- 21 Kasım 2022
- 687
- 780
- 33
Yok hayır gece açık değil klimamız. Gündüzleri çok bunaldığında uyusun diye 2-3 saat açıp kapattım. Gerçekten sıcaktan bunalıyorlar.Gecede uyutuyorsunuz di mi? Hava izmirde cehennem gibi bebek ağlıyor asla ıyumuyor. Dediğiniz gibi klimayı açtığım an güzelce uyuyor
Tamam canım deneyeyim bendeBizim hep kanguruda daha hızlı ve uzun uyudu bebeklerimiz. Koridoru hep bebek uyutmak için kanguruyla arşınlardım. Şimdi de gündüz uykularının çoğunu kanguruda uyutuyorum. Bazen hiç ellemiyorum öyle uyumaya devam ediyor koynumda, bazen yatağına yatırıyorum yine devam ediyor uyumaya, ama püf noktası şu; yatağa alırken yüz üstü yatırıyorum ki hala kanguruda yatıyorum sansın.
Bizim klima hep açıktı gündüzleri, bir haftadır geceleri de hep açık yoksa ne bebek ne biz uyuyamıyorduk, bide benim kız kundakla rahat uyuyor o yüzden mecburen hep açık klima, nem almada 25 derecede hep açık bizim ki, zıbın var üzerinde sadece , uyurken de ince müslinle yarım kundak yapıyoruzKızlar havalar çok sıcak. Klimada bebeğini yatıran var mı? Kaçta çalıştırıyorsunuz ve bebeğe ne giydiriyorsunuz ? Gece sıcaktan uyuyamıtor bebeğim klima açıp uyutacağım
Yazdığın saatte de benimki uyandı, işte hala uyutmaya çalışıyorum. Tıka basa tok, gazı yok, kucak var. Oyyhhh dağlar. Benimki de resmen deldi geçti artık beniUyudukırdı geçirdi bizi
Ay kriz geçmedi mi dahaYazdığın saatte de benimki uyandı, işte hala uyutmaya çalışıyorum. Tıka basa tok, gazı yok, kucak var. Oyyhhh dağlar. Benimki de resmen deldi geçti artık beni
Ya sipalar:) Geçici bir durum olması tesellimiz olsun o zamanYazdığın saatte de benimki uyandı, işte hala uyutmaya çalışıyorum. Tıka basa tok, gazı yok, kucak var. Oyyhhh dağlar. Benimki de resmen deldi geçti artık beni
Bizim pek seçeneğimiz yok. Gece bile böyleKızlar havalar çok sıcak. Klimada bebeğini yatıran var mı? Kaçta çalıştırıyorsunuz ve bebeğe ne giydiriyorsunuz ? Gece sıcaktan uyuyamıtor bebeğim klima açıp uyutacağım
Ocean sprey kullanıyorum. Öğürüyor ama çok şükür kusmuyor gidiyor bir şekilde. Ağız içinde arkaya yani boğazına doğru değil de aşağı doğru sıkmaya çalışın yani sanki dil altına sıkacak gibi ucunu konumlandırın. Zaten d vit dil altı öneriliyor ama bebişlerde denk getirmek zor tabi. Bazen de ağız içinde değdiğinde geri fışkırıyor dışarı bir kaç kez başıma geldş boşa gitti dediğiniz gibi geri de veremedim yarısı içine yarısı dışına oldu.D vitaminini düzenli verebiliyor musunuz? Benim bebiko tadını hiç sevmiyor direkt öğürüyor yarısını hatta belki tamamını kusuyor diyebilirim. Tekrar vermiyorum miktarı hesaplayamadığımdan. Emzirme arası mı versem dedim ama meme reddi bile olabilir sanki o derece tiksiniyor
Bebikosu sorunsuz içenler hangi marka kullanıyor?
Ağzı bir açık bir kapalı yani yakalamak çok zor hiç almamasından iyidir diyip gelişine damlatıyorumOcean sprey kullanıyorum. Öğürüyor ama çok şükür kusmuyor gidiyor bir şekilde. Ağız içinde arkaya yani boğazına doğru değil de aşağı doğru sıkmaya çalışın yani sanki dil altına sıkacak gibi ucunu konumlandırın. Zaten d vit dil altı öneriliyor ama bebişlerde denk getirmek zor tabi. Bazen de ağız içinde değdiğinde geri fışkırıyor dışarı bir kaç kez başıma geldş boşa gitti dediğiniz gibi geri de veremedim yarısı içine yarısı dışına oldu.
