Alır alır merak etmeyinBen uzun süre emziremedim biberonla anne sütü verdim. O zamanlar miktarını görebiliyordum içim rahatlıyordu . Şimdi sadece emzirdiğim için ne olcak bilmiyorum bir sonraki kontrok benim için önemli. Biberondaki kadar kilo alanilecek mi yoksa gerileyecek mi merak ediyorum
Anne sütüyle obez olması çok mümkün değil . Ayrıca 2 aylık bebek in 5885 olması aşırı normal bir durum ne saçmalamışKızlar size bir şey soracağım. Oğluşum 3015 gram doğdu. İlk ay 4230 kg çıktı. İkinci ay 5885 çıktı. sadece anne sütü aldığı için doktor dilediği gibi içebilir dedi. Diyetisyen bir arkadaşımda ileride obez olur diyor. Sizce ne yapmak lazım bilemedim.
Ben de boykot olmadığı için Sleepy kullanıyorum ama büyük beden almanız lazım. Mesela 2 numaranın kg aralığı 3-6 kg ama bebek 5 kg olduğunda taşma yapmaya başladı hemen 3 numaraya geçtim hiç taşmıyor artık. Siz de eğer taşma yapıyorsa kullandığınız markanın bir büyük bedenini deneyin.Yaa en iyilerde hep boykotben molfixle ıslanmaya devam edeceğim malesef
Vallahi moralim bozuldu. Sağ olasınız burada içim rahatladı. Bende hiç çevremde duymadım anne sütüyle obez olan bebek.Anne sütüyle obez olması çok mümkün değil . Ayrıca 2 aylık bebek in 5885 olması aşırı normal bir durum ne saçmalamış
Ya ben molfixe geçince sleepy daha rahatmış gibi geldi molfix boyut olarak çok küçük dediğiniz gibi büyük almam lazım. Sleepy çok sırttan ve bacak kısmından kaka sızdırıyodu o yüzden değiştim yoksa pişik felan yapmadı çok iyiydi.Ben de boykot olmadığı için Sleepy kullanıyorum ama büyük beden almanız lazım. Mesela 2 numaranın kg aralığı 3-6 kg ama bebek 5 kg olduğunda taşma yapmaya başladı hemen 3 numaraya geçtim hiç taşmıyor artık. Siz de eğer taşma yapıyorsa kullandığınız markanın bir büyük bedenini deneyin.
Evet Maşaallah normalde ilk 2 ay 1er kg alındığında iyi denir sizinki 1,5 kg civarında almış her ay yani epey hızlı kilo almış Maşaallah diyelim tekrar tekrar. Ama kesinlikle anne sütüyle obez olunmaz merak etmeyin.Kızlar size bir şey soracağım. Oğluşum 3015 gram doğdu. İlk ay 4230 kg çıktı. İkinci ay 5885 çıktı. sadece anne sütü aldığı için doktor dilediği gibi içebilir dedi. Diyetisyen bir arkadaşımda ileride obez olur diyor. Sizce ne yapmak lazım bilemedim.
Kızlar yarın sabah aşılarımız var. Verem de dahil buna. Üç aşı mı vurulcak?Kızlar bebeğiniz akşam uyuyunca ne yapıyorsunuz işiniz felan da yoksa eğer. Ben tv izliyorum çay felan içiyorum tabi bunlar binde bir uzun uyursaama kendimi de hep suçlu gibi hissediyorum sanki uyumam gerekiyormuş ya da başka bir şey yapmam gerekiyormuş gibi sizde de oluyor mu
Aynen canım öyle bir hissiyat oluyor nedense. Halbuki bizim de ihtiyacımız var.Kızlar bebeğiniz akşam uyuyunca ne yapıyorsunuz işiniz felan da yoksa eğer. Ben tv izliyorum çay felan içiyorum tabi bunlar binde bir uzun uyursaama kendimi de hep suçlu gibi hissediyorum sanki uyumam gerekiyormuş ya da başka bir şey yapmam gerekiyormuş gibi sizde de oluyor mu
Bebek uyuduğunda iş bitmiyor çünkü büyükler daha geç uyuyor. Yatmadan önce büyüklerle evi toparlama faslı yapıyoruz, ben mutfak onlar oyuncaklar. Sonra herkes uyuduğunda evet benim de uyumam lazım ama ben ya sosyal medyada takılmaca yapıyorum ya da kitap okuyorumKızlar bebeğiniz akşam uyuyunca ne yapıyorsunuz işiniz felan da yoksa eğer. Ben tv izliyorum çay felan içiyorum tabi bunlar binde bir uzun uyursaama kendimi de hep suçlu gibi hissediyorum sanki uyumam gerekiyormuş ya da başka bir şey yapmam gerekiyormuş gibi sizde de oluyor mu
Benimde büyük ihtimalle 2 numara göğsüme göre daha kolay o yüzden çok çok çekiyor2 numara var ama göğüsüme göre yavaş geliyor muhtemelen
Allah'ın izniyle hicbisey olmaz hep besmele cek su döküşlerinde sureler oku bana da dediler ablam kalbini ferah tut kışın ve akşamları doğru değil bebek yıkamak onun dışında günün istediğin saatinde banyoda yıka dedi çok şükür şimdiye kadar korku olmadı bizimkilerde geceleri bebeği yıkayıp suyu gidere dökmeyin der ona inanıyorum elimden geldikce öğlen saatleri yikiyorum geç saatlere bırakmıyorumBana hep üç harflilere uğrar dediler şimdi de korkuyorum banyoda yaptırmaya
Anlayamadım ben alakasını. Biz de banyoda yıkanmıyor muyuz? Niye bir sıkıntı olsun ki? Bu arada günümüz banyoları da zaten bir oda gibi, halı bile seriliyor banyolara, kupkuru temiz oluyor. Helada yaptırmıyoruz sonuçta. Küvet sığacak büyüklükte bir banyoda ne gibi bir sıkıntı olabilir ben pek anlamadım. Bence içinizi ferah tutun. Bismillah deyin istediğiniz yerde ve zamanda yaptırın banyosunu.Bana hep üç harflilere uğrar dediler şimdi de korkuyorum banyoda yaptırmaya
Bana da sleepy molfixten küçükmüş gibi geldi 2 kullanıyordum sleepy molfix karışık o küçük gelince molfixte öyle olur diye bugün 3 numara molfix aldım bebek içinde kayboldu yarın sleepy 3 numara alacam sleepy diğerlerine göre ince yapılı olduğu için hemen değiştirmek gerekiyor yoksa taşıyor sırf bu yüzden 51 günde 300 bez kullanmisizYa ben molfixe geçince sleepy daha rahatmış gibi geldi molfix boyut olarak çok küçük dediğiniz gibi büyük almam lazım. Sleepy çok sırttan ve bacak kısmından kaka sızdırıyodu o yüzden değiştim yoksa pişik felan yapmadı çok iyiydi.
