‍♀️
Hiç heves etmedim böyle şeyler çok bana göre değil. Acaba pişman olur muyum ? Herkesin var neden benim oğlumun yok der miyim acaba 😅
Ben de senin gibi düşünüyorum canım, ziyaret olarak sadece ailemiz ve benim yakın dostlarım gerisini kabul etmiyorum bir süre. O sebeple hediyelik olarak çikolata olacak, sitede ve okulumda da dağıtmak için 🌸 hastane süslemesi ben de sevmiyorum, çocuk ne olduğunu anlamıyor diye, yani genel doğum günü vs de sevmem çocuk anlamıyorken.
İsimli hastane çıkışı da büyük bir şey yaptırmadım tek tulum aldım bir tane fotoğraf olsun sonra onu hatıra saklayayım diye. Bir de takı yastığı aldım onda isim var, çocuğun üstüne takmalarını istemediğimden o da. Şüphe ediyorsan tek bir tulum yaptırabilirsin
Katılıyorum ben de hem ortam, hem kişiler hem de kullandıkları malzemelere, bebişi şekilden şekile koymalarına kıyamıyorum, güvenemiyorum hiç 🥹
Of ben de ya hepsi aynı ürünleri kullanıyor, ne kadar steril olabilir 🙄 o yüzden temudan kendim sipariş ettim onlardan 🤣 kendim çekmeyi deneyeceğim. Bir de ben o kılıktan kılığa sokulanlardansa doğal böyle el, ayak, dudak vs gibi detay çekimleri daha çok seviyorum 😍

Fena değil ama geçen haftalarda ki gibi sürekli hareket etmiyor ama daha net hissediyorum dün neredeyse çok az hissettim 🥲 İnsan çok endişeleniyor
Kuzu biliyor musun dün ben de az hissettim, hatta gece kaç kere dürttüm konuştum vuruyor ama daha hafifti. Sanırım artık yerleri kalmadığı için azaldı

Kuzu biliyor musun dün ben de az hissettim, hatta gece kaç kere dürttüm konuştum vuruyor ama daha hafifti. Sanırım artık yerleri kalmadığı için azaldı

Ya evet, ne kadar alıştık onlara inanamıyorum daha şimdiden az hareket etti diye kalbimize ağrı giriyor resmen 🥹 evet böyle pıt pıt değil de sanki gerinme hareketi hissediyorum hemen gidip orayı bastırıyorum çekiyor böyle sanki dirsek gibi bir şey 🥹

Ben de senin gibi düşünüyorum canım, ziyaret olarak sadece ailemiz ve benim yakın dostlarım gerisini kabul etmiyorum bir süre. O sebeple hediyelik olarak çikolata olacak, sitede ve okulumda da dağıtmak için 🌸 hastane süslemesi ben de sevmiyorum, çocuk ne olduğunu anlamıyor diye, yani genel doğum günü vs de sevmem çocuk anlamıyorken.
İsimli hastane çıkışı da büyük bir şey yaptırmadım tek tulum aldım bir tane fotoğraf olsun sonra onu hatıra saklayayım diye. Bir de takı yastığı aldım onda isim var, çocuğun üstüne takmalarını istemediğimden o da. Şüphe ediyorsan tek bir tulum yaptırabilirsin

Of ben de ya hepsi aynı ürünleri kullanıyor, ne kadar steril olabilir 🙄 o yüzden temudan kendim sipariş ettim onlardan 🤣 kendim çekmeyi deneyeceğim. Bir de ben o kılıktan kılığa sokulanlardansa doğal böyle el, ayak, dudak vs gibi detay çekimleri daha çok seviyorum 😍
Aynen kuzum mesela bakıyorum fotolara peluş sepetlerin içine yatırmışlar, yada giydirdikleri kıyafetleri görünce kimbilir ne zaman yıkanmıştır düşüncesiyle ben kaşınmaya başlıyorum 🤣. Çekeriz kendimiz de malzeme de almışsın zaten daha ne olsun 😍

Kızlar setler çok güzel duruyor ama ben de öyle şeyler yaptırmayacağım. Oda da süsletmeyeceğim. Hediyelik falan da yaptırmadım 😃 Süssüz oda da doğsun nolacak. Gerçi oda da yapmadım az büyüsün 2 yaşa yakın yaparız kendinin de seveceği şekilde

Evet ya ben de böyle organizasyon, kutlama, doğum günü, düğün, kına vs işlerininin hiçbirinden hoşlanmıyorum 🙂
Hediye ve süsleme işinden çook uzağım, dediğim gibi kimseyi istemediğim için üfff niye geldiniz şimdi diye içimden söverken bir de hediye verecek halim yok 😅

Eğer doğumdan önce isme karar vermiş olursam tek tulumu düşüneceğim, en azından kafamı karıştıracak 🙂 karar vermemiş olursam da napalım ismi belli değildi diye kendimi avuturum artık 😂

Takı yastığı olayı nasıl oluyor canım, misafir geleceği zaman yatağına mı koyuyoruz 🙂 onun takı yastığı olduğunu nasıl anlıyor? Gidip gene üstüne asarsa ona da sinir olurum 😂Ay bilmediğimden soruyorum kafam basmadı 😂

Migrosta 27-28 ekimdi yanılmıyorsam bizlerde 2 al 1 öde kampanyası olacak takip edin kızlar. Bezi mutlaka migrostan alın kampanya takip ederek. Daha ucuz bulamıyorum ben
İnternette şöyle gördüm bende Migros’tan alayım

Eklentiler

• IMG_1565.webp
    IMG_1565.webp
    33,2 KB · Görüntüleme: 33
Kızlar bu arada hastaneniz sezaryende ne kadar yatış yapıyor biliyor musunuz ? Benim hastanem 1 gece dedi, ama genelde 2 gece yatış oluyor diye biliyorum. Devlette de 2 gece. İnsan bir yandan eve gitmek isteyebilir ama bir yandan da hastanede ne kadar çok kalırsam kendimi daha iyi hissederim gibi geliyor

Kızlar bu arada hastaneniz sezaryende ne kadar yatış yapıyor biliyor musunuz ? Benim hastanem 1 gece dedi, ama genelde 2 gece yatış oluyor diye biliyorum. Devlette de 2 gece. İnsan bir yandan eve gitmek isteyebilir ama bir yandan da hastanede ne kadar çok kalırsam kendimi daha iyi hissederim gibi geliyor
Canım bizim hastane vajinal doğumda 1 gece, sezaryende 2 gece yatış yaptırıyor

Kanka zaten ben mesela doğumda 2 gün fotoğrafçı gelecek, 2.gün odada anne baba bebek resim çekiyorlar, o zaman giydirecem ve kenara koyacam sonra sadece hatıra duracak, belki ay ay çekimlerinin birinde evde bir kere daha giydiririm o kadar
Yok yok kuzum seninki mantıklı. HAni ben almakla almamak arasında kalanlar için dedimm

Back
X