2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Hayırlı olsun canım gözün aydın . Geçer umarım ağrıların en kısa sürede🌸

Ya bende mamajoo aldım silver antikolik ama yine çok akıtıyor gibi geliyor ayarı mı var bilmiyorum acaba 🥹
Eşim veriyor biberonla hiç bakmadım ben ama kusma ya da gaz olmuyormuş mamajoodan sonra 🤷

Günaydın kızlar 🥰 deliksiz uyumayalı 3,5 yıl oldu benim max 5 saat deliksiz uyuduysam ne mutlu 😅 2. Cocuk yapma sebebim buydu zaten uyumuyorum zaten zor daha ne kadar zor olabilirkiydi 🤣 dr uykuyu unut demişti ilk doğum yaptığımda anneliğin zor yanlarından biri sadece bi süre sonra vücut adapte oluyor merak etmeyin çok sevgiler 🤗🌸💕
Benim hiç olmadı gibi uykusuzluga alisamiyorum valla annem gidince ne yapacam diyorum onun sayesinde biraz uyuyup dinlenebiliyorum o halde sersem gibiyim

Spira mııı başlayabilir miyiz acaba bebelerle 😥
Ben uzun yıllardır ağırlık sporu yapıyordum o kadar özledim ki spor yapmayı
Bebek 1 saatte olsa uyuduğunda babasına bırakıp biraz spor yapabilir miyim diye düşündüm de şuan ağırlık yapılmaz bence. Belki koşu bandı diye düşündüm

Valla deliksiz uyku neydi gerçekten unuttuk 😥
ben annem olmasa yanımda perişandım, bu gece bide gaz durumu oldu kızımın hiç uyumadı diyebilirim, sağolsun annem sen git biraz uyu ben bakayım dedi öyle iki buçuk saat uyuyabildim de biraz dinlendim gibi 😀
Ne şanslısınız 🧿 yıllardır benimle görüşmeyen annem bebeğimin yüzü suyu hürmetine ilk haftasında gelip 3 gün kalmıştı. Onda da saat 8de çıkıp odasında yatıyordu sabah 7de acıkınca inip yokluyordu bizi de 😅😅
Canım eşim sağ olsun evde olabildiği zamanlar uyku alanı yaratıyor bana yoksa çok zor çoook 😅😅

Valla deliksiz uyku neydi gerçekten unuttuk 😥
ben annem olmasa yanımda perişandım, bu gece bide gaz durumu oldu kızımın hiç uyumadı diyebilirim, sağolsun annem sen git biraz uyu ben bakayım dedi öyle iki buçuk saat uyuyabildim de biraz dinlendim gibi 😀
Benim bebeğim gündüz uyuyor geceye kadar. Sütünü içip uyuyor sürekli. Gecede sabaha kadar uyanık. 😞

Bebek 1 saatte olsa uyuduğunda babasına bırakıp biraz spor yapabilir miyim diye düşündüm de şuan ağırlık yapılmaz bence. Belki koşu bandı diye düşündüm
Bakalım inşallah başlarız bir noktada benim eşimde sporcu o benden önce gider spora şimdilik oda ara verdi bebisle daha fazla vakit geçirmek için

Ayyyy evet sizin gibiler için bunu yazmak da istemiyorum var çünkü grupta annesi yardımcı olmayan hatta aramayan bile hakkınızı helal edin kızlar yazıyoruz böyle ama 😥

Benim bebeğim gündüz uyuyor geceye kadar. Sütünü içip uyuyor sürekli. Gecede sabaha kadar uyanık. 😞
Maşallah subhanallah, benimki de genelde uyuyor bazen böyle huysuzluk oluyor tabi, bide biliyorsunki sende iki saatte bir uyanıyorsun ben de 3 saatte bir o da çok yoruyor uyku yönünden, rabbim hepimizin işlerini kolaylaştırsın inşallah,
Gümbür gümbür geçiyor lohusaligimiz 😀 ben mesela huni takip gezmeye az kaldı.
dün anneme bez çantasını verecegime emzirme yastığını veriyorum, komidinde bişey alacam gittim elimi yanağıma koyup orda öylece kalmışım ne alacağım şeyi arıyorum ne de bişey düşünüyorum öyle bomboş duruyorum ayakta, annem dedi kızım Allah aşkına git yat ben ilgilenirim kızla 😀🤦‍♀️🤷 rabbim akıl sağlığımızıda korusun zira ben sıyırmak üzereyim 😍

