• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    188
Kuzu yeme bol su iç öğlen yumurta veya et akşam sebze salata bu kadar.. tut kendini sağlığın için 😭😭 çocuğunun saba ihtiyacı var
Tamam canım dedigin gibi yapıcam kesinlikle haklısın🥺bide doğumdan beri ilk 3 ay hep evdeydım ev hastane o kadar dışarı misafirliğe adım bile atmadım ordan da büyük ihtimalle kilolar kaldı stres tende yavrum da kalp damar açıklığı var onun stresini de yaşadım vurdum kendimi yemeğe oda sütüm artsın diye yavrum yoğun bakımda kalınca biberona alıştı göğsumu hala tutmuyor slıkon gögus ucu ile veriyorum hele pompa yapmaktan kanamıştı yavrum dpysun aç kalmasın dıye hızlıya sarmıştım ama yapmaz olaydım olan bana olmuştu çok şey yaşadım psikolojim allak bullak olmuştu gine kendimi yemeğe verdim ama iste olan bana oldu

Merhaba anneler
Kasım grubundan yazıyorum. 19 gün önce sezaryen doğum yaptım. Gebelik şekerimden dolayı bekleyebileceğimiz maksimum tarihe kadar bebeğin kendiliğinden gelmesini bekledik ve o gün hiç bir doğum belirtisi olmadıgı için sezaryen olmak zorunda kaldım. Hiç istemediğim gibi üzerine bir de enfeksiyon oldu sezaryen yerim. Şeker yatkınlık yapıyor dedi doktorum. İyileşmeyi de zorlaştırıyor maalesef. Hala ağrılarım çok. Bu durum ruh halimi de çok etkiledi. O kadar yavaş ilerliyor ki iyileşmesi. Emzirirken, yatarken hala acı çekmek sinirlerimi bozdu. Kendimi durduk yere ağlarken buluyorum. Çünkü bebeğime tam odaklanamadım bu da beni çok üzüyor. Bebeğim yeteri kadar benim sevgimi almıyor gibi hissediyorum.

Buraya yazmak istedim çünkü bizden 2 ay öndesiniz. Benim gibi bir süreç yaşayan oldu mu acaba?
Bir de ilk ay en zoru diyorlar. Bu doğru mu? Bir umut bir sonraki ay her şeyin düzelmesini umuyorum
Herşey birden mükemmel olmayacak hatta daha da karmaşıklaşacak ama sen alışmış bebeğini tanımış olacaksın ilk aylar olduğu gibi tecrübesiz kalmayacaksın merak etme güzel anne ❤️ ağrıların için fırsat buldukça yürü dikiş bölgene pamuklu bez koy terlemesin kıyafet sürtmesin hem daha rahat edersin. Şu ebebekte falan olan ağız mendillerinden katlayıp koyuyordum ben. İstersen hem iz hem yara iyileştirici bantlar var onlardan da kullanabilirsin
Hanımlar ya bi sorunum var 75 kilodan hamıle olunca 107 ye çıktım doğum yaptıktan somra bya sonra 97 ye indim şuan 99 olmuşum🥺napmam lazım sütüm etkilenmesin de istiyorum acilen kilo vermem lazım merdiven zor cıkıyorum namazlarımı oturarak kılıyorum normal lavaboya gitsem kalkamıyorum zorlanıyorum acil yardımınıza ihtiyacım var
Canım protein ağırlıklı beslenmelisin ve hergün yarım saat bile olsa yürüyüş yapmalısın bol bol su içmelisin başka çözümü yok maalesef kiloların kalıcı olmaması için daha fazla gecikmeden başla. Yapay zeka çok güzel menüler hazırlıyor ben ondan yararlanıyorum 😁

Evet bende okudum dedim gerçekten acaba koruyormu ama ben bu konuyu doktorla konuştum malesef dedi hiçbir şeyin garantisi yok istersen dedi boruları kapat onuda ben istemedim gerçi geçen defa instada görüyorum öylede hamile kalan olmuş kafayı yicem gercekten
Prezervatifi doğru kullanıp sonrasında kontrol edersen hiçbir sıkıntı olmaz biz hep öyle korunduk püf nokta en başından en sonuna takacaksın bazıları boşalmadan önce takıyor bu yanlış kullanım ilk baştan takacaksınız ki zevk suyu denilen şeyde sperm var insanlar yanlış kullanıyor veya sonrasında kontrol etmiyor sonra korunurken hamile kaldım diyorlar öyle birşey yok. Herşeyşn bi doğru kullanımı var. Uymak lazım. Ria taktır bence ve prezervatifle devam et

Tamam canım dedigin gibi yapıcam kesinlikle haklısın🥺bide doğumdan beri ilk 3 ay hep evdeydım ev hastane o kadar dışarı misafirliğe adım bile atmadım ordan da büyük ihtimalle kilolar kaldı stres tende yavrum da kalp damar açıklığı var onun stresini de yaşadım vurdum kendimi yemeğe oda sütüm artsın diye yavrum yoğun bakımda kalınca biberona alıştı göğsumu hala tutmuyor slıkon gögus üni ucu ile veriyorum hele pompa yapmaktan kanamıştı yavrum dpysun aç kalmasın dıye hızlıya sarmıştım ama yapmaz olaydım olan bana olmuştu çok şey yaşadım psikolojim allak bullak olmuştu gine kendimi yemeğe verdim ama iste olan bana oldu
Evet kuzum anlıyorum seni ama değiştirebilirsin her şeyi iyileştirebiliriz bir kadınız diğer tüm canlılardan farklıyız ✨💖

Eski pantolonlarina sigabilen varmı kızlar göbeğim kalacak diye aklım çıkıyor 72de kaldım 85ile girmiştim doğuma 72ye düştüm ama daha da veremiyor gibiyim bişe de yemiyorum ki zamanla göbek sıkılaşır dimi ya bacaklarım kalcam göbeğim kocaman biran önce eski halime dönmek istiyorum artık 😔

Prezervatifi doğru kullanıp sonrasında kontrol edersen hiçbir sıkıntı olmaz biz hep öyle korunduk püf nokta en başından en sonuna takacaksın bazıları boşalmadan önce takıyor bu yanlış kullanım ilk baştan takacaksınız ki zevk suyu denilen şeyde sperm var insanlar yanlış kullanıyor veya sonrasında kontrol etmiyor sonra korunurken hamile kaldım diyorlar öyle birşey yok. Herşeyşn bi doğru kullanımı var. Uymak lazım. Ria taktır bence ve prezervatifle devam et
Kadın doğum doktorum nöroloji ilaçlarım olduğu için spiral kötü etki ede bilir dedi bende ondan şaşırdım kaldım iyice..yok tabi en başından takılmalı hiç güvenilirmi hep diyorum kendime sonuçta senelerdi korunan aileler var demekki gerçekten koruyormuş

Back
X