2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Kızlar bebeğinizin kolunu emmesine izin vermeyin emme refleksi çok iyi olduğu için bizimki morartmış
Oyy kıyamam göründüğü kadar fazla acımamıştır ama. benimki memeyi yanlış tuttuğunda morartmıştı aerolayı. Geceleri özellikle karanlıkta bir kaç defa başıma geldi

Oyy kıyamam göründüğü kadar fazla acımamıştır ama. benimki memeyi yanlış tuttuğunda morartmıştı aerolayı. Geceleri özellikle karanlıkta bir kaç defa başıma geldi
Yaaa öylesine denk gelmedim Çok fena bu bebişler

2 sene emzireceğiz inşaallah, 2 sene adet olmayacak mıyız? Adet olmayla sütün alakası yok.
Teşekkür ederim cevap için, inşallah İçim rahatladı gerçekten görünce çok üzülmüştüm. Annem ben 1 yıl olmadım emzirirken baya bi olmazsın demişti. Gerçi o hepimizi 3 er yıl emzirmiş mantıken dediğiniz çok doğru

Kızlar doğum yardımını bankadan baba alabilir değil mi sonuçta oda babası

Teşekkür ederim inşallah öyledir bende bikac yerde öyle okudum ondan şimdi tekrar tahlil vermek istemedim biraz büyüsün tekrar bakalım dedi doktor da umarım geçici olur tüm bebişlerimiz sağlıklı huzurlu büyüsünler inşallah

İshal olduğunu nasıl anladınız? Normalde de şekilsiz ve sık yapıyorlar ya
Zaten doğduğundan beri her bezinde muhakkak büyük tuvaleti de var doktor bağırsakları çok aktif çalışıyor demişti ama hiç bez sızdırma olmadı hep değiştirmeyle yakaliyordum bu defa grip belirtileriyle birlikte aşırı sulu ve sızdıran mukuslu ishali oluyordu bide renginden belliydi ishal olduğu normali turuncumsu pütürlü oluyordu ishal olunca altın sarısı mukuslu pürüzsüz su gibi

Anladım sanırım teşekkürler kafamda oturtamamıştım bir türlü, ishal olsa nasıl anlarım diye sizin tarif net oldu ben ishal oldu sanmışım demek ki çok yaptığında daha önce. tekrar geçmiş olsun

Kızlar doğum yardımını bankadan baba alabilir değil mi sonuçta oda babası
Maalesef canım verilmiyor biz sormuştuk belediyeyi arayınca gidemiyorum eşim giderse verirler mi diye 6 ay geçerli bı ara gidin eşinize verilmiyor demişti kimlik imza gibi işlemler gerekiyor şahsın kendisi gitmesi gerekiyor

Teşekkür ederim inşallah hiçbir bebişimiz bir daha yaşamasın hep sağlıklı huzurlu olsunlar çok şükür bizim ishal 2 gün sürdü düzeldi umarım bir daha hiç gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…