Evet işte hamileyken böyle gözüme batmıyordu😂 karın şişik olunca sanırım rengi daha açık duruyordu. Şimfi puff diye sönünde iyice karardı. Göbeğim pek kalmadı zaten gebelik öncesi kiloma döndüm ama karnım çok yumuşak acaba ne zaman spora başlayabiliriz🥹
Bana normal dikiş atmışlar alındıktan sonra sarmayı düşünüyorum spor bilmiyorum ne zaman yaparım henüz alışamadım çok yorucu 🤯 Benimde 2 kilom kaldı eski kiloma veririö diye umuyorum 😅

Eşim veriyor biberonla hiç bakmadım ben ama kusma ya da gaz olmuyormuş mamajoodan sonra 🤷
Bende de onlar hiç olmadı ama biberondan sonra eğer çok açsa emmek istemiyor feryat figan ağlıyor süt olduğu halde hazıra konmak istiyor🥲

Evet işte hamileyken böyle gözüme batmıyordu😂 karın şişik olunca sanırım rengi daha açık duruyordu. Şimfi puff diye sönünde iyice karardı. Göbeğim pek kalmadı zaten gebelik öncesi kiloma döndüm ama karnım çok yumuşak acaba ne zaman spora başlayabiliriz🥹
Spor karin kasina yuklenmeden 1 ay sonra demisti bana ilkinde oyle baslamistim ufak ufak bacak kol bisiklet yuruyus bandi gibi, sonra alti aydan sonra pilates baslamistim aktif dr a danisabilirsiniz tabi de surec boyleydi benim simdide ayni baslicam kendimi iyi hissediorum ama dikislere bisi olmasin die acele etmiyorum 🤗 M melekinsan

Kızlar merhaba bende 38. Haftamdayım az kaldı bebişin gelmesine sizin konuşmalarınızı hep okuyorum şu an herkes emzirme konusunda baya tecrübeli bu yüzden size şunu sormak istiyorum ? Bende bi göğüs pompası almak istiyorum sütü sağmak için bana öneride bulunabilir misiniz ?
Ben avent kullanıyorum elektrikli, oğlumda da lansinoh elektrikli kullanmıştım (teklisini). İkisi de gayet iyi. Ama biberon olarak kesinlikle lansinoh. Şimdi Avent kullanıyorum ama Lansinoh biberon sipariş ettim, ondan çok memnundum, tekrar ona dönücem. Giyilebilenler çok rahatmış ama bana pek kullanışlı gelmiyor çünkü göğüs hep aynı pozisyonda kalıyor. Sağım yaparken göğse masaj yapmak, göğsü alttan da desteklemek, masaj yapmak sütün akışını bile değiştiriyor

Sanada geçmiş olsun canımm. Aramızda bir gün var ben yine ağlarsa veriyorum mama ya gece doymuyor sabahlıyoruz. Dediğin gibi iyi ki oda var yani yoksa napcaz. Banada doktor az var sarılık dedi cuma kontrol edicek artmışmı diye
Sağol canım. Allah yardımcımız olsun gerçekten. Ben şimdi günde 150 ml kadar mama veriyorum toplamda. Kilo alsın diye ve sarılık için.
Gittiğimiz çocuk doktoruna da güvenmiyorum 😏 doğumda o bakmış diye gittik. Bebeği gördü, güzel sarılığı yok dedi (ben bile olduğunu anlıyordum yani) sonra kan testi ve sınırda değer 🤦🏻‍♀️ bugün sağlık ocağına gidip kilosuna baktırcam kızımın bakayım kilo almış mı 😃 ya da eve bi manav tartısı 🤪

