2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Prima premium care çok memnunuz

Hoşgelmiş minik sağlıklı bir ömür dilerim

Evet canım dil bağı emmede sorun yaratıyor, aklıma geldi de hiç yazmadım ne biliyim o kadar doktor görüyor, emzirme danışmanı falan görmüş bebeği onlar olsa söylerdi diye düşündüm.
Üzülme, aynen dediğin gibi kısa bir operasyonla halloluyor. O zamandan sonra memeye döner mi diye de endişelenme, döner canım

Bugün biz de huzursuzuz nedense uykuya daldıktan yarım saat sonra uyanıyor karnı yumuşak kaka yaptı ama dalamıyor bugün uykuya
Cuma misafir gelmişti. Dokunmayın dememe rağmen uyuyan çocuğumu kaşla göz arası ısırıp uyandırdılar çok korktu ağladı evladım. O günden beri uyumak istemiyor bizimki de Gidip evlerini ateşe versem yeri

Grupta bende başka göğüs ucu yarası olan yok sanırım değil mi? Garmastan pomad deneyen oldu mu diye soracaktım
Ben çok çektim doğumdan sonra göğüs ucum yoktu o yüzden sanırım bayağı bir yara oldu. Lansinoh da kullandım. Ama en etkilisi süt oldu. Oğlumu emzirdikten sonra bir damla sağıp kahverengi kısmın tamamına sürüyorum, kurumasını bekliyorum. Böyle daha rahat ettim

Bu eds yönteminde kenardaki borudan mama mı sağdığınız sütü mü veriyorsunuz?
Bir de memeyi tutturduktan sonra mı o küçük boruyu ağzının kenarından sokucaz?
Bende süt az olduğu için mama takviyesi yapıyoruz ben biraz emziriyorum sonra o küçük hortumu memeyi emerken hemen yanından sokuyorum emmeye devam ediyor ben çok faydasını gördüm ama eds nin

Ben hiç duymadığım için var mı diye bakmadım hiç bugün öğrenince internetten baktım da herkes emmede sorun yaşadığınu söylemiş. Yarın doktorumuz tekrar bakscak, emme durumuna bakacam dedi ona göre kbb ye yönlendirecepim dedi. Eğer gerek yok derlerse başka bi doktora daha götüreceğim 2. Bir görüş için.

Isırıp uyandırmak mı, ya bu insanlar çıldırmış mı Allah aşkına biz kıllarına kıyamıyoruz yaaa

Bende süt az olduğu için mama takviyesi yapıyoruz ben biraz emziriyorum sonra o küçük hortumu memeyi emerken hemen yanından sokuyorum emmeye devam ediyor ben çok faydasını gördüm ama eds nin
Sütü az olanlar için çok faydalı bir yöntem gerçekten inşallah halledersiniz benim gibi sütte değilde bebeğin memeyi tutmasında sıkınyı çekenler için pek işe yaramıyor. Bebek hiçbir şekilde memeyi tutmadıpı için eds yi devreye sokamıyorum

Isırıp uyandırmak mı, ya bu insanlar çıldırmış mı Allah aşkına biz kıllarına kıyamıyoruz yaaa
Bir de bunu yapan 3 çocuk büyütmüş bir kadın!! Neymiş çok ısırmamışmış... Tamam kızarmadı iz çıkmadı da çocuk korktu zıpladı yerinden. Ne desek boş anlamıyorlar

Oyyy kıyamam kuzuyaaa, ben hiç duymadım tatlım ben ama kolay bir işleme benziyor 4-5 dk dedigine göre ama umarım yoktur öyle bişey

Bir de bunu yapan 3 çocuk büyütmüş bir kadın!! Neymiş çok ısırmamışmış... Tamam kızarmadı iz çıkmadı da çocuk korktu zıpladı yerinden. Ne desek boş anlamıyorlar
Valla bana arkadaşim anne olunca dişlerini göstereceksin kimseye eyvallah etmeyeceksin demişti. Haddini bildireceksin aslında böyle düşüncesiz insanlara, ben dün kayınvalideme az biraz bildirdim haddini hiç mahrem yok emziremeye başka odaya gidiyorum pat diye giriyor, anne evde bir sürü insan var pat diye kapıyı açıp girme lütfen dedim artık, her gün yapiyor bunu çünkü. Diyecez yani gerçekten surda 12 gündür anneyim ne emekler veriyoruz sende neler yaşıyorsun millet gelsin öpsün, ısırsın, mıncıklasin diye mi uğraşıyoruz. Bgn kontrolümüz vardı, bu arada benden güzel bir gaber 200 Gr almış kuzum 3 günde sütümde artmaya başladı yavaş yavaş. Neyse kontrol de doktorumuz kimse opmesin bebeği, boğaz enfeksiyonu olan grip olan da sakın yaklasmasin bebeğe dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…