Ben klozetin kapağı kapalı olduğu sürece banyolar da normal oda hükmünde oluyor diye biliyorum. Su kaynar olmadığı sürece gece de dökülebilir diye biliyorum. Biz de icap ediyor gecenin bir vakti yıkanıyoruz. Yani bebekle bizim farkımız olduğunu düşünmüyorum. Normal yıkanma sıcaklığında bir şey olmaz bence. Ama illa kaynar su çay suyu vs dökmemiz icap ederse üstüne soğuk su karıştırıp dökeriz, ya da aynı anda soğuk suyu da açarak dökebiliriz. Ben böyle biliyorum.Ben hem akşam yaptırdım hemde suyu döktüm
Melekler banyoya girmediği içinmiş. Yine oda da yaptırdık banyoya da alışırız inşallah
Bu kiloya göre minimum 800ml maksimum 900ml günlük içmesi gerekiyor sizin dediğiniz 550ml içiyor belki mama ağır geliyordur tabi konunun uzmanı değilim ama keçi sütlü olanların daha kolay sindirildiği söyleniyor.5 kilo 300 gram
Çok teşekkür ederimEvet Maşaallah normalde ilk 2 ay 1er kg alındığında iyi denir sizinki 1,5 kg civarında almış her ay yani epey hızlı kilo almış Maşaallah diyelim tekrar tekrar. Ama kesinlikle anne sütüyle obez olunmaz merak etmeyin.
Evet benim kizim sevdi gündüzleri içinde uUn süre yatıyorMerhaba kullandınız mı, iyi geldi mi?
Bende var Nexus. Manuel olanı beceremedim hiç çekmiyor gibi geldi. Nexusla öne getirip çengelli iğnenin arkasıyla çıkarıyorumElektrikli burun aspiratör u alan veya kullanan oldu mu kızlar nasıl fikri olan var mı
Bende ondan almayı düşünüyorum inşallah pişman olmam çünkü burun aspiratör u için fazla pahali geldi banaBende var Nexus. Manuel olanı beceremedim hiç çekmiyor gibi geldi. Nexusla öne getirip çengelli iğnenin arkasıyla çıkarıyorum
Ben de anlamadım alakasını gerçekten, her akşam banyo yaptırıyorum nerdeyse ben 3,5 yıldır. Siz de çok güzel yazmışsınız. Modern dünya dayız tertemiz banyolarda yıkanıyoruz. Yani inancım çok şükür Allah a tamam da hani böyle şeyler hurafe kızlar yani inanmayın yıl olmuş 2025 yıkayın bu sıcakta akşam gece farketmezAnlayamadım ben alakasını. Biz de banyoda yıkanmıyor muyuz? Niye bir sıkıntı olsun ki? Bu arada günümüz banyoları da zaten bir oda gibi, halı bile seriliyor banyolara, kupkuru temiz oluyor. Helada yaptırmıyoruz sonuçta. Küvet sığacak büyüklükte bir banyoda ne gibi bir sıkıntı olabilir ben pek anlamadım. Bence içinizi ferah tutun. Bismillah deyin istediğiniz yerde ve zamanda yaptırın banyosunu.
