2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Şöyle düşünebilirsin göğsün dolu olunca cihaz 20 dakikada ne kadar sağım yapıyor bebek ondan daha güçlü emiyor zaten 2 saatte bir acıktıkları için yeterli geliyordur belki de bizimkiler aktif olarak 20 dakika emmiyor mesela
Evet olabilir göğüslerim çok dolu zaten . Kilo alımına göre anlarım artık . Biberonla ne kadar içtiğini vildiğim için güzel kilo alıyordu. Bakalım emzirince bir şey değişecek mi

Evet olabilir göğüslerim çok dolu zaten . Kilo alımına göre anlarım artık . Biberonla ne kadar içtiğini vildiğim için güzel kilo alıyordu. Bakalım emzirince bir şey değişecek mi
Birde mesela küvözde kalan bebekler de düzene alıştığı için eve çıkınca senin düzenin gibi emiyorlar. Kilo alımı güzel devam eder inşallah 🥰

Valla ben seni çok iyi anlıyorum canım, hak da veriyorum. Yani sen de biliyorsun bebeklerin uyumadığını, ağladığını. Ama bilmek yorgunluğunu geçirmiyor işte. Anneler biraz alıngan olabiliyor, geçer o da meraklanma

Geçecek, hepsi geçecek. Unutmayacaksın ama geçecek. Burda dün kızlar bikaç yöntem yazmışlar, dene valla. Çünkü ben de deniyorum. Ha ne var 5 dk değil 25-30 dk uyuyor ama 25>5 😃
Hepimiz hunilendik 😇🙃
Kundak kurtardı dün beni biraz valla kundak yapıyorum tekrar kendini çok kasıyor kıpkırmızı oluyor diye yapmıyordum ama dün artık delirince yapayım dedim zaten klima hep açık kasıyor kendini kıpkırmızı oluyor biraz da gevsetiyor kundağı ama ben dokunmuyorum hiç biraz ağlar gibi yapıp uyuyor 😃 dün gece biraz uyuduk da cidden bgn keyfim yerinde uyku durumu beni aşırı etkiliyor herkesin bünye aynı değil tabi

Kundak kurtardı dün beni biraz valla kundak yapıyorum tekrar kendini çok kasıyor kıpkırmızı oluyor diye yapmıyordum ama dün artık delirince yapayım dedim zaten klima hep açık kasıyor kendini kıpkırmızı oluyor biraz da gevsetiyor kundağı ama ben dokunmuyorum hiç biraz ağlar gibi yapıp uyuyor 😃 dün gece biraz uyuduk da cidden bgn keyfim yerinde uyku durumu beni aşırı etkiliyor herkesin bünye aynı değil tabi
Bende öyleyim azıcık uyumuş olayım pozitif oluyorum gün boyu bebekle de daha sevgi dolu ilgileniyorum. Ama uyuyamayınca ağlıyorum çok zor geliyor bebek vesaire.

Benim daha çok yeni ama sağarak beslemede belli bi düzene aloştopı için şimdi memeyi de 2 saatte bir alıyor. 20 dk-30 dk arası emiyor. Yeterli mi değil mi içiyor mu keyif mi hiç bilmiyorum. Sağım ile beslediğimde çpl güzel kilo alıyordu ne kadar içtiğini biliyordum. Şuan bilemedim
Yeterli gelmesini bez takibi, kg kontrolü, emdikten sonra uyuyor mu huzurlu mu gibi gibi takip edebilirsiniz. Her emme de aynı cc almıyo olabilir belki bazen tek meme yetiyoken bazen iki meme emio mesela gün içinde de. O hesabı ben hiç yapmadım mesela aylık kontrolünde kg su ile belli oldu, siz de bir süre sonra bırakırsınız emin olduktan sonra sisteminiz oturduktan sonra 🤗

Yeterli gelmesini bez takibi, kg kontrolü, emdikten sonra uyuyor mu huzurlu mu gibi gibi takip edebilirsiniz. Her emme de aynı cc almıyo olabilir belki bazen tek meme yetiyoken bazen iki meme emio mesela gün içinde de. O hesabı ben hiç yapmadım mesela aylık kontrolünde kg su ile belli oldu, siz de bir süre sonra bırakırsınız emin olduktan sonra sisteminiz oturduktan sonra 🤗
Evet kilo kontrolünde iyi kilo almaya devam etmişse artık düşünmem bile . Şuan yeni olduğu için sürpriz olacsk😂

