Ben türk kahvesi içiyorum ihtiyaç hissediyorum. Beslenmemde ise genelde kontrollüyümdür. Abartmadan her şeyi yerim genelde. Tatlıya yönelik bir isteğim var onu da abartmadan yiyorum. İlk zamanlar emzirincr daha çok acıkıyordım sanki yavaş yavaş bu tempoya da alışıyorum ama yine de her gün tatlı atıştırmalık bir şey de yiyorum. Yemesem daha çok canım ister.Kızlar beslenmenize dikkat ediyor musunuz çikolata çay kahve ben bugün 2 bardak sütlü Nescafe içtim çay içtim vicdan yapıyorum.Bide aşırı iştahım açıldı benim ya sizde böyle misiniz ben mi abartiyorum böyle giderse çok kilo alacakmisim gibi hissediyorum
Memelerin alışması 3-4 ay gibi bir süre kalmış aklımda. Benim de akıtma problemim var ama birkaç haftadır azaldı gibi. Yavaş yavaş düzene girecek bence.Kızlar bu süt işi ne zaman normale döner acaba? Dışarda uzun zaman geçirmek korkulu rüyam oldu resmen. Hastanede emzirme odasında emzirdim bebeği ama bu emzirme değil resmen süt banyosu olduağız beziyle sürekli silmeme rağmen hem ben hem bebiko süt içinde kaldık. evde bazen önden sağıyorum hızı azalsın diye ama bunu dışarda yapamam. Göğüsümüz ne zaman terbiye olacak alışacak gerçekten merak ediyorum gün içinde 3-4 kere tişört değişiyorum
Bebiko yutamadan yarısı ağzından akıyor ben mi beceremiyorum bu işi
4 saatten önce verilmiyor , korkmayın bizim de çıktı ateş indi şimdi 37 lerde 37,7 görünce verdim çok ağrısı vardı ama. Nerden ölçüyosunuz ? Ben veriyorum 38 e yakınsa açıkçası, ölçü 2,5 ml calpolc un kağıdında da yazıyor 2. Ay aşıları ile ilgiKızlar aşı sonrası akşam 37,5 ateş görününxe carpol verdim biraz düştü. Şimdi 37,3 oldu yine , carpol vereli 2 saat oldu . 2 ay aşılarını vuranlar nasıl geçti süreç? Bu civardaki ateşten korkmalı mıyım?
Malum havalar sıcak çok su içiyorum su içtikçe iyice akıyor şıp şıp damlıyor resmenMemelerin alışması 3-4 ay gibi bir süre kalmış aklımda. Benim de akıtma problemim var ama birkaç haftadır azaldı gibi. Yavaş yavaş düzene girecek bence.
Kulaktan ölçüyorum şuan yine 37,54 saatten önce verilmiyor , korkmayın bizim de çıktı ateş indi şimdi 37 lerde 37,7 görünce verdim çok ağrısı vardı ama. Nerden ölçüyosunuz ? Ben veriyorum 38 e yakınsa açıkçası, ölçü 2,5 ml calpolc un kağıdında da yazıyor 2. Ay aşıları ile ilgi
Bizdede durum aynı ama bence yakın zamanda düzelecek çünkü oğlumda 3 veya 4 ayda düzene girmişti diye kalmış aklımdaKızlar bu süt işi ne zaman normale döner acaba? Dışarda uzun zaman geçirmek korkulu rüyam oldu resmen. Hastanede emzirme odasında emzirdim bebeği ama bu emzirme değil resmen süt banyosu olduağız beziyle sürekli silmeme rağmen hem ben hem bebiko süt içinde kaldık. evde bazen önden sağıyorum hızı azalsın diye ama bunu dışarda yapamam. Göğüsümüz ne zaman terbiye olacak alışacak gerçekten merak ediyorum gün içinde 3-4 kere tişört değişiyorum
Bebiko yutamadan yarısı ağzından akıyor ben mi beceremiyorum bu işi
Bana ebe bir çay kaşığı ver dedi4 saatten önce verilmiyor , korkmayın bizim de çıktı ateş indi şimdi 37 lerde 37,7 görünce verdim çok ağrısı vardı ama. Nerden ölçüyosunuz ? Ben veriyorum 38 e yakınsa açıkçası, ölçü 2,5 ml calpolc un kağıdında da yazıyor 2. Ay aşıları ile ilgi
37.4 oldu üzerinde tek zıbın vardı onu da çıkardım ıslak pamukla sildim biraz versem mi calpol acaba4 saatten önce verilmiyor , korkmayın bizim de çıktı ateş indi şimdi 37 lerde 37,7 görünce verdim çok ağrısı vardı ama. Nerden ölçüyosunuz ? Ben veriyorum 38 e yakınsa açıkçası, ölçü 2,5 ml calpolc un kağıdında da yazıyor 2. Ay aşıları ile ilgi
Sabah oldu şimdiye kadar maşallah çok iyiydi hep uyudu emdi uyandı. Az önce ağlayınca baktım 37,5 derece ateşi sıcaklamış calpol verdim takipteyim
Canım makattan 37,5 ise bişey olmaz benimki 38 oldu makattan öyle paranox s attım sonra geçti bugğn takip et yarına bişeycik kalmazKızlar aşı sonrası akşam 37,5 ateş görününxe carpol verdim biraz düştü. Şimdi 37,3 oldu yine , carpol vereli 2 saat oldu . 2 ay aşılarını vuranlar nasıl geçti süreç? Bu civardaki ateşten korkmalı mıyım?
Yok canım bizim de suanKızlar aşı sonrası akşam 37,5 ateş görününxe carpol verdim biraz düştü. Şimdi 37,3 oldu yine , carpol vereli 2 saat oldu . 2 ay aşılarını vuranlar nasıl geçti süreç? Bu civardaki ateşten korkmalı mıyım?
Canım normal.dun bizim 37.5 tu ası olmadan önce. Hava sıcak normal.37.4 oldu üzerinde tek zıbın vardı onu da çıkardım ıslak pamukla sildim biraz versem mi calpol acaba
Yarım ölçek bir çay kaşığına denk geliyordurBana ebe bir çay kaşığı ver dedi
Normal canım korkmaKulaktan ölçüyorum şuan yine 37,5en son 3 saat önce verdim calpol
Kasıkla vermedim ben ölçü neyse onu verdim ama aynıya geliyodur tahminenBana ebe bir çay kaşığı ver dedi
Acele etmeyin çıkarsa çok huysuzsa verin ben 38 yaklastı diye verdim ve cok aglıyo acısı vardı şimdi yine artmış o yüzden tekrar verdim 7 saat ara ile oldu37.4 oldu üzerinde tek zıbın vardı onu da çıkardım ıslak pamukla sildim biraz versem mi calpol acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?