AnaaDün temizlikçi abla bana dedi ki sen şu çocuğu biraz emzir büyüt de git memelerini küçülttürBenim gelin de böyleydi, 3 ay emzirdikten sonra 3 ay dinlendirme sürecine girdi, sonra da gitti küçülttü şimdi çok güzel görünüyor dedi. Hörgüçün çıkmış senin de dedi Deveye benzetilmediğim kalmıştı bir
Benim oğlum da dışarıda olmayı çok seviyordu. Her akşamüstü yürüyüşümüzü yapardık, gıkı çıkmazdı uyurdu arabasında. 6. haftadan itibaren ateşe düşmüş gibi ağlamaya başladı dışarıda. Günlerdir korkudan çıkamıyoruz. İyi kötü ben de bir hava almış oluyordum, o da yalan oldu artık...Kızlar bgn hiç giremedim buraya baya konuşmalar olmuş cvp yazamadım herkesin yazdığını okudum ama. Benim size bir sorum olacak, benim kızın uyuması zaten çok sıkıntı konuşmuştuk bunu zor zahmet uyutuyoruz ve çok uyumuyor ama son 3 gündür daha iyi diyebilirim, neyse bu kız dışarda ya da başka evde asla uyumuyor kızlar ne yapacam, dün çıktık evde çok bunaliyorum diye yemek yedik uyanıktı, sıkıntı çıkarmadı yemekten sonra biraz sahilde yürüyelim dedik uykusu geldi uyuyamıyor, başladı çığlık kiyamet ağlamaya, eşim kucağına alıyo susuyor, omzunda uyuyor pusete koyalım anında çığlık kiyamet, arabaya zor yetişip eve geldik. Bgn de ev ziyareti yaptık orda da asla uyumadı gözleri kapanıyor uyuyor kucağım da yaptırdığım an uyanıyo, kucağımda uyudu 5 10 dk kalkmak zorunda kaldık valla yoruldu uykusuzluktan diye. Ordan yine yemek yemeye gittik yine uyuyamadigi için ağladı babası omzuna alıyor susuyor yemeği hızlı hızlı yedik, alışsın diye hemen dönmek de istemiyoruz eve. Biraz yürüyelim dedik ama o kadar çok ağladı ki yine arabaya zor attık kendimizi geldik eve, yıkadık, doyurdum ama çok ağladı uyuyana kadar. Dışarda yoruldu iyice çünkü, ben hiç biyere çıkamayacak mıyım bu bebekle, nasıl alıştırabilirim acabaaa
Hamileyken içtiğim çok kötü değildi bu kız öğürünce tadına bakayım bakalım bu kadar drama yapacak ne var dedim. Gerçekten kötüymüşOcean önerdi doktorumuz. Hoşuna gitti sanırım, yalana yalana yutuyorZeytinyağ bazlı ya anası gibi sevdi tadını
Annen bu kadına az bile yapmış şuan ona hak vermediğim için pişman oldumDün temizlikçi abla bana dedi ki sen şu çocuğu biraz emzir büyüt de git memelerini küçülttürBenim gelin de böyleydi, 3 ay emzirdikten sonra 3 ay dinlendirme sürecine girdi, sonra da gitti küçülttü şimdi çok güzel görünüyor dedi. Hörgüçün çıkmış senin de dedi Deveye benzetilmediğim kalmıştı bir
Zeytinyağ tadı aslındaHamileyken içtiğim çok kötü değildi bu kız öğürünce tadına bakayım bakalım bu kadar drama yapacak ne var dedim. Gerçekten kötüymüş
Aman annem de sonradan ahbap oldu kadınlaAnnen bu kadına az bile yapmış şuan ona hak vermediğim için pişman oldum
Kambur daha güzel bir ifade kaldı hörgüçlünün yanındaAnaabende ablamı yanliz saniyordum geçiştiriyordum
ablamda her konuşmamızda konu memelerim olmadığı halde biliyor musun devlet karşılıyor meme küçültme ameliyatını emzirme döneminden sonra git sırtıma yük oluyor sırtım ağrıyor kambur oldum de küçült şunları diyo
