2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Yani kendi deneyimim o şekilde çok uğraştım artmadı hiç doyurmuodu yani aslında fışkırıodu ama yetmiodu mamaya da alışmıştı 🤗 kendim 3 ay anne sütü almışım kolay hastalanmam eşim 2,5 yıl emmiş hep hasta olur yani kafanızı takmayın bu kadar sağmak kolay gelirse sağıp sağıp depolayıp verin gittiği yere kadar gerçekten hayat bu kadar yıpranmak için çok kısa viliyorum insan üzülüyor hemde çook iyi biliorum ama kabullenince rahatlıyor insan 😢
Ben aslında baştan beri kabullendim illa anne sütü olsun falan diye düşünmüyorum, anne sütü olursa çok güzel ama olmazsa dünyanın sonu değil bunu hep diyorum hamile kalmadan önce bile diyordum,
şimdi bu süreç, belirsizlik, süt var gibi ama bir birbucuk saat mama vermesem memede kalıyor olması falan bu durumlar beni sıkıntıya soktu, biri çıkıp deseki olmuyor melekcim mamaya geciyoruz valla sevinirim yani, ya da melekcim sütün yeterli mamayı kesiyoruz bu şekilde besle kızını buna da sevinirim. Ne olacaksa olsun şu durumun içinden kurtulayım bide niye aktif emmiyor derdi ne bunu çözeyim diyorum

Selam kızlar bizde de durum şöyle bebeğim emiyor ama emerken uyuyakaldığı zaman memeden çekiyorum. Ağlıyor kısa bir süre sonra sağdığım sütten verince biberonla onu da içmek istiyor ama bu sefer çıkarıyor. Ben anlamadım. Sütüm doyurmuyor olsa sağdığım sütte benden çıkıyor sonuçta.

Selam kızlar bizde de durum şöyle bebeğim emiyor ama emerken uyuyakaldığı zaman memeden çekiyorum. Ağlıyor kısa bir süre sonra sağdığım sütten verince biberonla onu da içmek istiyor ama bu sefer çıkarıyor. Ben anlamadım. Sütüm doyurmuyor olsa sağdığım sütte benden çıkıyor sonuçta.
Doyma kavramlari olmadigi icin emip/icip duruyorlar 🙈 anne sutu oldugu surece kisitlanaya gerek yok bence.

Muhtemelen midesine çok gelen kısmı kusuyorlar 🙄
Kendi iradesiyle bırakınca daha iyi olacak gibi gözlemledim kendi bebemde

Valla tatlım ben bir buçuk haftadır bu durumu çözmeye çalışıyorum çözemedim bgn çıldırma noktasına geldim ama yok yani bulamadım cevabını inşallah buluruz çünkü gerçekten bebeğimle olan ilişkimi de çok etkiliyor bu durum küçücük bebeğe sinirlendigimi farkediyorum sonra da vicdan azabı sinirlenip tabi bişey yapmıyorum ama içten o sınırı anlamak sonradan aşırı rahatsız ediyor beni

Canim benim kızda bazen uyumakta zorluk çekiyor ağlamıyor ama gözleri kapanmasına rağmen uyuyamıyor, biz kontrolde doktoruna sorduk gazdandir dedi hiç gazı yok gibi ama gaz damlası yazdı dün akşam yine öyle 3 saat uyuyamadi damlayı verdik hemen uyudu bı sor doktoruna istersen sab simplex diye bi damla
Benim oğlan çok gazlı ama çıkarıyor diye bir şey yapmadım hiç. Sorayım gidince inş

Kiyamam ya haliyle aç kaldığı için olduğunu düşünüp daha da üzülüyorsundur. Rh uyuşmazlığında cok cok ciddi seyler de olabileceğini biliyoruz onlar olmadi çok şükür 🙏🏻umarim sarılığı da bir an önce atlatir
ben de her görene cildi sarı mi diye soruyorum. Dün baska bir seyden dolayi acile götürdüm 2 farkli doktora gosterdim. Eve de her gün ebe geliyor. Hafif sari ama kendi uyanabiliyor bir de artik 9 günlük oldu benimki o yüzden riski atlatmisiz. Çok şükür rahatladim bir nebze. Aynı kalp ferahlağını en kisa zamanda senin içinde diliyorum 🙏🏻 inşallah tüm evlatlarinla bir arada olursun en kisa zamanda
Desteğinizi kalben hissettim teşekkür ederim bebeğim kendi uyanıyor, ilk günden memeyi iyi kaptı kilo alımı iyi emmeyi seviyor. Tek problem sarılık.

Kaç günlüktü sizin bebek? Geri uyutmanın uzun sürmesi acaba geceyi gündüz gibi düşünüp uyumak istememesi olabilir mi? Gündüz artık bizim bebek yavaş yavaş etrafa meraklı bakışlar atmaya başladı, gündüz kucağıma alıp evi gezdirmeme bayılıyor mesela. Dün öğlen banyo yaptırmıştık, banyodan sonra gece gibi uzun uyku uyudu, şimdi gece de emdikten sonra asla uyumuyor gözler fıldır fıldır, belli ki gece gündiz kavramı şaştı, evi gezinmek istiyor. Acaba sizinki de o sebeple olabilir mi diye düşündüm? Gece olduğunu anlaması için odanızı zifiri karanlık yapıp beyaz gürültüden yardım alabilirsiniz.
20 günlük olduk bugün. Gece özellikle sabaha karşı zorlanıyorum. Gündüz de ikindi vakti çok zor dalıyor. Öyle çok ilgili değil etrafa henüz. Valla düşmeyeyim diye gece lambası yakıyorum, bez değişiminde de koridorun ışığını yakıyorum. Zaten ne oluyorsa bez değişiminde oluyor biraz da.

