2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Siyah beyaz kartlar olabilir. Şu anda anlamaz gibiler ama 1 aydan sonra daha anlam kazanır diye düşünüyorum.

Kızlar bebeğimin dil bağı çok çok kısaymış. Bebek o yüzden ememiyormuş hiçbir şekilde ememezmiş bu şekilde zaten . KBB lokal anestezi ile küçük nir operasyon ile kesecek dil bağını.
Kimsenin olmaz inşallah ama aklınızda bulunsun diye yazmak istedim. Bebek emmek istiyor ve ememiyorsa dilinin altını bi kontrol edin, hazı doktorlar fark edemeyeniliyormuş ve yaşı büyüdükçe konuşmada güçlük vs gibi problemlerle ortaya çıkıyormuş .

Kızlar benim şuan böyle karın altımda vajinaya doğru böyle hani spor yaparsınız hamlarsınız ya öyle bi ağrı var sancı değil adet ağrısı gibi de değil genellikle yürürken veya yatakta dönerken ağrıyor neden olabilir sizde oldu mu

O bende hep oluyor bebek baskı yaptığı için kaslarımız daralıyor ama inşallah doğum başlamışdır

O bende hep oluyor bebek baskı yaptığı için kaslarımız daralıyor ama inşallah doğum başlamışdır
Ay bilmiyorum ya akşam yürüyüş yapınca da aşağıya baskı yapıyordu çıkacak gibi ama gece hiçbir şey olmayınca bunlarda normal mi diye düşünüyorum

Ay bilmiyorum ya akşam yürüyüş yapınca da aşağıya baskı yapıyordu çıkacak gibi ama gece hiçbir şey olmayınca bunlarda normal mi diye düşünüyorum
Sizin haftanız kaç yanlış hatırlamıyorsam 40 haftanız bitti. Ben bu gün 40 haftadan gün aldım bebek kanalda ama hala tık yok , hamilelik sürecinde tualete giderken hep ya akıntı olur diye korkarken şimdi akıntıyı gözüm arar oldu

Canım çok geçmiş olsun ama bak çaresi pratik görünüyor. Hiç üzülme, o iş çözülsün emmeniz de hemen yoluna girecek

Ben 40+4 üm şuan 40 tan sonrası çok zor geçiyor beklemek olarak yani vucut olarak sıkıntım yok ama benim kanalda mı bilmiyorum da sadece baya aşağıda farkediyorum onu inşallah sende çok beklemezsin

Ay çok şükür iyisiniz ya aşk olsun ama sana, kendine gel lütfen. Bi kaynana sözüyle yapılacak iş mi bu? Kaynanam moralimi bozdu o yüzden meme verme denemelerini bıraktım, hiç senlik değil aç bakayım göğsünü aç aç aç biraz sağımla destekle, bebeğe mutlaka sürekli teklif et, anneler de sağolsunlar ve lütfen senden uzak olsunlar

Ben 40+4 üm şuan 40 tan sonrası çok zor geçiyor beklemek olarak yani vucut olarak sıkıntım yok ama benim kanalda mı bilmiyorum da sadece baya aşağıda farkediyorum onu inşallah sende çok beklemezsin
Benim 20 hazirana kadar doğmazsa hastahaneye yatışım yapılıcak doktor bebeği kontrolde tutmak için öyle uygun gördü , belkide süni sancı verirler. İlk gebeliklerde geç doğum beklenen bir şey ama. Bende kan uyuşmazlığı olduğu için riskli inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz.(Belimde bir ağrı hadi bakalım sonu hayr ola)

Aynen bende de var. Dün biraz yürüyüş yapayım dedim pervik kemiğim kırılacak gibi oluyordu. Uzanık ve oturur vaziyette ağrı saplaniyor ayağa kalkınca siddetlenip biraz yürüyüş ile düzeliyor bazen. Alt vajinal kısımlarda sıkılaşma var mesela şiş hissediyorum. Az kaldı.

Hadi hayırlısı olsunnn amin

Senin ilk bebiş miydii

Doktorum bize çocuk için geleceğiniz gün öncesinde bana uğrayın öyle gelin randevu almanıza germek yok dedi, belki sizin de o şekilde olacaktır. Hem dikiş kontrolü, hem ultrasonla rahim kontrolü yapacak doktor diye biliyorum, öncekilerde öyle olmuştu, temizlenme süreci nasıl ilerliyor diye, ayrıca hastaneden ayrılırken kan tahlilleri de yapıldı sanırım ona göre takviye verecek ve mesela ödem oluştu benim onun için de ödem söktürücü vermişti öncekilerde. Bunların hepsi doğumdan sonraki muayenede yapılıyor. Bir de bizim aynı gün sünnet konuşmak için çocuk cerrahiden de randevu aldık, o da hastanede doğumdan sonraki ilk randevu ücretsiz dediler o şekilde olacak.

İç dikişler varsa, ondan ötürü o şekilde sertlik hissediyor olabilirsiniz belki. Ağrı kesici verdi mi doktor, 6 saat arayla düzenli kullanıyorum ben. Bir de idrar yolu enfeksiyonunu olmadan önlemek için çok hafif bir antibiyotik verdi. Pansumanınızı nasıl yapıyorsunuz? Her tuvaletten sonra taharet yapıp batikonla temizledikten sonra, antibiyotikli bir krem verdi, Fucicort sabah akşam onu sürüyorum şu an. Öncekilerde de Fitokrem vermişti onu kullanmıştım diye hatırlıyorum.

Şırıngayla ucunu çıkartma yöntemleri oluyor denediniz mi? Bir arkadaşım o şekilde yapmıştı düzeldi meme ucu, bebek emmeye başladı. Silikon uçların çok işe yaradığını duymadım zaten.

Çok geç olmadan farkedildi ya buna da şükür bir an evvel kolaylıkla operasyon gerçekleşir ve bebeğin de rahatça emmeye başlar inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…