Gelininin memelerini artık beğeniyor olması ne güzelDün temizlikçi abla bana dedi ki sen şu çocuğu biraz emzir büyüt de git memelerini küçülttürBenim gelin de böyleydi, 3 ay emzirdikten sonra 3 ay dinlendirme sürecine girdi, sonra da gitti küçülttü şimdi çok güzel görünüyor dedi. Hörgüçün çıkmış senin de dedi Deveye benzetilmediğim kalmıştı bir
Onu denemedim ama gaz için pilates topu öneririm. Zıplatmak kolik bebeklere çok iyi geliyor yatay değil de yukarı aşağı hareketlerKızlar hamak besik alan oldu mu sallanmak gaza iyi geliyormuş sipariş vermeyi düşünüyorum
Kadın kendini gelinlerine feda etmiş durumda zaten. Meme parasını vermediyse ben de bir şey bilmiyorumGelininin memelerini artık beğeniyor olması ne güzel
Yalnız ben de meme operasyonu isterim yaa
Dile getiriyorum ben yaa, dua niyetineKadın kendini gelinlerine feda etmiş durumda zaten. Meme parasını vermediyse ben de bir şey bilmiyorum
Yaptır arkadaşım, yaptıralım hatta
Acıyor muymuş?Dile getiriyorum ben yaa, dua niyetineama korkarım çok acıyomuş küçültmeyelim ama millet büyütmek için uğraşıyo, biz başka bi şeyler yaptırırız
Evet onu da duydum evde olsa iyi olur bazı geceler için gerekli olabilir :)ama ben daha çok o uyusun ben de o ara dinleneyim diye istiyorum :)Onu denemedim ama gaz için pilates topu öneririm. Zıplatmak kolik bebeklere çok iyi geliyor yatay değil de yukarı aşağı hareketler
Babybjörn tarzı anakucağı da güzel o açıdan, yatay modda kullanıyorum ben uyuyor da zaman zaman. Zıplatmasını seviyor hamağı o açıdan duymamıştım ne tarz bir şeymiş acaba? Fotoğrafı var mı?Evet onu da duydum evde olsa iyi olur bazı geceler için gerekli olabilir :)ama ben daha çok o uyusun ben de o ara dinleneyim diye istiyorum :)
Ya işte bu estetik olanlar böyle görmüştüm sosyal medyada, baya ağrı falan oluyormuş. Yoksa bi karın germedir bi memedir, isterim yani 35 yaşındayım artıkAcıyor muymuş?Yaaaa
Yok yok güzeliz benceYa işte bu estetik olanlar böyle görmüştüm sosyal medyada, baya ağrı falan oluyormuş. Yoksa bi karın germedir bi memedir, isterim yani 35 yaşındayım artıkay yaşlandım
Evet bizimki de başta çok güzel dışarda uyuyordu hep sonra ben bı ara uykusuzluk yüzünden eve kapattim kendimi çıkmadık bi yere acaba diyorum o ara mi unuttu dışarıyı valla bgn yine cikaracaz alışsın diye her gün çıkarmayı düşünüyorum inşallah alışırBenim oğlum da dışarıda olmayı çok seviyordu. Her akşamüstü yürüyüşümüzü yapardık, gıkı çıkmazdı uyurdu arabasında. 6. haftadan itibaren ateşe düşmüş gibi ağlamaya başladı dışarıda. Günlerdir korkudan çıkamıyoruz. İyi kötü ben de bir hava almış oluyordum, o da yalan oldu artık...
Şöyle Kaynanalar dağıtılırken biz bizimkilere nerde denk geldik Allah'ımKadın kendini gelinlerine feda etmiş durumda zaten. Meme parasını vermediyse ben de bir şey bilmiyorum
Yaptır arkadaşım, yaptıralım hatta
Aaa ben doktora sorayım canım. Büyük oğlunda da hiç kullanmadım bilgim yoktu teşekkür ederim.Aa çok önemli aslında hatta hastaneden çıkmadan devletin ücretsiz verdiği damlayı veriyorlar, vermiş olmaları lazımdı
Teşekkür ederim sorucam.Sağlık ocağı kontrol sırasında veriyor. Mutlaka sorun bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?