2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    190
Ben hem akşam yaptırdım hemde suyu döktüm

Melekler banyoya girmediği içinmiş. Yine oda da yaptırdık banyoya da alışırız inşallah
Ben klozetin kapağı kapalı olduğu sürece banyolar da normal oda hükmünde oluyor diye biliyorum. Su kaynar olmadığı sürece gece de dökülebilir diye biliyorum. Biz de icap ediyor gecenin bir vakti yıkanıyoruz. Yani bebekle bizim farkımız olduğunu düşünmüyorum. Normal yıkanma sıcaklığında bir şey olmaz bence. Ama illa kaynar su çay suyu vs dökmemiz icap ederse üstüne soğuk su karıştırıp dökeriz, ya da aynı anda soğuk suyu da açarak dökebiliriz. Ben böyle biliyorum.

Çok teşekkür ederim bencede obez olunmaz. Ama sanırım diyetisyenler ve doktorların bazıları bu konuda ikiye bölünmüşler. Ama bende sizler gibi düşünüyorum

Ben de anlamadım alakasını gerçekten, her akşam banyo yaptırıyorum nerdeyse ben 3,5 yıldır. Siz de çok güzel yazmışsınız. Modern dünya dayız tertemiz banyolarda yıkanıyoruz. Yani inancım çok şükür Allah a tamam da hani böyle şeyler hurafe kızlar yani inanmayın yıl olmuş 2025 yıkayın bu sıcakta akşam gece farketmez

Günaydın kızlar bizim abla grip gibiydi sadece burun akıntısı şimdi de bebeğin burnu tıkanmış sf ile açılır inşallah bugün aşı olcak inşallah şifa olsun tüm bebişlerimize bugün asm deki aşıyı olcak dr um pnomokok 20 den bahsetti (bugün 13 olanı olucak) onu da 4. Ay yaparız dedi koruyuculugu daha fazla imiş

Bende rahat uyuyor diye her akşam 9 da yıkıyorum

Bgn bnm kız da aşı olacak

Çok geçmiş olsun. Haftasonu bizde de benzer durum oldu, sf ve bol emme ile hemen geçti çok şükür. Sizin de öyle olur umarım.

Vallahi bilmiyorum bende ilk kez anne sütüyle obez olunabileceğini duydum. Ama hiç canlıda böyle bir şey görmedim. Bugün sütüm varken emzirmek mantıklı geliyor. Sonrasında belkide sütüm olmayacak..

Merhaba bunu nasıl başarıyorsunuz? Benim kızımın gunduz uykuları cok bozuk ya kanguruda, ya aglaya aglaya bebek arabasında, ya da kucağımda uyuyor genelde. Aksama dogru da uykusuzluktan huzursuzlanmaya basliyor babayi aglayarak karsiliyor hepGun icinde yarım saat yatakta uyusa şanslı hissediyorum. Ne yapıyorsunuz gunduz uyutmak için bir rutininiz var mi?

Vallahi bilmiyorum bende ilk kez anne sütüyle obez olunabileceğini duydum. Ama hiç canlıda böyle bir şey görmedim. Bugün sütüm varken emzirmek mantıklı geliyor. Sonrasında belkide sütüm olmayacak..
Bence saçmalamış o kisi, bebegin biraz tombul olmasında fayda var ayrıca, cunku hasta olduklarında cok hızlı kilo kaybediyorlar. Ayrıca anne sütüyle nasıl obez olsun ayolÇocukken tombul olsa tamam önlem alınır da daha çok küçükler zaten.

Şifa olsun inşallah ateşsiz huysuz olmadan geçer aşılar zor oluyor anneye her zaman ben ağlıyodum ilkinde bakalım bunda ağlar mıyım
Sonuçta onların iyiliği için bende ağlarım zannediyordum kan alınmıştı mesela 8 günlükken ağlamadım eşim yanımıza bile gelemedi, bence biz kadınlar bu konuda daha soğukkanlıyız, ben bekarken yigenim hastaydı, ilik nakli oldu, her gün bir sürü kan alınıyordu, bi kere yanlarında bulunmuştum yavrum o kadar yorgundu ki artık ağlamaya bile hali yoktu, o zmn çok ağlamıştım küçücüktü 2,5 yaşında. Ayyy aklıma geldi yine duygulandim şimdi de kardeşi ilik nakli oldu hala çok uğraşıyorlar , 11 ay oldu hala hastanelerden çıkamıyorlar Aşıdan bu konuya nasıl geldim ben çok duygulandım aklıma geldi kuzularım sınavları çok ağır yengeminde abiminde çocuklarında . Yani diyeceğim o ki iyi olsunlar yavrularımız da sadece aşı için gidelim inşallah. Çok şükür sağlıklılar

Heh bende sizin gibi biliyorum. İlk 3 ayda ne aldıysa o olur sonrasında daha az alıyorlar sanırım.
Bilemedim cahil biri de değil :) kim ne derse araştırıyorum deli olduk :) Valla istedikçe emziriyorum artık ne olur göreceğiz..

Benim oglum çok emerdi kilo alımı da üst sınırdaydı çok şükür. Şimdi 4 yaşında kilo alsın diye uğraşıyoruz. Dert etmeyin gerçekten doktor da böyle diyorsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…