2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Tamam canım deneyeyim bende

Kızlar havalar çok sıcak. Klimada bebeğini yatıran var mı? Kaçta çalıştırıyorsunuz ve bebeğe ne giydiriyorsunuz ? Gece sıcaktan uyuyamıtor bebeğim klima açıp uyutacağım
Bizim klima hep açıktı gündüzleri, bir haftadır geceleri de hep açık yoksa ne bebek ne biz uyuyamıyorduk, bide benim kız kundakla rahat uyuyor o yüzden mecburen hep açık klima, nem almada 25 derecede hep açık bizim ki, zıbın var üzerinde sadece , uyurken de ince müslinle yarım kundak yapıyoruz

Kızlar havalar çok sıcak. Klimada bebeğini yatıran var mı? Kaçta çalıştırıyorsunuz ve bebeğe ne giydiriyorsunuz ? Gece sıcaktan uyuyamıtor bebeğim klima açıp uyutacağım
Bizim pek seçeneğimiz yok. Gece bile böyle 3 ayrı klima 16-20 derece aralığında çalışıyor bütün kapılar açık evin içi 23-25 derece civarı oluyor. Park yatak aldık onu da hava akımının az olduğu yere koyduk. Gece ince tulum giydiriyorum sadece. Hava 22-24 aralığındayken tek zıbın da yeterliymiş aslında görsel ekliyorum

Eklentiler

• Screenshot_2025-07-25-23-25-15-557_com.miui.weather2.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 40
  • images.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 34
Ocean sprey kullanıyorum. Öğürüyor ama çok şükür kusmuyor gidiyor bir şekilde. Ağız içinde arkaya yani boğazına doğru değil de aşağı doğru sıkmaya çalışın yani sanki dil altına sıkacak gibi ucunu konumlandırın. Zaten d vit dil altı öneriliyor ama bebişlerde denk getirmek zor tabi. Bazen de ağız içinde değdiğinde geri fışkırıyor dışarı bir kaç kez başıma geldş boşa gitti dediğiniz gibi geri de veremedim yarısı içine yarısı dışına oldu.

Ağzı bir açık bir kapalı yani yakalamak çok zor hiç almamasından iyidir diyip gelişine damlatıyorum

Kızlar hamak besik alan oldu mu sallanmak gaza iyi geliyormuş sipariş vermeyi düşünüyorum

Kızlar 2 ay özel aşılarını cumartesi yapacağız . Öncesinde belli bir süre aç vs olması gerekiyor mu ? İlk bebeğim ve yanımda hiç kimse yok . Nelere dikkat etmem gerekiyor o gün ? 3 adet aşı yapılacak . Ateş için vs ne yapmam gerekiyor .

Eklentiler

• 712212FB-B7F4-40D9-97D0-613541831BD1.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 32
Kızlar hamak besik alan oldu mu sallanmak gaza iyi geliyormuş sipariş vermeyi düşünüyorum
Ben annemlere istetmiştim , 3 hafta annemde kaldım sadece onu kullandık. Fakat bebeğim evdeki elektrikli ana kucağını daha çok seviyordu. Hamak beşikte içeri gömülüyor sanırım sıcak geldi ona . Ama yine de ağladığında kurtarıxı oldu bazen sallanmak hoşuna giditordu ve evet gaz a iyi geldi

Dün temizlikçi abla bana dedi ki sen şu çocuğu biraz emzir büyüt de git memelerini küçülttür Benim gelin de böyleydi, 3 ay emzirdikten sonra 3 ay dinlendirme sürecine girdi, sonra da gitti küçülttü şimdi çok güzel görünüyor dedi. Hörgüçün çıkmış senin de dedi Deveye benzetilmediğim kalmıştı bir

Gebelik öncesi prolaktin yüksekliği sorunum vardı , hatta sütümün bu sebeple fazla olduğunu düşünüyorum. O zaman ben epey geç regl olacağım
Onun bir standardı yokmuş canım. Regl olabilirsin, sütün de bol bol gelmeye devam eder. Bana da doktor eli kulağında regl olacaksınız dedi ama sütüm gayet devam.

Ocean önerdi doktorumuz. Hoşuna gitti sanırım, yalana yalana yutuyor Zeytinyağ bazlı ya anası gibi sevdi tadını

Tam olarak bizde de böyle oldu. Görme duyusu unlock edildi resmen. Odaklanıp bakıyor artık. Gülmeler de başladı. Ama tabii o arada yaşadığımız gerginlik, huzursuzluk, aralıksız sergilediği ağlama şov ayrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…