- 29 Haziran 2022
- 3.661
- 2.056
- 83
- 32
Yaa. Normalde meme nasıl olur onu bilmiyorumMemeler terbiye oluyor olabilir yanş gerçek ihtiyacı anlamış, ona göre üretiyordur. Benim de yumuşadı
Bebeğim aynı emiyor da aslında daha aevinemedim bi an korktum acaba sütüm mü azaldı bebeğe yetiyor mu diye düşüncelere daldım. Ben alışmıştım koca şiş ağrıyan göğüslere şuan yumuşak yumuşwk bebek emince acaba süt yetiyor mu diye telaşlandım2 ihtimal var ya memelerin terbiye oldu, ya da bebeğin daha çok emmeye boşaltmaya başladı. Ne güzel işte sevin bence. Emdikçe sütün gelir yine. Benim memeler hala terbiyesiz
Evet benim oluyor ve her seferinde klima mı çarptı diye telaşlanıyorımHanımlar bebeğiniz gün içinde durduk yere öksürdüğü oluyor mu? Peşpeşe değil ama günde 2-3 tek seferlik öhö yapıyor sanırım tükürüğü kaçıyor. Hasta olan da yok ki, Allah korusun bir şey bulaştı diyeyim. Bir de süt çok kaçıyor genzine, sonradan o mu rahatsız ediyor acaba?
Evet biz de de oluyor sanki böyle toz kaçıo gibi öksürüyo önemli bişey değildir benceHanımlar bebeğiniz gün içinde durduk yere öksürdüğü oluyor mu? Peşpeşe değil ama günde 2-3 tek seferlik öhö yapıyor sanırım tükürüğü kaçıyor. Hasta olan da yok ki, Allah korusun bir şey bulaştı diyeyim. Bir de süt çok kaçıyor genzine, sonradan o mu rahatsız ediyor acaba?
Çok geçmiş olsun arkadaşım inşallah geçmez bebişeYaz günü hasta oldukbüyük oğlum hafif ateşli ve burnu tıkalı, benim boğazım ağrıyor. Küçüğümüzğ Allah korusun ona geçmesin inşallah
Aynı şekilde ben de klimadan çok korkuyorum :/Evet benim oluyor ve her seferinde klima mı çarptı diye telaşlanıyorım
Yalnız değilmişim, sanırım normal o halde muhtemelen kaçan sütü atıyorlar o şekildeEvet biz de de oluyor sanki böyle toz kaçıo gibi öksürüyo önemli bişey değildir bence
Ben mamada veriyorum günde 4 bazen 5 defa sütüm ilk doğumumdaki kadar değil hayliyle bebek doymuyor. Henüz hastaneye götürmedim burda ilk 1 ay yenidoğanı evde kontrol ediyor doktorlar o yüzden kilosunu kendim ölçüyorum kilo alımı normal şükürAnne sütüyle mi besliyosun sadece ben o kadar çabaladım uyutamadım mama verdim 60 cc kadar uyudu açmış demekki sütüm yetiyor sanıyordum
HaklisinDarısı başıma, dua edin bana da. Çok yoruldum
Benimki de yapıyor bende sizin gibi düşünüyorum. Sanırım arada olursa sorun değildir.Hanımlar bebeğiniz gün içinde durduk yere öksürdüğü oluyor mu? Peşpeşe değil ama günde 2-3 tek seferlik öhö yapıyor sanırım tükürüğü kaçıyor. Hasta olan da yok ki, Allah korusun bir şey bulaştı diyeyim. Bir de süt çok kaçıyor genzine, sonradan o mu rahatsız ediyor acaba?
CanIm çiş durumu nasıl? Çişli bez nasıl? Hep mama veriyor musun ilk kez mi?Mama yedi uyuyor sevinmem gerekirken üzgünüm sütüm yetiyor sanıyordum çünkü
Evet canım boğazına tükürük veya süt kaçtığı için öksürüyor.Hanımlar bebeğiniz gün içinde durduk yere öksürdüğü oluyor mu? Peşpeşe değil ama günde 2-3 tek seferlik öhö yapıyor sanırım tükürüğü kaçıyor. Hasta olan da yok ki, Allah korusun bir şey bulaştı diyeyim. Bir de süt çok kaçıyor genzine, sonradan o mu rahatsız ediyor acaba?
Bebek çok emince öyle olması normal canım.Bebeğim aynı emiyor da aslında daha aevinemedim bi an korktum acaba sütüm mü azaldı bebeğe yetiyor mu diye düşüncelere daldım. Ben alışmıştım koca şiş ağrıyan göğüslere şuan yumuşak yumuşwk bebek emince acaba süt yetiyor mu diye telaşlandım
Sizinki gün içerisinde sürekli yumuşak mı?Bebek çok emince öyle olması normal canım.
Çok emince yumuşuyor. 3 saat falan emmez ise dolmaya başlıyor canım. Zaten doyduktan sonra bebek memeyi ağzından atar. Aç olsa memeye sinirlenir ve ağlar.Sizinki gün içerisinde sürekli yumuşak mı?
Benim hemşirem şöyle demişti. Yumuşak olacak memen bildiğin poşet gibi olacak. Bebek rahat emecek gergin göğsü ememez dedi. Yumuşak göğüs süt yok demek değil bebek emdikçe çıkar dedi.Yaa. Normalde meme nasıl olur onu bilmiyorumyani şuan emziren arkadaşlar böyle mi yumuşak mı oluyor .
Bende emziriyorum. Sürekli memede olduğunda az çıkıyor. Emmesin 2 saat şişiyor akıyor.Kızlar bugün göğüslermde bi anormallik sezdim bebek biraz emdikten sonea sağdım 20 ml çıktıanlayamıyorum günlerdir süt fazlalığından ağrısından yakınırken 2 gündür ne oldu da böyle oldu tam çocuk memeye alışmışlen. Vallahi artık diyorum ki doğr doğmaz mama verseydim akıl sağlığını korusaydım en azından. 2 aydır tek derdim süt resmen hergün farklı bir sıkıntı
Aynı durumu biz de yaşıyoruz. Hatta dün telaslandim hasta oldu diye. Pazartesi doktor kontrolünde soracağım.Evet benim oluyor ve her seferinde klima mı çarptı diye telaşlanıyorım
Bizi de bilgilendirir misiniz ben hala doktor arayışındayım da, yıldızlarımız barışmadı şu ana kadar kimseyleAynı durumu biz de yaşıyoruz. Hatta dün telaslandim hasta oldu diye. Pazartesi doktor kontrolünde soracağım.
Çiş durumu çok iyi günde 5 ve üzeri çiş 3-4 kaka yapıyor ama o kadar uyumayıp mamayla 3 saat uyuması yetmiyor diye getirdi aklıma ya da geceden beri emdi emdi az geldi uyumasına yeterli değildi bilemedim mesela şuan normal sütümle uyuttum. Doğduğunda ilk hafta vermiştim mama daha vermemiştim bugün verdimCanIm çiş durumu nasıl? Çişli bez nasıl? Hep mama veriyor musun ilk kez mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?