Sağ ol canım ilk gün gündüz iki gibi fitil verdim sonra geçti şükür bir daha çıkmadıGeçmiş
Olsun ateşi düştü mü?
Ben kaşığa biraz süt bırakıp damlayı içerisine damlatıp kaşıkla veriyorum damlalarınıAğzı bir açık bir kapalı yani yakalamak çok zor hiç almamasından iyidir diyip gelişine damlatıyorum
Ben annemlere istetmiştim , 3 hafta annemde kaldım sadece onu kullandık. Fakat bebeğim evdeki elektrikli ana kucağını daha çok seviyordu. Hamak beşikte içeri gömülüyor sanırım sıcak geldi ona . Ama yine de ağladığında kurtarıxı oldu bazen sallanmak hoşuna giditordu ve evet gaz a iyi geldiKızlar hamak besik alan oldu mu sallanmak gaza iyi geliyormuş sipariş vermeyi düşünüyorum
Önizleme olmuşBu programi çocukken izlemistim, cok etkisinde kalmistimnereden bilebilirdim bir gün ayni bu kadin olacagimi Kul kınadığını yaşamadan ölmezmiş Her aynaya baktığımda bu sahneler aklima geliyor.
Dün temizlikçi abla bana dedi ki sen şu çocuğu biraz emzir büyüt de git memelerini küçülttürYa kızlar alemsiniz arkadaşlar da kaynanasının göğsün boş diyen arkadaşa yüzüne sıksaydın gelip kendisi cekseydi varmıymış diye dedikleri yazılara da çok gülmüştüm şimdi bulamadım hepiniz harikasınız yaa
Bu arada ince beden koca memelerle bu abla ben olur gibi 85ten 110a çıktı göğüslerim inşallah duzelirler
Onun bir standardı yokmuş canım. Regl olabilirsin, sütün de bol bol gelmeye devam eder. Bana da doktor eli kulağında regl olacaksınız dedi ama sütüm gayet devam.Gebelik öncesi prolaktin yüksekliği sorunum vardı , hatta sütümün bu sebeple fazla olduğunu düşünüyorum. O zaman ben epey geç regl olacağım
Ocean önerdi doktorumuz. Hoşuna gitti sanırım, yalana yalana yutuyorD vitaminini düzenli verebiliyor musunuz? Benim bebiko tadını hiç sevmiyor direkt öğürüyor yarısını hatta belki tamamını kusuyor diyebilirim. Tekrar vermiyorum miktarı hesaplayamadığımdan. Emzirme arası mı versem dedim ama meme reddi bile olabilir sanki o derece tiksiniyor
Bebikosu sorunsuz içenler hangi marka kullanıyor?
Aynen, 1 yaşına kadar devam dedi bize de.Hiç kullanmıyor musunuz? Bize çocuk doktoru 4.günden itibaren kullanmamızı söylemişti.
Tam olarak bizde de böyle oldu. Görme duyusu unlock edildi resmen. Odaklanıp bakıyor artık. Gülmeler de başladı. Ama tabii o arada yaşadığımız gerginlik, huzursuzluk, aralıksız sergilediği ağlama şov ayrıGeçen hafta tam bugünlerde biz de yaşamıştık 5. hafta atağı ama daha erken de olabiliyor biz de o günlerde yaşamıştık uykusu kuş kadar hafif huysuz aksi sinirli ve beslenmede de keyifsizdi eşim durup durup sinirleniyordu ben de aynı şekilde bu hayat böyle devam etmez modundaydım ağlıyor diye sürekli mama vermeye çalıştım bu seferde çocuğu tıka basa doyurduğum için rahatsızlandı :/ sonradan baktım ki büyüme ayağı görme duyuları geliştiği için oluyormuş birkaç gün sürdükten sonra sakinleşti şimdi herşeyi daha iyi gördüğünü anlıyorum odaklanmaya çalışıyor gözleriyle kilitleniyor. Sadece bu keşfettiği yeni şeyden korkuyor bebeğiniz bu duyuya iyice güven duyana kadar kendi teninden ayırma annesi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?