Arkadaşlar bebeğim 23 günlük oldu sütüm hala iki meme toplayı 15 cc geliyor mama desteği ile devam ediyoruz. Sütü artırmak için yapmadığım şey kalmadı lütfen siz de deneyimlerinizi paylaşır mısınız çok yoruldum bu süreçte

Butun inf cocuklarinin hikayeleri mukemmel hepsinin cocugu uyuyo yiyo maşallah bize denk gelmedi 😅 inşallah gönlünüze göre uyuyan bi çocuğunuz olur ama bana çok ütopik geliyor kesintisiz uyuyan cocuk kendim yaşamadığım için 😅 diyorum ya 3,5 yasında gecenin bi yarısı bi anda anne diye ağlıo çişi gelio susuyo falan 🤣
Ahahah doğru söylüyorsunuz ya zaten infulencer lara bakıp inanan olursa 10 çocuk doğurur. Her şey öyle mükemmel ki😂

Arkadaşlar bebeğim 23 günlük oldu sütüm hala iki meme toplayı 15 cc geliyor mama desteği ile devam ediyoruz. Sütü artırmak için yapmadığım şey kalmadı lütfen siz de deneyimlerinizi paylaşır mısınız çok yoruldum bu süreçte
Merhaba. Hoşaf ve bol su bende çok iş e yarıyor size de ikisini tavsiye edebilirim. Bir de uyuyup dinlenmek diyorlar ama o ne kadar mümkün bilmiyorum . Benim 25 günlük 2 saatte bir iki meme toplamda 90 ml geliyor ben bol suya bağlıyorum 4 lt civarı su içiyorum . Ama ben emzirmiyorum yani siz emziriyorsanız bebek emip çoğunu boşaltıyordur zaten dert etmeyin

Kızlar sezeryanı normal dikişli olan var mı nasıl yaptınız bakımını bana hastane gün aşırı sağlık ocağına pansuman yaptır dedi dün gittim hemşire çıkardı pansumanı dikişin iyi akıntı yok eve git su geçirmez bant tak dedi sadece kafam karıştı benimde

Evde sen mi takacakmişsin bandi 😀 yani söylenecek çok şey var da 🤐 kendi ellerinde yok muymuş hani sağlık ocağı ya

Kızlar bebeğim sarılık nedeniyle başka hastaneye sevk edildi kanı katıymış ve hemoglbin yüksekmiş billurubin 30 sebeb ise kan uyuşmazlığı neyseki bende yanındayım. Kaç gündür lohusa halimle perişanım gerçekten çok zor ayaklarım şişmiş ,göğsümün biri mastit, dikişlerim zorluyor evde çocuklarım beni özlüyor ağlıyor.Bilmiyorum bunları neden yazdım moral bozmak istememem çok yalnızım eşimden çocuklarımdan başka hiçbir kimsem yok
Ah canım, Allah yardımcın olsun. Keşke sana fiziksel olarak da destek olabilsek. Bilirubin biraz yüksek çıkmış evet, kan değişimi benim bildiğim en son yöntem öyle bi şey mi yapacaklar acaba yoksa ışık tedavisiyle mi düşürmeye çalışacaklar

Sen yurt dışındaydın dimi, ah canım ne zor günlerden geçiyorsun. Ağrımaz mı, her yerin ağrır. Çocukların da sık sık gelebilir mi yanına, seni görsünler bi. Yazık onlar da küçüktür. Kimse yok mu yanına gelebilecek bi kuzen, bi teyze, sizin eşinizle ebeveynlerinizden biri. Senin eşine de ihtiyacın var çünkü

Geçecek canım inşallah, sabret

Evet biz 20 günlük olduk baya alıştık ama benim sütüm az olduğu için eds yöntemiyle mama da veriyorum ya şimdi sanki sütüm baya arttı gibi ama mama içmeden doymuyor emzirmek bir saat sürüyor 3 saatte bir uyanio bebeği uyandırıp emziriyorum falan çok yoruldum çok gerginim, sütüm yetiyor mu yetmiyor mu az mı çok mu derken sürekli bir stres, bakalım neler olacak
Canım sadece emzirme ve mama mı veriyosun? Sağım yapmıyor musun

Canım sadece emzirme ve mama mı veriyosun? Sağım yapmıyor musun
Sağım yapamadım ya evdeki makinem bozulmus ben bozulduğunu anlamadım kaynar su doktugum için vakum yapan kısmı yumuşamış hiç vakum yapmıyordu ben de saginca gelmiyor diye iyice stres olup bıraktım sağımı elimle sagmaya çalışıyorum güzel geliyor ama bgn makine alacaz akşam tekrar başlayacam inşallah

Solgarin süt artırıcı takviyesi var o baya işe yaradı

Back
X