2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    190
2 ihtimal var ya memelerin terbiye oldu, ya da bebeğin daha çok emmeye boşaltmaya başladı. Ne güzel işte sevin bence. Emdikçe sütün gelir yine. Benim memeler hala terbiyesiz
Bebeğim aynı emiyor da aslında daha aevinemedim bi an korktum acaba sütüm mü azaldı bebeğe yetiyor mu diye düşüncelere daldım. Ben alışmıştım koca şiş ağrıyan göğüslere şuan yumuşak yumuşwk bebek emince acaba süt yetiyor mu diye telaşlandım

Evet benim oluyor ve her seferinde klima mı çarptı diye telaşlanıyorım

Evet biz de de oluyor sanki böyle toz kaçıo gibi öksürüyo önemli bişey değildir bence

Yaz günü hasta olduk büyük oğlum hafif ateşli ve burnu tıkalı, benim boğazım ağrıyor. Küçüğümüzğ Allah korusun ona geçmesin inşallah
Çok geçmiş olsun arkadaşım inşallah geçmez bebişe geçen ben öyle ateşlendim ama çok şükür bişey olmadı cocuklara size de olmaz inşallah

Evet benim oluyor ve her seferinde klima mı çarptı diye telaşlanıyorım
Aynı şekilde ben de klimadan çok korkuyorum :/
Evet biz de de oluyor sanki böyle toz kaçıo gibi öksürüyo önemli bişey değildir bence
Yalnız değilmişim, sanırım normal o halde muhtemelen kaçan sütü atıyorlar o şekilde
İkinize de teşekkür ederim

Anne sütüyle mi besliyosun sadece ben o kadar çabaladım uyutamadım mama verdim 60 cc kadar uyudu açmış demekki sütüm yetiyor sanıyordum
Ben mamada veriyorum günde 4 bazen 5 defa sütüm ilk doğumumdaki kadar değil hayliyle bebek doymuyor. Henüz hastaneye götürmedim burda ilk 1 ay yenidoğanı evde kontrol ediyor doktorlar o yüzden kilosunu kendim ölçüyorum kilo alımı normal şükür

Benimki de yapıyor bende sizin gibi düşünüyorum. Sanırım arada olursa sorun değildir.

Kızlar bugün göğüslermde bi anormallik sezdim bebek biraz emdikten sonea sağdım 20 ml çıktı anlayamıyorum günlerdir süt fazlalığından ağrısından yakınırken 2 gündür ne oldu da böyle oldu tam çocuk memeye alışmışlen. Vallahi artık diyorum ki doğr doğmaz mama verseydim akıl sağlığını korusaydım en azından. 2 aydır tek derdim süt resmen hergün farklı bir sıkıntı

Evet canım boğazına tükürük veya süt kaçtığı için öksürüyor.

Bebek çok emince öyle olması normal canım.

Yaa. Normalde meme nasıl olur onu bilmiyorum yani şuan emziren arkadaşlar böyle mi yumuşak mı oluyor .
Benim hemşirem şöyle demişti. Yumuşak olacak memen bildiğin poşet gibi olacak. Bebek rahat emecek gergin göğsü ememez dedi. Yumuşak göğüs süt yok demek değil bebek emdikçe çıkar dedi.

Bende emziriyorum. Sürekli memede olduğunda az çıkıyor. Emmesin 2 saat şişiyor akıyor.

CanIm çiş durumu nasıl? Çişli bez nasıl? Hep mama veriyor musun ilk kez mi?
Çiş durumu çok iyi günde 5 ve üzeri çiş 3-4 kaka yapıyor ama o kadar uyumayıp mamayla 3 saat uyuması yetmiyor diye getirdi aklıma ya da geceden beri emdi emdi az geldi uyumasına yeterli değildi bilemedim mesela şuan normal sütümle uyuttum. Doğduğunda ilk hafta vermiştim mama daha vermemiştim bugün verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…