- 4 Mayıs 2023
- 1.071
- 1.005
- 63
- 34
Allah'ın izniyle iyi olacak öyle düşün cnm çok geçmiş olsunKızlar bugün kardiyoloji kontrolleri oldu bebeğimin, çok stresliydim ağlayacak mı diye maşallah kuzum hiç ses etmedi. Yarın hematoloji alnındaki damar beni için kalp ilacına başlayacak, bir gün müşahede altında kalmasını istedim hemen eve gelmeye cesaret edemedim. Doktor hiç endişelenmemem gerektiğini söylüyor ama yan etkilerinden korkuyorum, dualarınızı eksik etmeyinAllah hepimizin yavrusunu bizlere bağışlasın
Arka arkaya yazmısız biz sabahtan olduk aşıyı pek bişey yoktu ama işte bir saat önce ağlayarak uyandı ateşlenmiş kuzu bacağına dokundukça bastı çığlığı calpol iyi geldi sakinledi ama huysuz. Yalnızım bir de eşim yok büyülte kaprisli o da hastaydı ,bugün biterse sevincemKızlar nasıl bebisler benim kızım da bgn öğleden sonra aşı oldu şimdilik sadece huysuz ama ateş falan yok çok şükür sizde durumlar nasil
Bizim evde kizimin yataklariyla dolduEvet fark var ama çok pratik, kesinlikle değer bence. Büyük ve yapışkan sümükleri lök diye çekiyor
Ben de hamağı sipariş ettim bu arada, inşallah verim alırız zira ev küçük bir anne bebek mağazasına döndü çeşit çeşit yatak, ana kucağı vs
Geçmiş olsun Kac gün surermis huzursuzluk ve ateş ebe bir şey söyledi mi size bizmde 2 hafta sonra asimizArka arkaya yazmısız biz sabahtan olduk aşıyı pek bişey yoktu ama işte bir saat önce ağlayarak uyandı ateşlenmiş kuzu bacağına dokundukça bastı çığlığı calpol iyi geldi sakinledi ama huysuz. Yalnızım bir de eşim yok büyülte kaprisli o da hastaydı ,bugün biterse sevincem
Oyyy kıyamam yaaa cok geçmiş olsun dikkat et bebisin ateşineArka arkaya yazmısız biz sabahtan olduk aşıyı pek bişey yoktu ama işte bir saat önce ağlayarak uyandı ateşlenmiş kuzu bacağına dokundukça bastı çığlığı calpol iyi geldi sakinledi ama huysuz. Yalnızım bir de eşim yok büyülte kaprisli o da hastaydı ,bugün biterse sevincem
Sabah oldu şimdiye kadar maşallah çok iyiydi hep uyudu emdi uyandı. Az önce ağlayınca baktım 37,5 derece ateşi sıcaklamış calpol verdim takipteyimKızlar nasıl bebisler benim kızım da bgn öğleden sonra aşı oldu şimdilik sadece huysuz ama ateş falan yok çok şükür sizde durumlar nasil
Bizde bugün kontrole gittik boyu bebeğin uzun dıştan bile bariz belli ama kısa ölçtüler biz evde ölçüyoruz 2-3 cm daha fazla çıkıyorKızlar bir şey soracağım, bebeğinizin boyu nasıl? Benim bebeğim ilk ay çok güzel uzadı. Atak gibi fakat birinci ay kontrolündeki boyu sabit kaldı. Kilo artışı güzel devam ediyor.Bu durum normal mi?
Amin inşallah ben de takipteyim biraz uyudu kuzucuk şimdi daha iyi cok sukurOyyy kıyamam yaaa cok geçmiş olsun dikkat et bebisin ateşine, bende kontrol ediyorum saat başı, durduk yere ağlıyor benim kız da ten teması istiyor yavrum koynumda sakinlesiyor,benim eşimde yok arkadaşlariyla çıktı . Umarım kolay geçer bugünün kalan kısmı hepimiz için
Rahatlar cslpol ile, üzerini de örtmezsiniz.Kızlar bebeğim sabah 3 aşı oldu asm de . Şimdi ateşi 37,5 idi calpol verdim bir çay kaşığı. Yapılacak bir ley var mı? Düşer değil mi calpol ile
Yok öyle bir şey söylemedi bir gün sürdü gibi hatırlıyorum ben ilk kızdan amaGeçmiş olsun Kac gün surermis huzursuzluk ve ateş ebe bir şey söyledi mi size bizmde 2 hafta sonra asimiz
Bizde de böbrek konusu olduğu için idrar yolu enfeksiyonuna karşı düzenli koruyucu antibiyotik kullanıyoruz. Büyük oğlumda ilk 3 yaşındayken kullanmıştım. İnsan üzülüyor, keşke olmasaydı diyorum ama Allah dermansız dert vermesin diye de teselli ediyoruz kendimizi. Siizn de kendi kendine düzelsin gecsin inşallah.Kızlar bugün kardiyoloji kontrolleri oldu bebeğimin, çok stresliydim ağlayacak mı diye maşallah kuzum hiç ses etmedi. Yarın hematoloji alnındaki damar beni için kalp ilacına başlayacak, bir gün müşahede altında kalmasını istedim hemen eve gelmeye cesaret edemedim. Doktor hiç endişelenmemem gerektiğini söylüyor ama yan etkilerinden korkuyorum, dualarınızı eksik etmeyinAllah hepimizin yavrusunu bizlere bağışlasın
Evet ben de pijamalarından fark ediyorum bariz olmuyor hatta kaldırdım küçülenleri ama iki yer ölçtü ikisi de 1 ayla aynı veya 1 cm kısa ölçtü çok enteresanBizde bugün kontrole gittik boyu bebeğin uzun dıştan bile bariz belli ama kısa ölçtüler biz evde ölçüyoruz 2-3 cm daha fazla çıkıyor
Evet, kesinlikle. Ben de tedaviden kaçıyordum belki gerek kalmaz diye ama gerçeği kabullenip doktoru dinlemeye karar verdim bu yüzden. Şükür ki tedavisi mümkün şeyler. Allah sizin bebeğinize de tez zamanda şifa versinBizde de böbrek konusu olduğu için idrar yolu enfeksiyonuna karşı düzenli koruyucu antibiyotik kullanıyoruz. Büyük oğlumda ilk 3 yaşındayken kullanmıştım. İnsan üzülüyor, keşke olmasaydı diyorum ama Allah dermansız dert vermesin diye de teselli ediyoruz kendimizi. Siizn de kendi kendine düzelsin gecsin inşallah.
Yaaa senin bebişin de mi çıkmış ayyy ben gece her saat başına alarm kurayım o zmn geçmiş olsun canım hemen düşer inşallah atesiSabah oldu şimdiye kadar maşallah çok iyiydi hep uyudu emdi uyandı. Az önce ağlayınca baktım 37,5 derece ateşi sıcaklamış calpol verdim takipteyim
Calpol ile düştü şükür . Ama bende tedirgin oldum sürekli bakacağım sabaha kadarYaaa senin bebişin de mi çıkmış ayyy ben gece her saat başına alarm kurayım o zmn geçmiş olsun canım hemen düşer inşallah atesi
Bebekte uykusuzluk yapmazsa problem olmaz ya yorgunluktan bende kahveye ihtiyaç duyuyorumKızlar beslenmenize dikkat ediyor musunuz çikolata çay kahve ben bugün 2 bardak sütlü Nescafe içtim çay içtim vicdan yapıyorum.Bide aşırı iştahım açıldı benim ya sizde böyle misiniz ben mi abartiyorum böyle giderse çok kilo alacakmisim gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?