Bende öyleyim azıcık uyumuş olayım pozitif oluyorum gün boyu bebekle de daha sevgi dolu ilgileniyorum. Ama uyuyamayınca ağlıyorum çok zor geliyor bebek vesaire.
Evet ya ben bebekten önce de öyle 7 saat uykumu alamayınca o gün benim için çok zor geçerdi ve genelde hayatımı uykumu alabilmek üzerine yönlendirirdim hiç öyle sabahlara kadar oturup eğlenen goy goy yapabilen bir insan olamadım, üniversitede bile bir gece sabahlara kadar egleneyim ertesi gün full uyurdum o yüzden çok eğlenceli bi hayatım yoktu. Bebek olunca uykusuzluğun beni çok yoracağinin bilincindeydim ama bu kadar serseme dönüştüreceğini, depresyonlara sokacağını bunalım yaratacağını düşünmemiştim 😃

Son düzenleme:
Evet ya ben bebekten önce de öyle 7 saat uykumu alamayınca o gün benim için çok zor geçerdi ve genelde hayatımı uykumu alabilmek üzerine yönlendiritdim hiç öyle sabahlara kadar oturup eğlenen goy goy yapabilen bir insan olamadım üniversitede bile bir gece sabahlara kadar egleneyim ertesi gün full uyurdum o yüzden çok eğlenceli bi hayatım yoktu. Bebek unca uykusuzluğun beni çok yoracağinin bilincindeydim ama bu kadar serseme dönüştürecegini depresyonlara sokacağını bunalım yaratacağını düşünmemiştim 😃
Ben tam tersi olup zorlanan biriyim sen daha çok etkilenirsin tabi. Ben hamilelikte de gece 3-4 saat uyuyordum geceleri gündüz de uyumuyordum ama şimdi bedenen ruhen yorgunluk o azıcık uykuyla geçmiyor yetmiyor😅

Ben tam tersi olup zorlanan biriyim sen daha çok etkilenirsin tabi. Ben hamilelikte de gece 3-4 saat uyuyordum geceleri gündüz de uyumuyordum ama şimdi bedenen ruhen yorgunluk o azıcık uykuyla geçmiyor yetmiyor😅
Neyse Allah yine de yardımcı oluyor yaaa bu hafta uyumadı çocuğum dün artık tam da kafayı yemek üzereyken uyudu 😃 gerçi bu hafta salı günü de ishalden full uyudu çocuğum yorgunluktan halsizlikten 🤦‍♀️

Kızlar iki ay aşısı olduk sabah çocuğum çok ağladı şimdi uyuyor, ateşi de 38,5 olmuş makattan fitil attım. Sizde durumlar nasıl ?

Kızlar iki ay aşısı olduk sabah çocuğum çok ağladı şimdi uyuyor, ateşi de 38,5 olmuş makattan fitil attım. Sizde durumlar nasıl ?
Yaaaa yavrum kıyamam çok üzülüyorum bu aşı durumuna yaaa bizimkinin aşısı daha 7 Ağustos da . İnşallah gemen toparlar senin bebiş 😍 bizimkilerde etkilenmez insllah

Şiddetli karın ağrısı hamilelik belirtisi olabilir mi ? Bir kaç gün karın ağrısı yaşayıp hamile olduğunu ögrenen var mı aranızda..Daha adet gecikmedi 2 gün var kaset test yapsam çıkar mı acaba

Neyse Allah yine de yardımcı oluyor yaaa bu hafta uyumadı çocuğum dün artık tam da kafayı yemek üzereyken uyudu 😃 gerçi bu hafta salı günü de ishalden full uyudu çocuğum yorgunluktan halsizlikten 🤦‍♀️
Hasta felan olmasınlar da dediğin gibi Allah yardım eder elbet bir şekilde büyüycekler 🥰

Yaaaa yavrum kıyamam çok üzülüyorum bu aşı durumuna yaaa bizimkinin aşısı daha 7 Ağustos da . İnşallah gemen toparlar senin bebiş 😍 bizimkilerde etkilenmez insllah

Bizimde az kaldı aşılarına. Aşılardan önde carpol aldınız mı? Ne yapılır ne yapılmaz bende bilmiyorum😞
Aşı öncesi ben Calp ol vermedim aşının etkisini azaltıyormuş dedi hemşire, ama bugün fitil verdim ateş vardi çünkü, inşallah sizinki ateşlenmez

Selam kizceler bugün bizimde 40 kontrolümüz vardı kalça ultrasonu için çarşambaya gün verdi Konak başlangıcı vardı şampuan önerdi ama şimdi alma artarsa alırsın dedi doktorumuz kusması için ya pusete yatir emzirmeden sonra yada yatağını Reflü yatagi haline getir dedi yanaklari çok kurumuş pullanma olmuştu egzama gibi öpmekten oluyor özelikle erkekler öpmesin geçer dedi (tabi dayanabilirsek)😀🥰 göz akıntısı da bitmedi onun için tekrar netira yazdı masajı yanlış yapıyormuşum onu gösterdi oyle geçecek dedi 🤗🌸

Back
X