2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Kızlar bebeği bir aylık kontrolüne götürmesem sıkıntı olur mu geçti zaten günü ama Hataydaki doktor 40 ı çıkınca kalça ultrasonu ile aylık kontrolünü yaparım dedi. Ben 44 günlükken Hataya gideceğim 46. Günü ancak gidebilirim doktora

Yaa benim oğlumda kasılarak gaz çıkarıyor çıkaramadığı için ağlıyor ve kokuyor hatta bebeğin tuvaleti kokar mı diye merak ediyordum nurse harveysin etkisi miymiş

Ay bilemedim ki eldiven de olabilir ama ağda daha kolay geliyor 3-4 seferde hemen bitiyor ama dediğiniz gibi benim de cesaretim yok daha

Anlık oluyor dimi ağrısı sonradan ağrı sızı yok bide adet düzensizliği lekelenme gibi yan etki oldu mu
Aynen anlık canım. Sonra ağrı olmuyor. Unutuyorsun orda olduğunu. Yan etkisi olmadı ben de canım. Regl kanaması ağrılı olanlar ve çok planlar için hormonlu spiral uygun oluyor.

Şu kadına dönüştüm yeminle
3. Ay gelse de terbiye olsa artik memeler

Ya kızlar alemsiniz arkadaşlar da kaynanasının göğsün boş diyen arkadaşa yüzüne sıksaydın gelip kendisi cekseydi varmıymış diye dedikleri yazılara da çok gülmüştüm şimdi bulamadım hepiniz harikasınız yaa
Bu arada ince beden koca memelerle bu abla ben olur gibi 85ten 110a çıktı göğüslerim inşallah duzelirler

Yaa benim oğlumda kasılarak gaz çıkarıyor çıkaramadığı için ağlıyor ve kokuyor hatta bebeğin tuvaleti kokar mı diye merak ediyordum nurse harveysin etkisi miymiş
Yani damlaya rağmen gaz probleminiz sizinde mi devam ediyor? Bıraktım inan damlayı kullandığımız zamanla farkı yok yine aynı şekilde kasılarak kıpkırmızı olarak yapıyor. Bizim koku hızlı bir şekilde kesildi normal olan kokmamasıymış bende o kokuyu normal sanıyordum

Aynen anlık canım. Sonra ağrı olmuyor. Unutuyorsun orda olduğunu. Yan etkisi olmadı ben de canım. Regl kanaması ağrılı olanlar ve çok planlar için hormonlu spiral uygun oluyor.
Cesaret geliyor gibi gibi çok teşekkür ederim benimde adetlerim aşırı ağrılı geçiyor o zaman 3.ay kontrolünde sorayım doktora ilaçlı takalım diye

Yegenlerimden bende olmaması gerektiğini biliyordum kokunca şaşırdım
Evet gaz problemi devam ediyor sadece çıkarabiliyor damla sayesinde bugün vermedim unutmuştum vermeyeyim bakalım koku ve kasılma nasıl olacak değişim olursa çarşamba kontrolde başka damla isterim bilgilendirdigin için teşekkür ederim damladan olacağı aklıma gelmemişti

Cesaret geliyor gibi gibi çok teşekkür ederim benimde adetlerim aşırı ağrılı geçiyor o zaman 3.ay kontrolünde sorayım doktora ilaçlı takalım diye
Rica ederim canım. Ben de taktırıcam tekrar. Çok rahat oluyor. Benim de hormonluydu spiralim. Çünkü fazla kanamam oluyordu. Spiral ile normale döndü ve ağrım da kesilmişti.

Prolaktin bu kadar yuksekken regl hemen gelir mi bilemedim. Ilk bebegimde 19 ay regl olmadim prolaktinim cok yuksekti, adet sokucuyle olmustum, tabi kisisel bir durum da.
Gebelik öncesi prolaktin yüksekliği sorunum vardı , hatta sütümün bu sebeple fazla olduğunu düşünüyorum. O zaman ben epey geç regl olacağım

Rica ederim canım. Ben de taktırıcam tekrar. Çok rahat oluyor. Benim de hormonluydu spiralim. Çünkü fazla kanamam oluyordu. Spiral ile normale döndü ve ağrım da kesilmişti.
Ne zaman taktıracaksınız? Özel olacak ama şu an napıyorsunuz? Yani bende de 7 sene spiral vardı. Şimdi tekrar taktırmak istiyorum lekelenmeler hariç rahattı baya. Ama doğru zaman ne zaman acaba? Çünkü normalde onu adetin ilk günü takıyorlar onu beklersek çok uzun sürebilir. Korkumdan adamı yaklaştırmıyorum bile yanıma hala hazır hissetmiyorum zaten de

Ay Onu da baya övüyorlar halbuki..
Valla damlayı öğlen bıraktım akşam vermedim, ertesi sabaha karşı bezi taşırırcasına yaptı kakasını. O günden beri de kabızlık yaşamadık
Gerçekten birinin memnun kaldığı diğerini daha kötü yapabiliyor iyi gözlemlemek lazım

Dikişler iyileşince dedi doktorum. Kontrol ediyor her ay. Şuan ilkel yollarla korunuyoruz. Gerçi sadece emziren annelerde ilk 3 ay hamile kalma olasılığı yüzde 2 ymiş. Ama gene de insan korkuyor tabi ki.

Allasen bilen varsa yazsın. 37. Gün, atak matak ne bi şey var mı? Bi yeri mi ağrıyo acaba çocuğun. Gece 12de kalktı yazmıştım, hala uyumadı. Yani kucağımda bile 10 dk uyuyor, kucağımdan bırakmamama rağmen uyanıyor. Kafayı yiyeceğim

Bazi gunler bizim de kucakta bile uyaniyor, bir bakiyoruz gaz cikariyor ya da sicakladi mi diyoruz, tam da bilemiyoruz

Dikişler iyileşince dedi doktorum. Kontrol ediyor her ay. Şuan ilkel yollarla korunuyoruz. Gerçi sadece emziren annelerde ilk 3 ay hamile kalma olasılığı yüzde 2 ymiş. Ama gene de insan korkuyor tabi ki.
Benim dikişleri hiç doktor görmedi. Şikayetin yoksa sorun yoktur dedi geçti. Benim ilkel yollara hiç cesaretim yok çok korkuyorum. Aslında bi gitsem başka doktora sorsam ve halletsem iyi olacak gibi ama tabi memem ve sorunlarından sıra gelirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…