Bence hiçte öyle olmuyor bünyeye bağlı bişey obezite bebeklikten gelen bişey değildir diye düşünüyorum çünkü yeğenim 10 aylıkken 19 kiloydu şuan 9 yaşında 23 kilo obez olacak olsa o olurdu yada kardesim 6 aylıkken kilosu yüzünden sünnet edilmedi 15 kilo ustuydu diye hatırlıyorum şimdi 20 yaşında Zargana diye zorbalıyorum kemikleri sayılıyor çünküKızlar size bir şey soracağım. Oğluşum 3015 gram doğdu. İlk ay 4230 kg çıktı. İkinci ay 5885 çıktı. sadece anne sütü aldığı için doktor dilediği gibi içebilir dedi. Diyetisyen bir arkadaşımda ileride obez olur diyor. Sizce ne yapmak lazım bilemedim.
Ben hem akşam yaptırdım hemde suyu döktümAllah'ın izniyle hicbisey olmaz hep besmele cek su döküşlerinde sureler oku bana da dediler ablam kalbini ferah tut kışın ve akşamları doğru değil bebek yıkamak onun dışında günün istediğin saatinde banyoda yıka dedi çok şükür şimdiye kadar korku olmadı bizimkilerde geceleri bebeği yıkayıp suyu gidere dökmeyin der ona inanıyorum elimden geldikce öğlen saatleri yikiyorum geç saatlere bırakmıyorum
Melekler banyoya girmediği içinmiş. Yine oda da yaptırdık banyoya da alışırız inşallahAnlayamadım ben alakasını. Biz de banyoda yıkanmıyor muyuz? Niye bir sıkıntı olsun ki? Bu arada günümüz banyoları da zaten bir oda gibi, halı bile seriliyor banyolara, kupkuru temiz oluyor. Helada yaptırmıyoruz sonuçta. Küvet sığacak büyüklükte bir banyoda ne gibi bir sıkıntı olabilir ben pek anlamadım. Bence içinizi ferah tutun. Bismillah deyin istediğiniz yerde ve zamanda yaptırın banyosunu.
Benimde 47. Gün 270 felan kullandım sanırım yakınızBana da sleepy molfixten küçükmüş gibi geldi 2 kullanıyordum sleepy molfix karışık o küçük gelince molfixte öyle olur diye bugün 3 numara molfix aldım bebek içinde kayboldu yarın sleepy 3 numara alacam sleepy diğerlerine göre ince yapılı olduğu için hemen değiştirmek gerekiyor yoksa taşıyor sırf bu yüzden 51 günde 300 bez kullanmisiz
Merhaba kullandınız mı, iyi geldi mi?Kızlar hamak besik alan oldu mu sallanmak gaza iyi geliyormuş sipariş vermeyi düşünüyorum
İnşallah biseycik olmaz merak etmeBen hem akşam yaptırdım hemde suyu döktüm
Sleepy büyük dene istersen eğer Molfix küçük gelmiyorsa çünkü gözüme çok büyük geldi Molfix bedeni ayarladim da bacak arası çok büyük olduBenimde 47. Gün 270 felan kullandım sanırım yakınızaynı şekilde sleepy molfix karışık bitince bende büyük beden alıcam bakalım nasıl olur
Bencede öyle.. ilerleyen dönemlerde zaten çok alamıyorlar bir de veriyorlar üstüne ..Bence hiçte öyle olmuyor bünyeye bağlı bişey obezite bebeklikten gelen bişey değildir diye düşünüyorum çünkü yeğenim 10 aylıkken 19 kiloydu şuan 9 yaşında 23 kilo obez olacak olsa o olurdu yada kardesim 6 aylıkken kilosu yüzünden sünnet edilmedi 15 kilo ustuydu diye hatırlıyorum şimdi 20 yaşında Zargana diye zorbalıyorum kemikleri sayılıyor çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?