Bir kere kullanmamayla geçer mi bilmiyorum. Bitkisel damlalar koku yapıyormuş yani aşırı rahatsız edici değil ama işte sonuçta sadece süt içen birinin kakası böyle kokmamalı içi mi koktu bu çocuğun diye şikayet ediyordum bendeYegenlerimden bende olmaması gerektiğini biliyordum kokunca şaşırdım
Evet gaz problemi devam ediyor sadece çıkarabiliyor damla sayesinde bugün vermedim unutmuştum vermeyeyim bakalım koku ve kasılma nasıl olacak değişim olursa çarşamba kontrolde başka damla isterim bilgilendirdigin için teşekkür ederim damladan olacağı aklıma gelmemişti
Ay benimki de kaka yapamadı 3 gün, ondan mı acabaaaKızlar burdan da söylemiş olayım belki benzer şeyler yaşayan vardır. Sab simplex benim bebeğimde kabızlık ve gaz sıkışması yaptı. İki kez bırakınca normale döndük. Her şey her bebeğe iyi gelmeyebiliyormuş. Şikayet varda da benzer tecrübeler yaşayanlar olmuş
Her bebek farklı şeyden faydalanıyorAy Onu da baya övüyorlar halbuki..
Valla damlayı öğlen bıraktım akşam vermedim, ertesi sabaha karşı bezi taşırırcasına yaptı kakasını. O günden beri de kabızlık yaşamadık
Gerçekten birinin memnun kaldığı diğerini daha kötü yapabiliyor iyi gözlemlemek lazım
Evet evet benim o. Kaka yaptıklarında çocuklar bende bi bayram havasıHer bebek farklı şeyden faydalanıyorkaka yapması dizide tuhaf bir şekilde mutlu ediyor mu Bebek doğana kadar kakayı midem bulanmadan nası temizlicem diye düşünüyordum hiç sandığım gibi olmadı
Ultrason ile bakıyor doktorlar canım. Evet öncelikler farklı olunca böyle şeylere sıra gelmiyor.Benim dikişleri hiç doktor görmedi. Şikayetin yoksa sorun yoktur dedi geçti. Benim ilkel yollara hiç cesaretim yok çok korkuyorum. Aslında bi gitsem başka doktora sorsam ve halletsem iyi olacak gibi ama tabi memem ve sorunlarından sıra gelirse
Cort sesini duyduğumda gülümsüyorumEvet evet benim o. Kaka yaptıklarında çocuklar bende bi bayram havası
Geçen hafta tam bugünlerde biz de yaşamıştık 5. hafta atağı ama daha erken de olabiliyor biz de o günlerde yaşamıştık uykusu kuş kadar hafif huysuz aksi sinirli ve beslenmede de keyifsizdi eşim durup durup sinirleniyordu ben de aynı şekilde bu hayat böyle devam etmez modundaydım ağlıyor diye sürekli mama vermeye çalıştım bu seferde çocuğu tıka basa doyurduğum için rahatsızlandı :/ sonradan baktım ki büyüme ayağı görme duyuları geliştiği için oluyormuş birkaç gün sürdükten sonra sakinleşti şimdi herşeyi daha iyi gördüğünü anlıyorum odaklanmaya çalışıyor gözleriyle kilitleniyor. Sadece bu keşfettiği yeni şeyden korkuyor bebeğiniz bu duyuya iyice güven duyana kadar kendi teninden ayırma annesi :)Allasen bilen varsa yazsın. 37. Gün, atak matak ne bi şey var mı?Bi yeri mi ağrıyo acaba çocuğun. Gece 12de kalktı yazmıştım, hala uyumadı. Yani kucağımda bile 10 dk uyuyor, kucağımdan bırakmamama rağmen uyanıyor. Kafayı yiyeceğim
Sab simplex kullanıyorsanız ihtimal dahilinde, ne zaman başladınız?Ay benimki de kaka yapamadı 3 gün, ondan mı acabaaa
Doktor bize d vitamininden bahsetmedi canım.D vitaminini düzenli verebiliyor musunuz? Benim bebiko tadını hiç sevmiyor direkt öğürüyor yarısını hatta belki tamamını kusuyor diyebilirim. Tekrar vermiyorum miktarı hesaplayamadığımdan. Emzirme arası mı versem dedim ama meme reddi bile olabilir sanki o derece tiksiniyor
Bebikosu sorunsuz içenler hangi marka kullanıyor?
