• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    188
Bebeğim öksürük ve geniz akıntısı sorunu yaşıyor çok şükür ciğerlere filan inmemiş doktora gittik şurup ve burun spreyi verdi. Sizin evde yaptığınız başka alternatif tedavi var mı kızlar?
Aynı sıkıntı bizdede vardı doktorumuz ilaç vermedi fizyolojik serumla burnunu temizleyin hergün ve uyurken bir iki damla damlatın dedi uyguladım düzeldi

Kızlar çıldırmak üzereyim mama+meme şeklinde besleniyor bebeğim geceleri mama veriyorum ama dün geceden beri toplasan 100cc içmiştir. Kabul etmiyor diliyle itiyor oynuyor ama çekmiyor zorlarsamda bu sefer kıyameti koparıyor. Şimdi bide sağdığım sütten vermeyi deneyeceğim bakalım onuda içmezse doktora soracağım

Kızlar Allah aşkına üstüme birisi bi yöntem birşey atsın ya uykuya bu kadar zor geçer mi bebek sabah hadi uyumuyo ona alıştım ama gece uykusuna geçirmek için 19 da odaya giriyorum 20.30 oldu hala uyumadı kucakta çok güzel uyuyo ama yatağa koyunca hiç uyumamış gibi yatağa bırakıp salllıyorum sıkıntı yok uyuyo ama bi anda eller kollar hareketleniyor deli gşbş birşeye dönüşüyor açıyo gözlerini kollarını tutuyorum uyutmak değil savaş adeta şöyle yapsan dediğiniz birşey var mı Allah rızası için sizinkiler nasıl uyuyor bu arada gündüz uyumadığı için bu saatlerde hıysuzlanıyor gündüzde kucakta kanguruda uyutuyorm iyice uykusuz kalmasın diye gerçekten çok yoruldum aşırı sinirleniyorum benimle dalga geçiyor sanki
Benimkide akşam 8den gece 2,3 e kadar beni mafediypr kucağımda uyuyor yatağa beşiğe koysam elleri ayakları bir hareketleniyor koşuyor kucağıma doğru sanki ne dinlenebiliyorum ne uyuyabiliyorum 3 ten 6ya kadar uyuyorum 6da diğer çocuğum kalkıyor çünkü sonra akşama kadar minik kızım uyuyor 😭😭 ben bir çare bulamadım her şeyi denedim ama olmuyor çok inatçı yorgunluktan sinirleniyorum sonra kendime çok kızıyorum ama Böyle uykusuz yaşamak çok zor baş ağrım var hep

Ya resmen gunduz uyumayan bi bebek dogurmusum abartmıyorum uyumuyor yok yani kafayı yicem resmen bu çocuk beni benden aldı evde adım atılacak yer kalmıyor oglum bu durumu fırsat bilip evi altüst ediyor kizim kresten geliyor acıktım diye geziyor evin içinde salak gibi bisi oldum boş boş etrafa bakıyorum kimseye yetemiyorum cok yoruldum
Benimki de gece uyumuyor :(

Günaydın hanımlar bebeğim sadece mama ile besleniyor ve onu da içmemeye başladı mama mı değiştirsem acaba zaten küçük doğdu bı an önce toparlansın istiyorum böyle de yapıyor çok üzülüyorum
Kuru öksürüğü var hapsiriyor balgam var atamıyor 3 aylık
[Hipp
Bebelac Gold
Sma
Hangisi kilo alımı güzel acaba
Doktorum mama markası vermiyoruz diyor 🤦🏻‍♀️ Çoğu Bebelac diyor bilemedim şimdi
Ben hiçbir çocuğuma mama kullanmadım emziriyorum ama etrafımdaki anneler hipp kullanıyor çok memnunlar bir dene istersen. Ben Hipp markasının meyvesi pürelerini sularını vs büyük oğluma alıyorum çok seviyor bana doktor ek gıda döneminde önermişti büyük çocuğum için

Ben hiçbir çocuğuma mama kullanmadım emziriyorum ama etrafımdaki anneler hipp kullanıyor çok memnunlar bir dene istersen. Ben Hipp markasının meyvesi pürelerini sularını vs büyük oğluma alıyorum çok seviyor bana doktor ek gıda döneminde önermişti büyük çocuğum için
Canım emzirme düzenin nasıl? Benimki memede uyuyor 45 dk sonra uyanıyor tekrar meme istiyor. Atıştırma şeklinde emiyor sanki. Sen nasıl düzen tutturdun?

