2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Hanımlar bugün 13.gün karnımda regl ağrısı gibi bir ağrı var feci hayattan soğutuyor resmen bu iyileşme ağrısı mı yoksa gaz sancısı filan mıdır? Yaşayan var mı

Merhaba. Kadın doğum a 5. Günümde kontrole gitmiştim. Öyle söylemişti doktorum

Henüz süt gelmediyse ve göğsünüz şiştiyse göğüsün uç kısmını sıkarak o ilk baştaki zorlu sütün çıkmasını kanalın açılmasını sağlayabilirsiniz. Ya da pompa ile deneyebilirsiniz. Benim ilk sütüm 3. Gün zorlu bir şekilde geldi, ebenin tüm gücüyle ucunu sıkmasıyla bi kaç damlalık iltihap gibi sütün akmasıyla kanal açıldı. Ama benim göğsüm epey şişmiş ve sertleşmişti mastite doğru gidiyordu

Benim kayınvalide şey demişti bana , sütün bebeğe yaramıyor galiba halbuki benim bebeğin problemi memeyi almamaktı. Sütü almıyor ki yaramasın ama benim de modumu düşürmüştü

Sleepy evet. Şimdi molfix e geçtim bir de onu deneyeceğim bakalım.

Yaaa kuzum benim geçmiş olsun çok peki ne zmn yapılacak işlem

Bende hastanedeykem olmuştu. Ödem oluyormuş. Buz torbası getirdiler iki saatte bir 15 dk kadar kağıt havluya sarıp koymuştum. Aynı gün geçti

Bende de aynı problem vardı 3 tane emzirme danışmanıyla görüştüm. Allah razı olsun en son görüştüğüm kadın sayesinde çözdük. Kahverengi kısmın tamamını bebeğin ağzıma alması gerekiyor. Eğer alırsa birkaç kez emzirince düzelir diye düşünüyorum. En azından bende öyle oldu.

Eklediğim resimdeki gibi alması lazım. Ağzını açtığı an omuzlarının arasından göğsüne doğru itiyorsun. Böyle boğulmaz mı demiştim ama sadece burunlarından nefes aldıkları için sorun olmuyormuş. Hatta süt akışı daha iyi olduğu için daha güzel besleniyorlarmış. Emme hareketiyle vakumladıkça da göğüs ucu çıkıyor zaten

Eklentiler

• images (2).webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 41
Hastaneden çıkarken bir hafta sonra kontrole gelin dikişlerle bakalım demişti. Genelde de 1 hafta sonra bakıyorlar sanırım

Canım bana taburcu olurken doktor randevu yazmıştı, 2. Soruna gelecek olursak ben hiç bilmiyorum o konuyu ama arkadaşlar sanırım az çok biseyler söylemişler benim söyleyebileceğim doğum yaptığın hastaneden hemen emzirme danışmanlığı işte çok yardımcı oluyorlar ben 3 kez gittim çok ilgilendiler. Kayınvalidene de takılıp falan emzirmeye sakın küsme , kayınvalidene küs valla artık evlatlarımız için lafimizı da cekmeyecez gerekirse. Neyse sen hiç canını sıkma ben çok sıktım emzirmeye ilgili ağlama krizleri geçirdim ama hallettik biliyor musun geçiyor alışıyorsun boşuna kendimi üzmüşüm, o yüzden sadece sakin ol ve elinden gelenleri yapmaya odaklan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…