35 veya 36. Gün olması lazım aynılarını yaşadık o günü yaşanmamış sayıyorumAllasen bilen varsa yazsın. 37. Gün, atak matak ne bi şey var mı?Bi yeri mi ağrıyo acaba çocuğun. Gece 12de kalktı yazmıştım, hala uyumadı. Yani kucağımda bile 10 dk uyuyor, kucağımdan bırakmamama rağmen uyanıyor. Kafayı yiyeceğim
Hiç kullanmıyor musunuz? Bize çocuk doktoru 4.günden itibaren kullanmamızı söylemişti.Doktor bize d vitamininden bahsetmedi canım.
Tam ben yazmaya geldim meme istiyor memeyle boğuşuyor ayakta emzirince susuyor ama öyle de çok zor. Memede uyuyor tam dalmıyor kıpırdarsam ya da bir yere koyarsam gözleri fal taşı gibi açılıyor sabahtan beri harap oldum hiç uyumadı bugünAllasen bilen varsa yazsın. 37. Gün, atak matak ne bi şey var mı?Bi yeri mi ağrıyo acaba çocuğun. Gece 12de kalktı yazmıştım, hala uyumadı. Yani kucağımda bile 10 dk uyuyor, kucağımdan bırakmamama rağmen uyanıyor. Kafayı yiyeceğim
Banada bahsetmedi hiçHiç kullanmıyor musunuz? Bize çocuk doktoru 4.günden itibaren kullanmamızı söylemişti.
Ocean 400 1 fis sıkıyorum dil altınaD vitaminini düzenli verebiliyor musunuz? Benim bebiko tadını hiç sevmiyor direkt öğürüyor yarısını hatta belki tamamını kusuyor diyebilirim. Tekrar vermiyorum miktarı hesaplayamadığımdan. Emzirme arası mı versem dedim ama meme reddi bile olabilir sanki o derece tiksiniyor
Bebikosu sorunsuz içenler hangi marka kullanıyor?
Aa çok önemli aslında hatta hastaneden çıkmadan devletin ücretsiz verdiği damlayı veriyorlar, vermiş olmaları lazımdıDoktor bize d vitamininden bahsetmedi canım.
Bana ücretsiz vermediler reçete yazdı doktor. Ücretsiz verilen hangisi?Aa çok önemli aslında hatta hastaneden çıkmadan devletin ücretsiz verdiği damlayı veriyorlar, vermiş olmaları lazımdı
Günlük 20 Gr ile 30 Gr alması gerekiyor dedi bizim doktor sizinki 25 Gr almış bizim doktora göre normalKızlar benim bebek 1 ayda 750 gram aldı sadece çok mu az sizce burda yazılanları görünce benimki düşük geldi aylık kontrolü 40 ı çıkınca yapılcak sadece bir hafta günde en fazla iki öğün mama verdim ıslak bez sayısı da normal sınırda
Devit ama paraben içerdiği için pek önerilmiyorBana ücretsiz vermediler reçete yazdı doktor. Ücretsiz verilen hangisi?
Banyo yaptırdım da o şekilde 1 saat uyudu canım. Kundak yapıp mama verdim. O kadar işte. Yazık çok uykusuz kaldıTam ben yazmaya geldim meme istiyor memeyle boğuşuyor ayakta emzirince susuyor ama öyle de çok zor. Memede uyuyor tam dalmıyor kıpırdarsam ya da bir yere koyarsam gözleri fal taşı gibi açılıyor sabahtan beri harap oldum hiç uyumadı bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?