2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Kızlar geçenlerde bebeleri yanımızda yatırma olayı konuşulmuştu, yapmayın arkadaşlar. Bu gece döndüm bebenin üstüne uyku arası Allahıma şükür ses çıkardı da kalktım hemen. Anlık bir şeydi ama düşüncesi bile çok kötü. Ki kendime aşırı güveniyordum uykuda genelde sabit bir insanım. Annem de çok korktu söyleyince, uyku yarı ölüm halidir bırak kalksın ağlasın gerekirse ama henüz çok erken yanına alma dedi. Çok yoruluyoruz, normal bi süreçten geçmiyoruz aman dikkat edin

Mastit de göğüslerde yüksek ateş oluyor hatta vücuda göre alından ölçüme göre daha yüksek. Dikiş yeriniz ağrımıyorsa bence ordan değildir. Mastit yeni başladığında biraz geliyor süt açık kanallardan. Şu an bende mastitim ama grip çok hafif kalır bunun yanında. Çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim sanada çok geçmiş olsun 🌸
Vücudum o kadar ağrıyordu ki dikişler de acıyordu üstüne bebeğin de aşırı gazı vardı uyumuyordu en son gece 1 de mama verdim uyudu bende bayılmışım galiba simdi uyandım zor bela bebeği emzirip uyuttum
Dediğin gibi goguslerde daha fazlaydı ateş sicak duş alıp sabun ve sicak suyla akıttım sütümü banyoda bide parol içip 5 saat uyuyunca tamamen gecmese de biraz daha iyiyim 🤗

Kızlar bu gece çok halsizdim uyanamadim bebekte tüm gün gaz sancısı cekti gece hiç kalkmadı 5 saat kadar uyudu ilk kez uyanınca çok korktum nefesini falan kontrol ettim normal mi hiç uyumayıp bu kadar uyuması yatmadan önce 50cc kadar mama verdim Aptamil biliyorum şeker oranı yüksek hastanede aceleyle bunu almıştık gece uyumayinca vermek zorunda kaldım şimdi de onca saat emdirmedim diye vicdan azabı çekiyorum 😕

Mastit de göğüslerde yüksek ateş oluyor hatta vücuda göre alından ölçüme göre daha yüksek. Dikiş yeriniz ağrımıyorsa bence ordan değildir. Mastit yeni başladığında biraz geliyor süt açık kanallardan. Şu an bende mastitim ama grip çok hafif kalır bunun yanında. Çok geçmiş olsun
Canım sıcak su torbası varsa doldurup yatarken ağrıyan göğsünün altına koyup yan yatabilirsin bana iyi geldi bu yöntem ama parolu ihmal etme sıcakla ateşin daha çok çıkmasın

Kızlar geceleri bez değiştirme, burun açma, kıyafet değiştirme, emzirme, gaz çıkarma hepsini aynı anda yapmanız gerektiğinde hangi sırayla yapıyorsunuz? Benimki tesadüf eder de uyanırsa çok sinirli oluyor sadece emmek istiyor. Benim de elim ayağıma dolanıyor her defasında
Önce emzirme ya da tek tarafı emzirdikten sonra sakinse gaz bez kıyafet diye gidiyorum gece burun açma falan hiç yapmadım çok ağlıyor zaten o zaman uykusu açılır

Kızlar bu gece çok halsizdim uyanamadim bebekte tüm gün gaz sancısı cekti gece hiç kalkmadı 5 saat kadar uyudu ilk kez uyanınca çok korktum nefesini falan kontrol ettim normal mi hiç uyumayıp bu kadar uyuması yatmadan önce 50cc kadar mama verdim Aptamil biliyorum şeker oranı yüksek hastanede aceleyle bunu almıştık gece uyumayinca vermek zorunda kaldım şimdi de onca saat emdirmedim diye vicdan azabı çekiyorum 😕
Endişelenme canım gün içinde sık emzirerek dengelersin 4 5 saat uyuması nadir de olsa normal

Teşekkür ederim sanada çok geçmiş olsun 🌸
Vücudum o kadar ağrıyordu ki dikişler de acıyordu üstüne bebeğin de aşırı gazı vardı uyumuyordu en son gece 1 de mama verdim uyudu bende bayılmışım galiba simdi uyandım zor bela bebeği emzirip uyuttum
Dediğin gibi goguslerde daha fazlaydı ateş sicak duş alıp sabun ve sicak suyla akıttım sütümü banyoda bide parol içip 5 saat uyuyunca tamamen gecmese de biraz daha iyiyim 🤗
Çok iyi olmuş, çok sevindim sizin adınıza. Zaten önerilen bu, banyoda sabunla sıcak suyla masajla akıtmak ama ben açamadım malesef. Hala sertlik kızarıklık var bugün 3. Gün antibiyotiğe rağmen. Sık emzirin bugün siz iyice açılsın. Gelmiş geçmiş olsun

