2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Anaa bende ablamı yanliz saniyordum geçiştiriyordum
ablamda her konuşmamızda konu memelerim olmadığı halde biliyor musun devlet karşılıyor meme küçültme ameliyatını emzirme döneminden sonra git sırtıma yük oluyor sırtım ağrıyor kambur oldum de küçült şunları diyo

Benim oğlum da dışarıda olmayı çok seviyordu. Her akşamüstü yürüyüşümüzü yapardık, gıkı çıkmazdı uyurdu arabasında. 6. haftadan itibaren ateşe düşmüş gibi ağlamaya başladı dışarıda. Günlerdir korkudan çıkamıyoruz. İyi kötü ben de bir hava almış oluyordum, o da yalan oldu artık...

Annen bu kadına az bile yapmış şuan ona hak vermediğim için pişman oldum

Hamileyken içtiğim çok kötü değildi bu kız öğürünce tadına bakayım bakalım bu kadar drama yapacak ne var dedim. Gerçekten kötüymüş
Zeytinyağ tadı aslında
Beslenmeden önce yanağın içine doğru sıkıverseniz? Benim oğlum ağız bezini çenesinin altına sıkıştırınca beslenme saati olduğunu anlıyor hemen ve birkaç saniyelik bir sakinlik, bir efendilik geliyor üstüne Tam o arada sütten önce Ocean'ı fıslatıveriyorum. Bir de öyle deneyin de araya kaynasın

Kambur daha güzel bir ifade kaldı hörgüçlünün yanında Şaka maka yaptıracağım sanırım

Gelininin memelerini artık beğeniyor olması ne güzel
Yalnız ben de meme operasyonu isterim yaa

Kadın kendini gelinlerine feda etmiş durumda zaten. Meme parasını vermediyse ben de bir şey bilmiyorum
Yaptır arkadaşım, yaptıralım hatta
Dile getiriyorum ben yaa, dua niyetine ama korkarım çok acıyomuş küçültmeyelim ama millet büyütmek için uğraşıyo, biz başka bi şeyler yaptırırız

Onu denemedim ama gaz için pilates topu öneririm. Zıplatmak kolik bebeklere çok iyi geliyor yatay değil de yukarı aşağı hareketler
Evet onu da duydum evde olsa iyi olur bazı geceler için gerekli olabilir :)ama ben daha çok o uyusun ben de o ara dinleneyim diye istiyorum :)

Evet onu da duydum evde olsa iyi olur bazı geceler için gerekli olabilir :)ama ben daha çok o uyusun ben de o ara dinleneyim diye istiyorum :)
Babybjörn tarzı anakucağı da güzel o açıdan, yatay modda kullanıyorum ben uyuyor da zaman zaman. Zıplatmasını seviyor hamağı o açıdan duymamıştım ne tarz bir şeymiş acaba? Fotoğrafı var mı?

Evet bizimki de başta çok güzel dışarda uyuyordu hep sonra ben bı ara uykusuzluk yüzünden eve kapattim kendimi çıkmadık bi yere acaba diyorum o ara mi unuttu dışarıyı valla bgn yine cikaracaz alışsın diye her gün çıkarmayı düşünüyorum inşallah alışır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…