- 4 Mart 2025
- 1.062
- 1.493
- 48
Çok tebrik ederim, hayırlı olsun sizin bebeğiniz deMaşaallah, hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmek nasip etsinpeşpeşe doğum yapmışız benim Cumartesi sabah 6ya doğru oldu, sizin 9da olmuş Allah bahtlarını güzel etsin inşaallah
Marketten alıyorum ben yurtdışındayım, hatta doğumda hastanede tanıtıma geldiler 1 paket yenidoğan bez 1 paket kotex hediye ve 1000₺ indirim kuponu verdilerNereden alıyorsunuz baktım trendyolla hepsiburadaya bulamadım bez olarak ıslak mendil çıkıyor hep
Bebeğin uyurken konuş onunla canım hatta uykuyelim ayağım titriyor düşündükçe
Yavrum kıyamam daha yeni doğdu aslında memeyi sürekli vermeye çalış ağzına hemşirelerden yardım iste uyandırmak evet çok zor ama gerçekten alışıyor insan bgn bizim 13. Gün oldu alıştık biraz sabır tatlım. Ağrılarında çok normal onlarda geçiyor merak etme, doktor bana minosetle parol yazmıştı ben çok icmiyim diye parolu aldirmamistim içmedim ağrılarım felaketti dayanamayinca minosette aldırdım ağrılarım o kadar güzel kesti ki minoset alsdir yazmadıysa bile doktorunKızlar ben ağrılardan uyuyamıyorum yürümeye çalıştım boşluğa düşer gibiyim karnimda aşağıya düşer gibi his oluyor sancılar da çok kötüBebek ilkin emdi süt olmayınca mama verdik şimdi memeyi istemiyor her verdiğimde cikarip uyuyor zaten uyandırmak imkansız sarılık olacak diye korkuyorum
Nerde ne kadar dikiş var hiç hakim değilim. Sadece bir tanesi elime geliyor o da daha duruyor.Benim dikişlere bakmıştı, bir de hastaneden çıkarken kan alındı onun sonuçlarına baktı o kadar. Dikişlerin ne durumda bu arada düşmeye başladı mı
1 numara kullanıyordum. 3 kg doğdu. Başta suçu kendimde aradım kötü bağlıyorum herhalde diye ama düzelmeyince yorumlara girdüm okudum herkes şikayet etmiş sızıntıdan. Siz kaç numara kullanıyorsunuz yenidoğan için, 2 mi olmalıydı ki?Sleepy natural kullanıyoruz şu an sızdırma olmadı bizde. Belki bedeni mi küçük geldi size, kaç kg doğdu bebek? Benim önceki bebeğimde de sleepy kullanmıştım, sızdırmaya başladığında büyük bedene geçiyordum sorun düzeliyordu.
Ben aynayla baktım rüyalarımda bile görüyorumNerde ne kadar dikiş var hiç hakim değilim. Sadece bir tanesi elime geliyor o da daha duruyor.
Cok şükür gaz çıkışı hemen oldu onda baya rahatladım kayısı meyvesuyu içtim sürekli o da karnımı yumuşak tuttu ama dikişler bel ağrısı göğüs omuz ağrısı vs yaptı odadaki klima bozuktu en yüksekte çalıştı soğuğunda etkisiyle bebekte de gaz oldu bende de sancı, ağrı kesici üst üste birkaç iğne vuruldum ilkin yürüyemedim suan bı tur atabiliyorum bebişte dediğin gibi uyuşuktu şimdi uyandığında az buçukta olsa emiyor bende sık sık uyandırıyorum ki ne kadar emerse o kadar süt gelir hesaplamasındayim bugün biraz daha iyi iyi gibiyizGaz çıkarabildimiz mi? Ağrı kesici alıp tekrar yürümeyi deneyin. Gaz yüzünden ilk gece ben de çok zorlandım. Hareket edip gaz çıktıkça daha iyi hissettim. Memeyi tutturmaya çalışın pes etmeyin o şimdi yorgun olabilir
Teşekkür ederim canım evet dün uyuşuk gibiydi biraz zorlandık bugünde öyle ama ben daha inat edip uyandırıyorum ondan dolayı daha kolay oluyor ağrılar için şuan iğne yapıyorlar gece içmeye 2 parol verdiler birazdan yine iğne yaparlar kapının önüne bile cikamazken şimdi koridorda bı tür atabildim zorlayarak inşallah git gide geçecek hemşireler yürüdükçe iyi olursun diye gaza getiriyor bakalım artık yarın taburcu olunca yazmazsa doktor isterim bende minosetBebeğin uyurken konuş onunla canım hatta uykuy
Yavrum kıyamam daha yeni doğdu aslında memeyi sürekli vermeye çalış ağzına hemşirelerden yardım iste uyandırmak evet çok zor ama gerçekten alışıyor insan bgn bizim 13. Gün oldu alıştık biraz sabır tatlım. Ağrılarında çok normal onlarda geçiyor merak etme, doktor bana minosetle parol yazmıştı ben çok icmiyim diye parolu aldirmamistim içmedim ağrılarım felaketti dayanamayinca minosette aldırdım ağrılarım o kadar güzel kesti ki minoset alsdir yazmadıysa bile doktorun