Ben kullanıyorum çok memnunum Nexus marka Trendyol dan almıştımElektrikli burun aspiratör u alan veya kullanan oldu mu kızlar nasıl fikri olan var mı
Bende rahat uyuyor diye her akşam 9 da yıkıyorumBen de anlamadım alakasını gerçekten, her akşam banyo yaptırıyorum nerdeyse ben 3,5 yıldır. Siz de çok güzel yazmışsınız. Modern dünya dayız tertemiz banyolarda yıkanıyoruz. Yani inancım çok şükür Allah a tamam da hani böyle şeyler hurafe kızlar yani inanmayın yıl olmuş 2025 yıkayın bu sıcakta akşam gece farketmez
Bgn bnm kız da aşı olacakGünaydın kızlarbizim abla grip gibiydi sadece burun akıntısı şimdi de bebeğin burnu tıkanmış sf ile açılır inşallah bugün aşı olcak inşallah şifa olsun tüm bebişlerimize bugün asm deki aşıyı olcak dr um pnomokok 20 den bahsetti (bugün 13 olanı olucak) onu da 4. Ay yaparız dedi koruyuculugu daha fazla imiş
Şifa olsun inşallah ateşsiz huysuz olmadan geçerBgn bnm kız da aşı olacak
Çok geçmiş olsun. Haftasonu bizde de benzer durum oldu, sf ve bol emme ile hemen geçti çok şükür. Sizin de öyle olur umarım.Günaydın kızlarbizim abla grip gibiydi sadece burun akıntısı şimdi de bebeğin burnu tıkanmış sf ile açılır inşallah bugün aşı olcak inşallah şifa olsun tüm bebişlerimize bugün asm deki aşıyı olcak dr um pnomokok 20 den bahsetti (bugün 13 olanı olucak) onu da 4. Ay yaparız dedi koruyuculugu daha fazla imiş
Vallahi bilmiyorum bende ilk kez anne sütüyle obez olunabileceğini duydum. Ama hiç canlıda böyle bir şey görmedim. Bugün sütüm varken emzirmek mantıklı geliyor. Sonrasında belkide sütüm olmayacak..Hayatımda gördüğüm en saçma yorum kusura bakmayın arkadaşınız diye çok bir şey demek istemiyorum ama, öyle bir şey mi olur. Doktorun herhangi bir sorun görmediyse diyetisyen neye göre yorum yapıyor. Doktorunuzu dinleyin arkadaşlarınızı değil. Gelişimi iyi bebeğiniz doktor herhangi bir sakınca görmediyse ne yaptıysanız şimdiye kadar aynı şekilde devam edin.
Merhaba bunu nasıl başarıyorsunuz? Benim kızımın gunduz uykuları cok bozuk ya kanguruda, ya aglaya aglaya bebek arabasında, ya da kucağımda uyuyor genelde. Aksama dogru da uykusuzluktan huzursuzlanmaya basliyor babayi aglayarak karsiliyor hepBenimki genelde sabah 8 gibi uyanır 9/11 arası uyur , 13/15 arası uyuyor 17/ de tekrar uyuyor akşam 21 de uyuyor sonra 4 gibi uyanıyor, tekrar 7 ye kadar uyuyor.
Yani günlük dört uykusu var sabah öğlen şekerleme ve akşam
Bence saçmalamış o kisi, bebegin biraz tombul olmasında fayda var ayrıca, cunku hasta olduklarında cok hızlı kilo kaybediyorlar. Ayrıca anne sütüyle nasıl obez olsun ayolVallahi bilmiyorum bende ilk kez anne sütüyle obez olunabileceğini duydum. Ama hiç canlıda böyle bir şey görmedim. Bugün sütüm varken emzirmek mantıklı geliyor. Sonrasında belkide sütüm olmayacak..
Sonuçta onların iyiliği içinŞifa olsun inşallah ateşsiz huysuz olmadan geçeraşılar zor oluyor anneye her zaman ben ağlıyodum ilkinde bakalım bunda ağlar mıyım
Heh bende sizin gibi biliyorum. İlk 3 ayda ne aldıysa o olur sonrasında daha az alıyorlar sanırım.Anne sütü alan bebeklerde böyle bir durum söz konusu değil diye biliyorum. Kilo alımı maşallah çok iyi üst sınırda. Olması istenen de bu. Esas kiloyu ilk 3 ay alıyorlar zaten. Sonra alış hızı da azalıyor
Bilemedim cahil biri de değil :) kim ne derse araştırıyorum deli olduk :) Valla istedikçe emziriyorum artık ne olur göreceğiz..Bence saçmalamış o kisi, bebegin biraz tombul olmasında fayda var ayrıca, cunku hasta olduklarında cok hızlı kilo kaybediyorlar. Ayrıca anne sütüyle nasıl obez olsun ayolÇocukken tombul olsa tamam önlem alınır da daha çok küçükler zaten.
Benim oglum çok emerdi kilo alımı da üst sınırdaydı çok şükür. Şimdi 4 yaşında kilo alsın diye uğraşıyoruz. Dert etmeyin gerçekten doktor da böyle diyorsa.Heh bende sizin gibi biliyorum. İlk 3 ayda ne aldıysa o olur sonrasında daha az alıyorlar sanırım.
Bilemedim cahil biri de değil :) kim ne derse araştırıyorum deli olduk :) Valla istedikçe emziriyorum artık ne olur göreceğiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?