Ay inşallah öyledir. Yalnız gerçekten de 2 gündür boncuk boncuk bakıyo böyleGeçen hafta tam bugünlerde biz de yaşamıştık 5. hafta atağı ama daha erken de olabiliyor biz de o günlerde yaşamıştık uykusu kuş kadar hafif huysuz aksi sinirli ve beslenmede de keyifsizdi eşim durup durup sinirleniyordu ben de aynı şekilde bu hayat böyle devam etmez modundaydım ağlıyor diye sürekli mama vermeye çalıştım bu seferde çocuğu tıka basa doyurduğum için rahatsızlandı :/ sonradan baktım ki büyüme ayağı görme duyuları geliştiği için oluyormuş birkaç gün sürdükten sonra sakinleşti şimdi herşeyi daha iyi gördüğünü anlıyorum odaklanmaya çalışıyor gözleriyle kilitleniyor. Sadece bu keşfettiği yeni şeyden korkuyor bebeğiniz bu duyuya iyice güven duyana kadar kendi teninden ayırma annesi :)
Ayyy ağzından bal damlıyor. İnşallah yarın hadi olsun pazartesiye daha iyi olsun35 veya 36. Gün olması lazım aynılarını yaşadık o günü yaşanmamış sayıyorumhiçbir şeyden memnun olmadı ne emmek ne gezmek ne oyun çok zorlanmıştım iyi haber ertesi gün bişe olmamış gibiydi
İyi bari ne kadar uyusa kârdır. İnşallah düzelirler minikler hemencecikBanyo yaptırdım da o şekilde 1 saat uyudu canım. Kundak yapıp mama verdim. O kadar işte. Yazık çok uykusuz kaldı
Bizimde 18 Haziran aynı sayılırız sizinleAy inşallah öyledir. Yalnız gerçekten de 2 gündür boncuk boncuk bakıyo böylesizin bebeğinizin doğum günü ne zamandı? Kızım 19unda doğdu
Yoook hiç ayırmıyorum zaten, hiç kıyamam. Ama mahvoldum
Evet evet hatırlıyorum, senin doğumun çarşambaydıBizimde 18 Haziran aynı sayılırız sizinle
Ya şuan bizde tam 36 günlük ve 7 den beri uyumadı bittim resmen ya saat 9 olmuşAy inşallah öyledir. Yalnız gerçekten de 2 gündür boncuk boncuk bakıyo böylesizin bebeğinizin doğum günü ne zamandı? Kızım 19unda doğdu
Yoook hiç ayırmıyorum zaten, hiç kıyamam. Ama mahvoldum
Yaaa aylık çekimini attığında ben kız sanmıştım kız güzelliği var maşallahhTeyzoşlar bugün bizimde kırkımız uçtu
Çok zorlandık çok afalladik ama çok şükür kırkı atlattık bundan sonrasi hepimiz için su gibi geçsin kolaylıkla inşallah
U-Health d vitamini kullanıyoruz.Sabah ilk emzirmeden sonra vermem gerektiğinin üzerini vurguladı doktor..iki üc gün veremedim uykuda uyandirmamak için.onun haricinde düzenli vermeye çalışıyorum.D vitaminini düzenli verebiliyor musunuz? Benim bebiko tadını hiç sevmiyor direkt öğürüyor yarısını hatta belki tamamını kusuyor diyebilirim. Tekrar vermiyorum miktarı hesaplayamadığımdan. Emzirme arası mı versem dedim ama meme reddi bile olabilir sanki o derece tiksiniyor
Bebikosu sorunsuz içenler hangi marka kullanıyor?
Benim içteki dikişte bazen böyle uyuşukluk gibi oluyor. Onun dışında ağrım uzun zamandır yok. Kontrole gittin mi?Evet evet hatırlıyorum, senin doğumun çarşambaydıhala dikiş ağrısı çektiğim için ben hala doğuruyor gibi hissediyorum 40ları karışçak bizimkilerin
Bana böyle bir detay vermedi sadece kemik gelişimindeki önemi ve birçok faydasını anlattı. Gün içinde ne zaman aklıma gelirse o zaman veriyorum. Artık dikkat edeyim bunaU-Health d vitamini kullanıyoruz.Sabah ilk emzirmeden sonra vermem gerektiğinin üzerini vurguladı doktor..iki üc gün veremedim uykuda uyandirmamak için.onun haricinde düzenli vermeye çalışıyorum.
Bizimki fis fıs şeklinde.Tepki vermiyor sıktığım da.
Yok erkekYaaa aylık çekimini attığında ben kız sanmıştım kız güzelliği var maşallahhİnşallah
Evet çok şükür sorunsuz içiyor. Pedia-D bizimki, günde 1 kere 3 damla.D vitaminini düzenli verebiliyor musunuz? Benim bebiko tadını hiç sevmiyor direkt öğürüyor yarısını hatta belki tamamını kusuyor diyebilirim. Tekrar vermiyorum miktarı hesaplayamadığımdan. Emzirme arası mı versem dedim ama meme reddi bile olabilir sanki o derece tiksiniyor
Bebikosu sorunsuz içenler hangi marka kullanıyor?
Banada sağlık ocağı verdikten 20 dk sonra emzirme dedi nasıl ayarlayacagimi bilemediğim için başlamadım emzirdikten sonra karın ağrısı yaparmışU-Health d vitamini kullanıyoruz.Sabah ilk emzirmeden sonra vermem gerektiğinin üzerini vurguladı doktor..iki üc gün veremedim uykuda uyandirmamak için.onun haricinde düzenli vermeye çalışıyorum.
Bizimki fis fıs şeklinde.Tepki vermiyor sıktığım da.
Daha geç vakitte verilirse uyku hormonunu etkileyebilir dedi.o yüzden sabah ilk emzirmeden sonra ver demişti.Bana böyle bir detay vermedi sadece kemik gelişimindeki önemi ve birçok faydasını anlattı. Gün içinde ne zaman aklıma gelirse o zaman veriyorum. Artık dikkat edeyim buna
Doktorun vurguladığı sabah erken saatte vermem gerektiğiydi. Daha g3c saatlerde verilen d vitamini uyku hormonunu olumsuz etkiler dedi.Banada sağlık ocağı verdikten 20 dk sonra emzirme dedi nasıl ayarlayacagimi bilemediğim için başlamadım emzirdikten sonra karın ağrısı yaparmış
Anladım teşekkür ederimDoktorun vurguladığı sabah erken saatte vermem gerektiğiydi. Daha g3c saatlerde verilen d vitamini uyku hormonunu olumsuz etkiler dedi.
Zaten emzirip gazını çıkarıp öyle veriyorum.Hemen anında değil kuzum.
Ay o zaman sahiden 35-40 arasında bi şey oluyo bebelere. İnşallah bu saatten sonra uyusunYa şuan bizde tam 36 günlük ve 7 den beri uyumadı bittim resmen ya saat 9 olmuşnesi var anlamadım doktor bağırsakları 2 metre uzayacak sancılı gunleri olacak dedi acaba bundan mi bahsetti ya yavrumun neyi var anlamadım
Yok canım gitmedim. 40ın çıkınca gel demişti doktor. 51 günlükken gidebilicem.Benim içteki dikişte bazen böyle uyuşukluk gibi oluyor. Onun dışında ağrım uzun zamandır yok. Kontrole gittin mi?
Bacıların kırkı karışsın bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?