O yüzden demek çok yok sitelerde önceden duymamıştım sen yazınca bakayım dedim bulamadımMarketten alıyorum ben yurtdışındayım, hatta doğumda hastanede tanıtıma geldiler 1 paket yenidoğan bez 1 paket kotex hediye ve 1000₺ indirim kuponu verdiler
Vallahi aklıma geldi de ayna bulamadım bakacakBen aynayla baktım rüyalarımda bile görüyorumBelki bilmemek daha iyidir
Polymer pad i araştırdım ama bulamadım nedir?Bana doktor bephanthen krem ve polymer pad tavsiye etti
bel omuz göğüs ağrısı beni de çok zorladı, hep gazdan oluyor. İlk gece öyle kötüydü ki ağladım resmen acıdanCok şükür gaz çıkışı hemen oldu onda baya rahatladım kayısı meyvesuyu içtim sürekli o da karnımı yumuşak tuttu ama dikişler bel ağrısı göğüs omuz ağrısı vs yaptı odadaki klima bozuktu en yüksekte çalıştı soğuğunda etkisiyle bebekte de gaz oldu bende de sancı, ağrı kesici üst üste birkaç iğne vuruldum ilkin yürüyemedim suan bı tur atabiliyorum bebişte dediğin gibi uyuşuktu şimdi uyandığında az buçukta olsa emiyor bende sık sık uyandırıyorum ki ne kadar emerse o kadar süt gelir hesaplamasındayim bugün biraz daha iyi iyi gibiyiz
Çok geçmiş olsun toparlayacaksin en kısa zamandaTeşekkür ederim canım evet dün uyuşuk gibiydi biraz zorlandık bugünde öyle ama ben daha inat edip uyandırıyorum ondan dolayı daha kolay oluyor ağrılar için şuan iğne yapıyorlar gece içmeye 2 parol verdiler birazdan yine iğne yaparlar kapının önüne bile cikamazken şimdi koridorda bı tür atabildim zorlayarak inşallah git gide geçecek hemşireler yürüdükçe iyi olursun diye gaza getiriyor bakalım artık yarın taburcu olunca yazmazsa doktor isterim bende minoset
Birde bebegin gazi oluyor sürekli kasıyor kendini gaz damlası falan istesem mi yazmazsa
Kızlar sezaryen olanlar ya da olacaklar bana doktorum sürekli acı kahve iç dedi sütsüz olsun bol bol iç dedi ama geldi gitti kahveyi hatırlattı ben de o kadar çok filtre kahve içtim ki öksürük falan olmadı, sade soda da çok içtim.Cok şükür gaz çıkışı hemen oldu onda baya rahatladım kayısı meyvesuyu içtim sürekli o da karnımı yumuşak tuttu ama dikişler bel ağrısı göğüs omuz ağrısı vs yaptı odadaki klima bozuktu en yüksekte çalıştı soğuğunda etkisiyle bebekte de gaz oldu bende de sancı, ağrı kesici üst üste birkaç iğne vuruldum ilkin yürüyemedim suan bı tur atabiliyorum bebişte dediğin gibi uyuşuktu şimdi uyandığında az buçukta olsa emiyor bende sık sık uyandırıyorum ki ne kadar emerse o kadar süt gelir hesaplamasındayim bugün biraz daha iyi iyi gibiyiz
Aslında 1 numara kullanıyorum doğru belki siz 0 filan mı aldınız acaba dedim, bizim de 3 kg doğdu 1 numarada şuanlık ben sıkıntı yaşamadım.1 numara kullanıyordum. 3 kg doğdu. Başta suçu kendimde aradım kötü bağlıyorum herhalde diye ama düzelmeyince yorumlara girdüm okudum herkes şikayet etmiş sızıntıdan. Siz kaç numara kullanıyorsunuz yenidoğan için, 2 mi olmalıydı ki?
Bakma bakma her yerde dikiş görüyorum ben artıkVallahi aklıma geldi de ayna bulamadım bakacak
Sleepy mi kullanıyorsunuz? Ben denemiştim büyük oğlumda gerçekten sızdırma problemi var ve kalıbı küçük gibi. İlk doğduğunda yine prima harmonie aldım, şimdi de prima premium care’e geçtik. 2-3 sefer çiş taştı yine de, muhtemelen pipi havaya doğruyken bez taktığım için oldu.1 numara kullanıyordum. 3 kg doğdu. Başta suçu kendimde aradım kötü bağlıyorum herhalde diye ama düzelmeyince yorumlara girdüm okudum herkes şikayet etmiş sızıntıdan. Siz kaç numara kullanıyorsunuz yenidoğan için, 2 mi olmalıydı ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?