2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Sizinle birebir aynı sıkıntıları yaşıyoruz benim oğlum da memeden süt almıyor agzinda saniyelik tutmuyo bile midesi bulaniyo sanki oguruyo gibi yapiyo sonra ben de sagip biberonla veriyorum hep benim de göğüs ucum çok büyük sağım yaptiktan sonra daha da buyuyo ben de silikon meme ucu denicem denemediğim bı o kaldı helak oldum süt sagmaktan

Hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallah doğum anlarını çok güzel anlatmışsınız o anlara gittim yaşadım tekrar

bizde dil bağı varmış. İnşallah sizde yoktur ama emmeyen bebeklerde mutlaka ona bakılıyormuş. İsterseniz bi ona baktırın ya da evde bakabiliyorsanız dilinin altına bakabilirsiniz .

Umarım hızlıca şifa olur size tüm sorunlarınıza

Bizim için çok rahatlatıcı oldu bazı bebeklerde gaz damlası kabızlık yan etkisi yapabiliyormuş ilk kullanımda bunu gözlemlememiz konusunda doktorumuz uyarmıştı sizin de aklınızda olsun
Gaz damlasını sormadan verdi doktor. 15. günde başlıyoruz genelde dedi. 'Bi gaia' damlanın adı. Sizde ne kadar sürede etki etti bir de nasıl veriyorsunuz çay kaşığı gibi bir şeyle mi

Maşaallah, hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmek nasip etsin peşpeşe doğum yapmışız benim Cumartesi sabah 6ya doğru oldu, sizin 9da olmuş Allah bahtlarını güzel etsin inşaallah

Benim önceki bebeğimin 28. günde düşmüştü. Son sınır 29 günmüş, doktor yarın getirin düşmemişse yakarak alırız demişti, gerek olmadan o gün akşam düştü. O yüzden içiniz rahat olsun, 10-15 günde düşebilir, geç değil. Biz 15-20 gün sonra hala düşmeyince göbeğini koruyarak bölgesel yıkama yapmaya başlamıştık.

Canım çok sevindim hayırlı uğurlu olsun inşallah bebişin. Sağlıkla büyüsün. Çok güzel ifade etmişsin. Çok güzel bir duygu.

Bu eds yönteminde kenardaki borudan mama mı sağdığınız sütü mü veriyorsunuz?
Bir de memeyi tutturduktan sonra mı o küçük boruyu ağzının kenarından sokucaz?

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim Allah razı olsun hepinize bol bol dua ettim
Ben fazlaca korktum bel iğnesi vs yapılınca bide azarlayan kötü doktora denk geldim kendi doktorum izne çıkmıştı gelmemişti her soruma sen doğumu kolay mı sandın çocuk yaparken düşünecektin diye tersledi o da çok gerdi beni ama oğluşa kavuşunca hele emzirince hepsi uçtu gitti aklımdan dikişler sızlıyor yürüyüş yaptım gazim çıktı göğsümden su geliyo ama süt henüz oluşmadı mecbur sarılık veya kan şekeri düşmesin diye mama verdik şuan uyuyo genel olarak güzel geçti ama doğumu canlı izledim uyuşukluk vardı ama tüm işlemleri hissettim sadece acımıyordu kan tutan ben oğlusun çıkışını dikişleri herşeyi izledim çok güzel bı duyguydu kendimden bunu beklemezdim
Şimdi bende biraz uyurum gece boyu heyecandan yatamadım belki uyumak iyi gelir süt için
Darısı daha da kolaylıkla bekleyenlerin başına olsun tez vakitte inşallah

Sağlıkla büyüsün inşallah canım. Uyu bence de çünkü gece uyunmuyor kesintisiz. Vitamin takviyeleri ile güçlenicez inşallah.

Kızlar sleepy kullanıyordum ama çok sızdırıyor. Sürekli üst değiştirmekten yoruldum. Günde 4 kez üst değiştiriyoruz, beline bacağına çıkıyor. Bez değiştireceğim. Siz neler kullanıyorsunuz önerilerinizi alayım?

Grupta bende başka göğüs ucu yarası olan yok sanırım değil mi? Garmastan pomad deneyen oldu mu diye soracaktım

Sızdırma konusunda en iyisi prima onun bi altı molfix sonra sleepy geliyor zaten bende sleepy aldım bakalım nasıl olur

Gözlerim doldu, çok sevindim maşallah sana, harika bir annesin, hem sen hem de Evren çok şanslısınız.

Gözünüz aydın çok sevindim sağlıkla, güzellikle kavuştuğunuza. Doğumun çok güzel, çok farkındalığı yüksek geçmiş. Maşallah sana, size. Bol bol dinlen, hep burdayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…