- 4 Mayıs 2023
- 1.181
- 1.090
- 63
- 34
Ben aslında baştan beri kabullendim illa anne sütü olsun falan diye düşünmüyorum, anne sütü olursa çok güzel ama olmazsa dünyanın sonu değil bunu hep diyorum hamile kalmadan önce bile diyordum,Yani kendi deneyimim o şekilde çok uğraştım artmadı hiç doyurmuodu yani aslında fışkırıodu ama yetmiodu mamaya da alışmıştıkendim 3 ay anne sütü almışım kolay hastalanmam eşim 2,5 yıl emmiş hep hasta olur yani kafanızı takmayın bu kadar sağmak kolay gelirse sağıp sağıp depolayıp verin gittiği yere kadar gerçekten hayat bu kadar yıpranmak için çok kısa viliyorum insan üzülüyor hemde çook iyi biliorum ama kabullenince rahatlıyor insan
![]()
şimdi bu süreç, belirsizlik, süt var gibi ama bir birbucuk saat mama vermesem memede kalıyor olması falan bu durumlar beni sıkıntıya soktu, biri çıkıp deseki olmuyor melekcim mamaya geciyoruz valla sevinirim yani, ya da melekcim sütün yeterli mamayı kesiyoruz bu şekilde besle kızını buna da sevinirim. Ne olacaksa olsun şu durumun içinden kurtulayım bide niye aktif emmiyor derdi ne bunu çözeyim diyorum