Solgarı alıyorum ama Bontaa yı duymamıştım bir araştırayım hemen 🙏🏼 Günde elli tane şey alıyorum süt için gerçekten malt içecekler, bitki çayları, kefir, dut bir de bunu deneyelim 😅
Merhaba sütünüz kaç cc geliyor benim de çok az sütüm denemediğim şey kalmadı :(

Önce emzirme ya da tek tarafı emzirdikten sonra sakinse gaz bez kıyafet diye gidiyorum gece burun açma falan hiç yapmadım çok ağlıyor zaten o zaman uykusu açılır
Bu eylemler dizisinde sadece burun açınca ağlamıyor. Hatta bir iki nefes denemesi yapıp uu muu bir şeyler söylüyor sonra gülümsüyor, teşekkür ediyormuş gibi düşünüyorum 😅

Çok iyi olmuş, çok sevindim sizin adınıza. Zaten önerilen bu, banyoda sabunla sıcak suyla masajla akıtmak ama ben açamadım malesef. Hala sertlik kızarıklık var bugün 3. Gün antibiyotiğe rağmen. Sık emzirin bugün siz iyice açılsın. Gelmiş geçmiş olsun
İnşallah sizinde biran önce geçer sertlikler bende de var 2 saatte bir emziriyorum hatta saatte bir bazen inşallah ikimizde hemen atlatırız bı dahada yakalanmayız🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Endişelenme canım gün içinde sık emzirerek dengelersin 4 5 saat uyuması nadir de olsa normal
Teşekkür ederim ilk kez boyle olunca ne yapacağımı bilemedim uyusalar bı dert uyumasalar bı dert inşallah sağlıkla biran önce büyütürüz kuzuları akıl sağlığımız bozulmadan 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Kızlar geceleri bez değiştirme, burun açma, kıyafet değiştirme, emzirme, gaz çıkarma hepsini aynı anda yapmanız gerektiğinde hangi sırayla yapıyorsunuz? Benimki tesadüf eder de uyanırsa çok sinirli oluyor sadece emmek istiyor. Benim de elim ayağıma dolanıyor her defasınd
Önce burnunu açıyorum ki uyansın güzel emsin diye sonra boş karınla gaz çıkartıyorum kıyafet değişmesi gerekirse değiştiriyorum emzirme tekrar gaz en son bez değiştirip emziriyorum uyusun diye

Önce burnunu açıyorum ki uyansın güzel emsin diye sonra boş karınla gaz çıkartıyorum kıyafet değişmesi gerekirse değiştiriyorum emzirme tekrar gaz en son bez değiştirip emziriyorum uyusun diye
Bu sırayla yaptım bu gece üstünü değiştirmesem daha az ağlayabilirsi sanki 😅

Burnunu nasıl açıyorsunuz? Serum fizyolojik damlatıyorum birkaç damla ama sıfır gelişme

E esraaa07

Bu sırayla yaptım bu gece üstünü değiştirmesem daha az ağlayabilirsi sanki 😅
Islak değilse sabaha bırak kiyafet işini bebisler pek sevmiyor giy çıkar bide tüm vücut hareket etmiş oluyor uyku halindeki uzuvlar harekete geçince huzursuz oluyorlar

Burnunu nasıl açıyorsunuz? Serum fizyolojik damlatıyorum birkaç damla ama sıfır gelişme

E esraaa07
Elime yüzükoyun yatırıyorum çenesini elime alıyorum kıpırdamasın diye enjektörün üç kusmu tamamen içe girecek şekilde sıkıyorum 2 ml bı tarafa 2 ml bi tarafa sırtına vuruyorum elimi yarım avuç yaparak sonra ağız mendiliyle yüzünü silip aspiratörle çekiyorum 🤗
E esraaa07 ben deneyerek burun açmayı öğrenmiştim bebeğin rahatladığı şekil böyleydi ilk kez videosunu izliyorum ve doğru yapıyormuşum😅

Son düzenleme:
Kızlar doğum parasını alan var mı nasıl aldınız mesaj felan mı geliyor ben başvuru yaptım onaylandı diyor ama süreç nasıl ilerliyor bilmiyorum 🤷🏻‍♀️

Back
X