2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Çok güzel yönettin bu süreci gerçekten tebrik ederimm. Gözün aydın olsun bebişinle güzel günleriniz olsun

Ne kadar güzel bir anlatım ne güzel bir deneyim. Çok mutlu oldum sağlıkla mutlulukla büyüsün Evren
Uyuyup dinlenmeniz lazım hem süt için hem kendiniz için hem Evren için sevgiyle kocaman sarılıyorum ikinize de

Kızlar yine ben bebeğimde dil bağı varmış. Daha önce yaşayan duyan var mı? Doktor 1 aylık olunca tekrar bakacağız dedi. İnternetten araştırdıpım kadarıyla emmede sıkıntı yaşıyorlarmış öulr olunca.
Bende bebeğim emmeyi beceremiyor diyip duruyordum. Kıyamam sıkıntısı varmış çok üzüldüm sanırım 4-5 dk lık bi cerrahi operasyonla kesilmesi gerekiyormuş. Yaşayan duyan varsa süreci anlatabilir mi?

Aaa başını okuyunca direkt anladım emme sorununun o olduğunuu. Bi tanıdık yaptırmıştı bebeğini dediğin gibi 5 dk lık bir şey ve eve geldikten sonra bi sıkıntı olmamış diye görmüştüm hem bebek ne kadar küçükse o kadar kolay oluyor iyileşme. Güzel olur her şey inşallah

İnşallah ya bi moralim bozuldu. Doktorumuz takip edecez dedi de . Eğer hemen yapmazsa 2. Bir doktora daha gösterelim diyoeuz. Yapmak için geç kalmak istemiyorum çünkğ okuduğuma göre erken yapılması daha iyiymiş

Bozma moralini erkenden yapılırsa zaten belki de emmeye bile başlar sende rahatlarsınn. 1 aydan önce de yapan vardır belki öyle olsa daha güzel olur daha hızlı olur süreç

Mayıs grubunda görmüştüm ben de birinin operasyon olmuş sonra düzelmişti ama daha erkendi operasyon bir ay beklememişlerdi. Bi inceleyebilirsiniz sorabilirsiniz ordaki anneye korkulcak bişey değil diye biliyorum

Gözünüz aydın, hoşgelmiş Evren bebek

Emme zorluğu dil bağı olan bebeklerde çok oluyor gerçekten. Kolay bir operasyon diye biliyorum. Hemen müdahale edilmez miymiş acaba?

Hoşgeldin Evren canım ne güzel dingin bir süreçle aldın evladını kucağına kocaman sarılıyorum

Ben de o kadar erken doyurur diye kendini ayarlamıştım ama hanımefendi teşrif etmiyorlar. Annem de geldi memleketten ba
Maşallah, inşallah bundan sonraki süreci de böyle güzel atlatırsın. Darısı başımıza. Sana bebişinle iyi vakit gecirmeler o zaman

Maşallah sağlıcakla büyütün bebeğinizi. Hayırlı olsun.

Şimdi yazdıklarımı okuyunca ufak bir not düşme ihtiyacı duydum. Aman sakın ben harika doğururum gibi bir mesaj çıkmasın. Tanıdık artık birbirimizi, çıkmaz zaten de ben yine de eşeğimi sağlam kazığa bağlayayım

Süreç herkesinki kadar zordu, güllük gülistanlık değildi. Ama burada işin sert tarafını öne çıkaran şeyler yazmanın hiçbirimize faydası olmadığını düşünüyorum. Özelden sorana her zaman en doğal cevabı vermeye hazırım ama ben yine de doğumun kendine has mucizevi gücünde kalmak ve bizden sonra anne olacaklara da ümit, moral, motivasyon veren bir tat bırakmaktan yanayım. Bardağın neresinden bakacağımıza biz karar veriyoruz, değil mi?

Bu arada meme ucum gömülüymüş. Bir türlü çıkmıyor. Yıllardır taşıdığım o büyük memelerden henüz randıman alamıyoruz. Önerisi olan varsa çok makbule geçer. Emzirme danışmanı da bulmayı düşündük ama bu konuda çok hazırlıksız yakalandık diyebilirim. Şimdilik mama veriyoruz. Kv mama vereceğimizi görünce 'sütün yarasa aslında iyi olurdu' ve 'mama vermeden emzir be kızım' gibi iki hadsiz cümle kurdu. İkisinde de karşılığını saygısızlık etmeden verdim. Sanırım eşim benden daha sert karşılık vermiş ki bir daha sesi pek çıkmadı, çok uyumlu davranmaya çalışıyor. Sesi çıksa da pek umurumda olmaz bu arada. O denli başka bir boyuttayım Evren'den sonra. Kv filan vız gelir tırıs gider

Emme zorluğu dil bağı olan bebeklerde çok oluyor gerçekten. Kolay bir operasyon diye biliyorum. Hemen müdahale edilmez miymiş acaba?
Doktorumuz bize o kadar basit bi şey gibi anlattı ki emmemesinib sebebinin bu olduğu aklımkza dahi gelmedi. Bugün yine bebek emmek için
Çabalayıp alamayınca eşim bundan dolayı olabilir mi diye sorunca kafama dank etti. Araştırınca emmede sıkıntı yaratabildiğini öğrendim . Doktorumuz bize 5. Gün dil bağı olduğunu takipte olacsğımızo söyleyip geçmişti. Şimdi telefon ile görüşeceğim doktorumuzla. Çocuk emmek için uğraşıypr ama emememiyor dil bağıula alakası var mı ve dil bağı için operasyon işi için ne düşünsüğünü soracağım. Şuan değil derse 2. Bi doktora göstereceğim çünkü geç kalmak istemiyorum .
Bu operasyonu anladıpım kadarıyla çocuk doktoru değil KBB yapıyormuş . Olmadı KBB ye götürelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…