2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Rotanın içinde de süt proteini olduğu için tetikleyebiliyor. Alerjik bebekler daha sancılı oluyor evet. Allah böyle dert versin. Moral bozmayın hemen. Biraz azaltıp takip edin olmazsa.
Bu alerji işini netleştirip öyle yaptırayım rotayı 😞 okul açılacağı için hemen yaptırmak istiyordum neyse beklicez. teşekkür ederim 🙏🏻

Ya bu köpükler ve salyalanma normal mi ? Doktora götürmeli miyim? Bizde de yeni başladı eşim diş çıkarıyor diyor ama öyle olmadığına eminim çok erken 😅
Evet evet normal dr kendi soyledi baslar yakinda diye 🤗 dis oncesi belirtiler de boyle benzer ama dogru soylemis esiniz 4 aylik cikardi benim ilk kiz da ee kasinmasi huysuzlugu falan bi kac hafta onceleri buluyodu dis patlayana kadar 😅 oyy dis isi zor benim kiz hep erken cikardi disleri agrisi aglamasi coktu 😢

Bu alerji işini netleştirip öyle yaptırayım rotayı 😞 okul açılacağı için hemen yaptırmak istiyordum neyse beklicez. teşekkür ederim 🙏🏻
Doktorunuz ne derse😇 çocuk doktorumuz yaptırın demişti, alerji ve gastroentrelog yaptırmayın demişti. Oğluma tek doz yapıldı. Hâlâ bilmiyorum doğrı karar hangisiydi. Çok şülğe geçirmedi.Siz de doktorunuzla görüşürsünüz belki tek seferlik bir şeydir bu kaka durumu. Geçmiş olsun.

Son düzenleme:
Doğumdan ne kadar süre sonra bu karartılar açıldı hatırlıyor musun acaba 🥲
3-6 ay arasi acildi diye hatirliyorum ama net emin degilim cok surmedi ama eminim. Simdide gene biraz vardi koltuk altimda daha iyi durumda beyazlatici ozellikli bir sabunla yikiyorum banyoda vucudumu scrub gibi iyi geldigini dusunuyorum ya da hormonlar dengelendikce duzeliyor belki 🤗

Evet evet normal dr kendi soyledi baslar yakinda diye 🤗 dis oncesi belirtiler de boyle benzer ama dogru soylemis esiniz 4 aylik cikardi benim ilk kiz da ee kasinmasi huysuzlugu falan bi kac hafta onceleri buluyodu dis patlayana kadar 😅 oyy dis isi zor benim kiz hep erken cikardi disleri agrisi aglamasi coktu 😢
Yaa 🥹 ben de Korkuyorum dişten 🤦 inşallah vaktinde kolaylıkla diş çıkarır bütün bebişlerimiz🥹

Kızlar bazılarınız gece bebği uyandırıp süt içirdiğini yazmış bnm kızım 12 de faln uyuyor sabah 5 veya 6 da uyanıror o zmn verşyorum kendim uyandırmıyorum yanlış mı yapıyıruz 2 aylık bebeklerde 8 saate kadr uyuyabilir yazıyır
Maşallah 🧿 anne sütü mü veriyorsunuz 5/6 saat uyuyor acaba ? Benimki max 2 saatte bir uyanıyor dün mesela 1-1,5 saatte bir uyandı :(

Bence ona takılmayın çünkü ilki hastanede alındı
2. Ve 3. Saglik ocagindan alındı hata payı çok oluyormuş biz o hafta çok arastirdik
Değeriniz çok yüksek bir değer değil
Sarılık var mı bebeğinizde?
Şuan az var ama o zaman 12 küsürlerdeydi ve çok emmiyordu

Kızlar bir süredir giremedim. Canım sıkkındı. Bir çoğunız biliyordur çok darladım sizi burda mastit oldum tıkandım cart curt. Çok şükür açıldı son tıkanıklık ama geceleri şişmesi, akmalar devam ediyor. Sabırla terbiye olacağı günü bekliyorum.
Herneyse başka bir şey dicem size ama nasıl yazıcam bilmiyorum. Kimseyle de konuşamam bunu. Ben ilk kez geçenlerde ayna ile baktım. Çok farklı göründü aşırı moralim bozuldu. Ay tövbe sanki dikiş tutmamış gibi kocaman. İlkinde böyle olmamıştı. Ria olmadan olmaz diye daha sezonu açmadım 🙈 ama özgüvenim de alt üst oldu. İçim bi tuhaf oldu. Ben kendim soğudum. Nasıl olacak ya.