Benimkide akşam 8den gece 2,3 e kadar beni mafediypr kucağımda uyuyor yatağa beşiğe koysam elleri ayakları bir hareketleniyor koşuyor kucağıma doğru sanki ne dinlenebiliyorum ne uyuyabiliyorum 3 ten 6ya kadar uyuyorum 6da diğer çocuğum kalkıyor çünkü sonra akşama kadar minik kızım uyuyor 😭😭 ben bir çare bulamadım her şeyi denedim ama olmuyor çok inatçı yorgunluktan sinirleniyorum sonra kendime çok kızıyorum ama Böyle uykusuz yaşamak çok zor baş ağrım var hep
Bende çok sinirleniyorum sinirimden bazen kendime zarar veresim geliyor o kadar diyim size bilmiyorum çok zorlar artık uyutmaktan nefret ettim ağlamasa bırakacam kendi haline bazen bırakıyorum ağlıyo mecbur tekrar başa dönğyoruz.

Günaydın hanımlar bebeğim sadece mama ile besleniyor ve onu da içmemeye başladı mama mı değiştirsem acaba zaten küçük doğdu bı an önce toparlansın istiyorum böyle de yapıyor çok üzülüyorum
Kuru öksürüğü var hapsiriyor balgam var atamıyor 3 aylık
[Hipp
Bebelac Gold
Sma
Hangisi kilo alımı güzel acaba
Doktorum mama markası vermiyoruz diyor 🤦🏻‍♀️ Çoğu Bebelac diyor bilemedim şimdi
Ben Aptamil kullanıyorum kilo alımı çok iyi sma optipro kullanmıştım ilk kabız yaptı Aptamil iyi geldi. Bide aptamilin kenarında ölçeği tam silme yapmak için aparat var doktor söyledi de öğrendim diğer mamalarda varmı bilmiyorum hep tam ölçü içmediği için kabız olur ona dikkat et demişti belki bilmeyenler vardır diye onuda söyleyim dedim

17636450010381336515182800592694.webp

Canım emzirme düzenin nasıl? Benimki memede uyuyor 45 dk sonra uyanıyor tekrar meme istiyor. Atıştırma şeklinde emiyor sanki. Sen nasıl düzen tutturdun?
Düzenim yok ne zaman isterse emiyor kısa kısa ama sürekli :/ yani zaman tutamıyırum her dk gelip isteyebiliyor sadece kucağımda uyuyunca rahatım o zamanda hiçbir iş yapamıyorum işte sonra yerine bırakayım diyorum tekrar ağlayıp emmek istiyor öyle rahatlıyor

Benimki de gece uyumuyor :(
Gece yanimda uyuyor meme acik şekilde emzik gibi kullanıyor yoksa gece de uyumayacak cok zor kuzu bunlar yaa seninde 2 tane daha var bu kadar zorlandığını hatirliyor musun bnm buyuk kizim prensesmis meğer hic sknti yaşamamıştım oglumun bebekligi de zor gecmedi ama şuan felaket daha demin eylülle uğraşırken fırsat bilip mutfağı şehriye ile kaplamış her yeri ama🤦‍♀️

Bende çok sinirleniyorum sinirimden bazen kendime zarar veresim geliyor o kadar diyim size bilmiyorum çok zorlar artık uyutmaktan nefret ettim ağlamasa bırakacam kendi haline bazen bırakıyorum ağlıyo mecbur tekrar başa dönğyoruz.
Ayy bende öyleyim yaa gündüz iyiyim de gece ben çok bitiyorum dişlerimi sıkıyorum o derece yorgunluk çöküyor
Kalkıp yüzümümyıkayıp umudu kesip kahve yapıyorum bazen iyi geliyor ama bir süre sonra yine aynı uyku bastırıyor çözüm bulursan ne olur bana da söyle

Kizlar benim kıza mama verince uyuyor meme emince uyumuyor sutumde sknti var sanırım aglcm zaten sürekli emdiği icin yarım saat sonra yine istiyor memeden sut gelmeyince ağlıyor napcam ben😔

Kızlar süre tutuyormusunuz 90dakikayi geçirmeyin uyanık kaldığı süreyi çok uykusu geldiği içinde uykuya geçmekte zorlanır bebek 70dakika da yataga koyun kundak yapıp beyaz gürültü açın ben bu şekilde uyutuyorum

Kızlar süre tutuyormusunuz 90dakikayi geçirmeyin uyanık kaldığı süreyi çok uykusu geldiği içinde uykuya geçmekte zorlanır bebek 70dakika da yataga koyun kundak yapıp beyaz gürültü açın ben bu şekilde uyutuyorum
Kundak yapınca deli oluyor illa kollar açılacak
Uyanık kalma süresi çok uzuyor sadece kucakta uyuyor bıraktığım an kalkıyor delirmek üzereyim 🤯

Back
X