Ben oglum 3,5 yasindayken uyudum diyebikirim 😁 durust olmak gerekirse 2 yas sonrasi, ama bebek uykuyu severse, gece beslenmesini kesebilirseniz 1 yas da olur.
Biliyorduk hiç bişey çok kolay olmayacaktı illaki zorlanacaktik ama uykusuzluğun beni bu kadar sarsacagini hiç düşünememistim, ben hayatım boyunca ama en az yedi saat uyuyamazsam çok yorgun ve sürekli uykusuz hissederdim kendimi. Neyse bakalım bı yerde alışacak inşallah vücut 🤷

Hanımlar bu gün gece saat 12.55 te doğum yaptım çok şükür. Normal doğum oldu ve Altan dik işlerim var. Çok canım yanıyor yürümekte oturmakta zorlanıyorum. Bebeğimin iyi ilgilenemiyorum acaba ağrıyı hafifletecek bir çözüm öneriniz var mı?
Ayy çok şükür canım, aramıza hoşgeldin 😇😇 çok geçmiş olsun. Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah. Hastanedesin muhtemelen, ağrı kesici yapmalarını iste mutlaka, çok zordur tahmin edebiliyorum. En kısa zamanda kaynasın dikişlerin, ağrın dinsin 💐

Biliyorduk hiç bişey çok kolay olmayacaktı illaki zorlanacaktik ama uykusuzluğun beni bu kadar sarsacagini hiç düşünememistim, ben hayatım boyunca ama en az yedi saat uyuyamazsam çok yorgun ve sürekli uykusuz hissederdim kendimi. Neyse bakalım bı yerde alışacak inşallah vücut 🤷
Gun icinde firsat buldukca bebekle uyursaniz cok iyi gelir. En azindna bir uykuda. Ev islerini ben bebegim uyanikken yapardim. Bebek sorumlulugunu babayla paylasmak da kritik :) mesela baba sizi 1-2 saat uyutabilse aksamlari anneniz gidince ya da calisiyorsa haftasonlari 1 gun gec kalk ben bakarim dese. Bunlar ilerleyen gunlerde oturacak surecler. Bebek buyudukce de daha duzene oturacak. Ornegin ek gidaya gecince mama sandakyesinde oturacak siz rahat rahat is yapabileceksiniz. Uyku duzeni olacak. Gibi gibi. Ama evet genel bir uykusuzluk olma ihtimali yuksek, gordugunuz gibi hala yikilmadik ayaktayiz 😁

Hanımlar bu gün gece saat 12.55 te doğum yaptım çok şükür. Normal doğum oldu ve Altan dik işlerim var. Çok canım yanıyor yürümekte oturmakta zorlanıyorum. Bebeğimin iyi ilgilenemiyorum acaba ağrıyı hafifletecek bir çözüm öneriniz var mı?
Hayirli olsun, saglikla buyutun. Normal dogum tecrubem yok ama agri kesiciler destek olacaktir.

Ben oglum 3,5 yasindayken uyudum diyebikirim 😁 durust olmak gerekirse 2 yas sonrasi, ama bebek uykuyu severse, gece beslenmesini kesebilirseniz 1 yas da olur.
Bir infulencer takip ediyorum sabah paylaşmışto denk geldim . 8. Ayda gece beslenmesini kesmiş çokta başarılı olmuş. 6. Ay da 2 beslenme yapmış gece , 8. Ayda bebek kendiliğinden kesmiş. Bi umutlandım ya 😂 arkadaşlarım bana moral vereceklerine dün şey diyorlardı, 2 yaşına kadar gece kesintisiz uyuyan bebek olmaz ilkaki yine kalkıp emer beslenir vs diye 🥹

Kızlar göğsüm yara olmuştu iki gündür çok düzenli besleyemedim bebişi kilo almamış bir ayın sonunda doğum kilosundan en az 600 gram almış olması gerekiyor şu anda 300 gramdayız bir haftamiz kaldı bir ayın dolmasına sizce bir haftada 300 gram alabilir mi?

Back
X