Aaa hayırlı olsun canım. Yeni ev güzellikler getirsin inşallah. İyi olur kayınvalidenin gelmesi, hatta varsa bi görümce elti falan da gelsinler 🙈 ev toplamak ev yerleştirmek zor işler
Çok sağ ol canım. Yaz bitmeden taşınalım dedik. Kv tek başına bir orduya bedel maşallah 🧿 😂 Yorulmuyor, pili bitmiyor. Bugüne kadar bir kere bile yemek yaptırmadım, evimde hep ben hizmet ettim ama bu sefer mecburum yardım istemeye.

Kızlar bir süredir giremedim. Canım sıkkındı. Bir çoğunız biliyordur çok darladım sizi burda mastit oldum tıkandım cart curt. Çok şükür açıldı son tıkanıklık ama geceleri şişmesi, akmalar devam ediyor. Sabırla terbiye olacağı günü bekliyorum.
Herneyse başka bir şey dicem size ama nasıl yazıcam bilmiyorum. Kimseyle de konuşamam bunu. Ben ilk kez geçenlerde ayna ile baktım. Çok farklı göründü aşırı moralim bozuldu. Ay tövbe sanki dikiş tutmamış gibi kocaman. İlkinde böyle olmamıştı. Ria olmadan olmaz diye daha sezonu açmadım 🙈 ama özgüvenim de alt üst oldu. İçim bi tuhaf oldu. Ben kendim soğudum. Nasıl olacak ya.
Ben bakmadım kendisine henüz, ağdacı abladan başka gören yok 😂 Fakat 40 muayenesinde ultrason başlığı pek kolay girince hmmm biraz genişledik mi nolduk diye düşünmedim değil 😅

Meme ucunda pembelik de var mı kandida olabilir kaşıntı varsa kapalı kaldı mı göğüsleriniz?
Göğüslerimi genelde açık bırakıyordum, sıcakta sütyen takmıyordum evde. Son iki gündür gümüş kapakları tutsun diye takıyorum. Meme ucum hep pembe. Kaşıntı mememin yan tarafında. Belki de öyledir gerçekten. Gerçi emzirme danışmanı gördü ama bir şey demedi. Ben yarın genel cerraha göstereceğim zaten. Haber veririm.

Benim sezeryan olduğu halde bugün duş alırken baktım ki çatlaklar ve genişleme var çok şaşırdım bende size soracaktım sezeryanda olur mu ki 🙄 ama normal doğumda gebe okulunda ebeler demişti doğumdan sonra 1 santime yakın genişleme kalıyor maalesef 😕

Bende 55 gün boyunca 2 saatte bir hiç şaşmadan gece gündüz süt sağdım ve 55 günün sonunda tamamen memeye geçebildik (şimdilik) . Umarım bu dertten yakınan herkese gönlünce güzel bir kapı açılır 🙏🏻 hepimiZ için dua edeceğim💕
Canım sen bence zaten çok takdir edilecek bir çaba gösterdin. 2 saatte bir sağmak her yiğidin harcı değil. Ben günde 3-4 kere anca sağabildim mesela. Biz de bugün 55 olduk yanlış hesaplamıyorsam. Dünden beri yine emziriyorum. Bakalım dikiş tutturabilecek miyiz 🤷‍♀️

3-6 ay arasi acildi diye hatirliyorum ama net emin degilim cok surmedi ama eminim. Simdide gene biraz vardi koltuk altimda daha iyi durumda beyazlatici ozellikli bir sabunla yikiyorum banyoda vucudumu scrub gibi iyi geldigini dusunuyorum ya da hormonlar dengelendikce duzeliyor belki 🤗
Benim göbek deliğim beyazlaştı. Çok şaşırdım. Biraz da kese sürünce iyice kendine geldi. Fakat ben de karın bölgesinde peyda olan tüylerin kaybolmasını dört gözle bekliyorum 🙄

Kızlar bazılarınız gece bebği uyandırıp süt içirdiğini yazmış bnm kızım 12 de faln uyuyor sabah 5 veya 6 da uyanıror o zmn verşyorum kendim uyandırmıyorum yanlış mı yapıyıruz 2 aylık bebeklerde 8 saate kadr uyuyabilir yazıyır
Ben gece uyandırmıyorum. 4-5 saat uyursa uyusun. Bebekler artık o kıvama geldi. Doktorumuz uyandırmayın dedi.

Benim göbek değilim beyazlaştı. Çok şaşırdım. Biraz da kese sürünce iyice kendine geldi. Fakat ben de karın bölgesinde peyda olan tüylerin kaybolmasını dört gözle bekliyorum 🙄
Tuylerin döküleceğini bana da siz söylemiştiniz hamileyken 🥰 benimkiler yanlar epey döküldü göbek deliği kararması geçti göğüs arasından bikiniyle kadar çizgi şeklinde tüyler var ama epey uzunlar diğerleri döküldüyse onlarda dökülür dimi 🥹🥰

Back
X