Damlayı bırakınca koku bitti ben ona bağladımBenimkinin de kokuyor ondan mı oluyor acaba damladan yanii
Yaa benim oğlumda kasılarak gaz çıkarıyor çıkaramadığı için ağlıyor ve kokuyor hatta bebeğin tuvaleti kokar mı diye merak ediyordum nurse harveysin etkisi miymişGaz damlasının gaz sıkışması yapması nasıl bir saçmalıkbu ebeveynlere resmen umut dağıtmak bebeğim biraz rahat etsin diyorsun daha başka problemlere sebep oluyor geçmiş olsun şu an nasıl bebişko?
Bizde nurse harveysten memnun kalmadık bağırsaklarını dahada hareketlendirdi gazını yine kasılarak çıkardıbirde kakası çok tuhaf kokuyordu resmen yayılan kokudan anlıyordum kaka yaptığını
Ay bilemedim ki eldiven de olabilir ama ağda daha kolay geliyor 3-4 seferde hemen bitiyor ama dediğiniz gibi benim de cesaretim yok dahaO konu bende de sıkıntı. Cesaretim yok henüz hiç bir şeye, aslında iyileşti ama nedense bi kaçıyorum korkuyorum. Doktor hiç bakmadı. Eldiven ile mantıklı geliyor bana yaparsam öyle yaparım muhtemelen. Ağda için bence erken gibi ama bence tabi.
Anlık oluyor dimi ağrısı sonradan ağrı sızı yok bide adet düzensizliği lekelenme gibi yan etki oldu muKısa sürüyor canım. Sonra 8 sene rahat edersin.
Aynen anlık canım. Sonra ağrı olmuyor. Unutuyorsun orda olduğunu.Anlık oluyor dimi ağrısı sonradan ağrı sızı yok bide adet düzensizliği lekelenme gibi yan etki oldu mu
Ya kızlar alemsiniz arkadaşlar da kaynanasının göğsün boş diyen arkadaşa yüzüne sıksaydın gelip kendisi cekseydi varmıymış diye dedikleri yazılara da çok gülmüştüm şimdi bulamadım hepiniz harikasınız yaaŞu kadına dönüştüm yeminle
3. Ay gelse de terbiye olsa artik memeler
Yani damlaya rağmen gaz probleminiz sizinde mi devam ediyor? Bıraktım inan damlayı kullandığımız zamanla farkı yok yine aynı şekilde kasılarak kıpkırmızı olarak yapıyor. Bizim koku hızlı bir şekilde kesildi normal olan kokmamasıymış bende o kokuyu normal sanıyordumYaa benim oğlumda kasılarak gaz çıkarıyor çıkaramadığı için ağlıyor ve kokuyor hatta bebeğin tuvaleti kokar mı diye merak ediyordum nurse harveysin etkisi miymiş
Cesaret geliyor gibi gibiAynen anlık canım. Sonra ağrı olmuyor. Unutuyorsun orda olduğunu.Yan etkisi olmadı ben de canım. Regl kanaması ağrılı olanlar ve çok planlar için hormonlu spiral uygun oluyor.
Yegenlerimden bende olmaması gerektiğini biliyordum kokunca şaşırdımYani damlaya rağmen gaz probleminiz sizinde mi devam ediyor? Bıraktım inan damlayı kullandığımız zamanla farkı yok yine aynı şekilde kasılarak kıpkırmızı olarak yapıyor. Bizim koku hızlı bir şekilde kesildi normal olan kokmamasıymış bende o kokuyu normal sanıyordum
Aaa ben! İfşa olmuşum
Rica ederim canım.Cesaret geliyor gibi gibiçok teşekkür ederim benimde adetlerim aşırı ağrılı geçiyor o zaman 3.ay kontrolünde sorayım doktora ilaçlı takalım diye
Gebelik öncesi prolaktin yüksekliği sorunum vardı , hatta sütümün bu sebeple fazla olduğunu düşünüyorum. O zaman ben epey geç regl olacağımProlaktin bu kadar yuksekken regl hemen gelir mi bilemedim. Ilk bebegimde 19 ay regl olmadim prolaktinim cok yuksekti, adet sokucuyle olmustum, tabi kisisel bir durum da.
Ne zaman taktıracaksınız? Özel olacak ama şu an napıyorsunuz? Yani bende de 7 sene spiral vardı. Şimdi tekrar taktırmak istiyorum lekelenmeler hariç rahattı baya. Ama doğru zaman ne zaman acaba? Çünkü normalde onu adetin ilk günü takıyorlar onu beklersek çok uzun sürebilir. Korkumdan adamı yaklaştırmıyorum bile yanımaRica ederim canım.Ben de taktırıcam tekrar. Çok rahat oluyor. Benim de hormonluydu spiralim. Çünkü fazla kanamam oluyordu. Spiral ile normale döndü ve ağrım da kesilmişti.
Ay Onu da baya övüyorlar halbuki..Gaz damlasının gaz sıkışması yapması nasıl bir saçmalıkbu ebeveynlere resmen umut dağıtmak bebeğim biraz rahat etsin diyorsun daha başka problemlere sebep oluyor geçmiş olsun şu an nasıl bebişko?
Bizde nurse harveysten memnun kalmadık bağırsaklarını dahada hareketlendirdi gazını yine kasılarak çıkardıbirde kakası çok tuhaf kokuyordu resmen yayılan kokudan anlıyordum kaka yaptığını
Dikişler iyileşince dedi doktorum. Kontrol ediyor her ay. Şuan ilkel yollarla korunuyoruz. Gerçi sadece emziren annelerde ilk 3 ay hamile kalma olasılığı yüzde 2 ymiş. Ama gene de insan korkuyor tabi ki.Ne zaman taktıracaksınız? Özel olacak ama şu an napıyorsunuz? Yani bende de 7 sene spiral vardı. Şimdi tekrar taktırmak istiyorum lekelenmeler hariç rahattı baya. Ama doğru zaman ne zaman acaba? Çünkü normalde onu adetin ilk günü takıyorlar onu beklersek çok uzun sürebilir. Korkumdan adamı yaklaştırmıyorum bile yanımahala hazır hissetmiyorum zaten de
Bazi gunler bizim de kucakta bile uyaniyor, bir bakiyoruz gaz cikariyor ya da sicakladi mi diyoruz, tam da bilemiyoruzAllasen bilen varsa yazsın. 37. Gün, atak matak ne bi şey var mı?Bi yeri mi ağrıyo acaba çocuğun. Gece 12de kalktı yazmıştım, hala uyumadı. Yani kucağımda bile 10 dk uyuyor, kucağımdan bırakmamama rağmen uyanıyor. Kafayı yiyeceğim
Benim tecrubem boyle oldu ama bilinmez tabiGebelik öncesi prolaktin yüksekliği sorunum vardı , hatta sütümün bu sebeple fazla olduğunu düşünüyorum. O zaman ben epey geç regl olacağım
Benim dikişleri hiç doktor görmedi. Şikayetin yoksa sorun yoktur dedi geçti. Benim ilkel yollara hiç cesaretim yok çok korkuyorum. Aslında bi gitsem başka doktora sorsam ve halletsem iyi olacak gibi ama tabi memem ve sorunlarından sıra gelirseDikişler iyileşince dedi doktorum. Kontrol ediyor her ay. Şuan ilkel yollarla korunuyoruz. Gerçi sadece emziren annelerde ilk 3 ay hamile kalma olasılığı yüzde 2 ymiş. Ama gene de insan korkuyor tabi ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?