2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    190
Allah'ın izniyle iyi olacak öyle düşün cnm çok geçmiş olsun

Kızlar nasıl bebisler benim kızım da bgn öğleden sonra aşı oldu şimdilik sadece huysuz ama ateş falan yok çok şükür sizde durumlar nasil

Kızlar nasıl bebisler benim kızım da bgn öğleden sonra aşı oldu şimdilik sadece huysuz ama ateş falan yok çok şükür sizde durumlar nasil
Arka arkaya yazmısız biz sabahtan olduk aşıyı pek bişey yoktu ama işte bir saat önce ağlayarak uyandı ateşlenmiş kuzu bacağına dokundukça bastı çığlığı calpol iyi geldi sakinledi ama huysuz. Yalnızım bir de eşim yok büyülte kaprisli o da hastaydı ,bugün biterse sevincem

Bizim evde kizimin yataklariyla doldu uyusunda artık napalim gündüzleri hamakta geceleri benim yatagimda uyuyor.:) umarım sizde çok faydalanirainizn hamak beşikten

Geçmiş olsun Kac gün surermis huzursuzluk ve ateş ebe bir şey söyledi mi size bizmde 2 hafta sonra asimiz

Oyyy kıyamam yaaa cok geçmiş olsun dikkat et bebisin ateşine , bende kontrol ediyorum saat başı, durduk yere ağlıyor benim kız da ten teması istiyor yavrum koynumda sakinlesiyor,benim eşimde yok arkadaşlariyla çıktı . Umarım kolay geçer bugünün kalan kısmı hepimiz için

Kızlar bebeğim sabah 3 aşı oldu asm de . Şimdi ateşi 37,5 idi calpol verdim bir çay kaşığı. Yapılacak bir ley var mı? Düşer değil mi calpol ile

Sabah oldu şimdiye kadar maşallah çok iyiydi hep uyudu emdi uyandı. Az önce ağlayınca baktım 37,5 derece ateşi sıcaklamış calpol verdim takipteyim

Kızlar bir şey soracağım, bebeğinizin boyu nasıl? Benim bebeğim ilk ay çok güzel uzadı. Atak gibi fakat birinci ay kontrolündeki boyu sabit kaldı. Kilo artışı güzel devam ediyor.Bu durum normal mi?
Bizde bugün kontrole gittik boyu bebeğin uzun dıştan bile bariz belli ama kısa ölçtüler biz evde ölçüyoruz 2-3 cm daha fazla çıkıyor

Amin inşallah ben de takipteyim biraz uyudu kuzucuk şimdi daha iyi cok sukur

Bizde de böbrek konusu olduğu için idrar yolu enfeksiyonuna karşı düzenli koruyucu antibiyotik kullanıyoruz. Büyük oğlumda ilk 3 yaşındayken kullanmıştım. İnsan üzülüyor, keşke olmasaydı diyorum ama Allah dermansız dert vermesin diye de teselli ediyoruz kendimizi. Siizn de kendi kendine düzelsin gecsin inşallah.

Bizde bugün kontrole gittik boyu bebeğin uzun dıştan bile bariz belli ama kısa ölçtüler biz evde ölçüyoruz 2-3 cm daha fazla çıkıyor
Evet ben de pijamalarından fark ediyorum bariz olmuyor hatta kaldırdım küçülenleri ama iki yer ölçtü ikisi de 1 ayla aynı veya 1 cm kısa ölçtü çok enteresan

Evet, kesinlikle. Ben de tedaviden kaçıyordum belki gerek kalmaz diye ama gerçeği kabullenip doktoru dinlemeye karar verdim bu yüzden. Şükür ki tedavisi mümkün şeyler. Allah sizin bebeğinize de tez zamanda şifa versin

Sabah oldu şimdiye kadar maşallah çok iyiydi hep uyudu emdi uyandı. Az önce ağlayınca baktım 37,5 derece ateşi sıcaklamış calpol verdim takipteyim
Yaaa senin bebişin de mi çıkmış ayyy ben gece her saat başına alarm kurayım o zmn geçmiş olsun canım hemen düşer inşallah atesi

Kızlar beslenmenize dikkat ediyor musunuz çikolata çay kahve ben bugün 2 bardak sütlü Nescafe içtim çay içtim vicdan yapıyorum.Bide aşırı iştahım açıldı benim ya sizde böyle misiniz ben mi abartiyorum böyle giderse çok kilo alacakmisim gibi hissediyorum

Bebekte uykusuzluk yapmazsa problem olmaz ya yorgunluktan bende kahveye ihtiyaç duyuyorum bazen uykusuzluk bende baş ağrısı yapıyor onada kahve iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…