Oyy kıyamamKızlar bebeğinizin kolunu emmesine izin vermeyin emme refleksi çok iyi olduğu için bizimki morartmış
Allah yardımcınız olsunBen chatgptye sormuştum tahmini 13 ağustos yazmıştı. Bugün hiç uyumayınca açıp bakınca hatırladım bugün atağa girdik bence biz55 günlüğüz
Yaaa öylesine denk gelmedimOyy kıyamamgöründüğü kadar fazla acımamıştır ama. benimki memeyi yanlış tuttuğunda morartmıştı aerolayı. Geceleri özellikle karanlıkta bir kaç defa başıma geldi
2 sene emzireceğiz inşaallah, 2 sene adet olmayacak mıyız? Adet olmayla sütün alakası yok.Kızlar ben regl oldum galiba çok erken oldu. Sütüm zaten azdı bebek pek emmiyor uykuları hariç. Şimdi hepten gidecek mi?
Babası evdeyse o uyutmayı denesin bende hep emme umudu olduğu için çok zor uyuyorÖyle sanırım sabahtan beri 5-10 dk dan uzun uyumadı şuan banyo yaptırdım tam doysun uyusun diye mama verdim yine tık yok
Ne demekÇok teşekkür ederim.
Bizimki babasında dolaşma dışında durmuyor bana verene kadar ağlıyor bana gelince susuyorBabası evdeyse o uyutmayı denesin bende hep emme umudu olduğu için çok zor uyuyor
Teşekkür ederim cevap için, inşallah2 sene emzireceğiz inşaallah, 2 sene adet olmayacak mıyız? Adet olmayla sütün alakası yok.
Dolaşırken uyuyakalmaz mı ben bazen öyle uyutuyorumBizimki babasında dolaşma dışında durmuyor bana verene kadar ağlıyor bana gelince susuyor
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun arkadaşım. Biz sünnet olmadan 6 tüp kan vermiştik orada bazı değerleri sınırda çıktı doktorumuz ara ara alır bakarız daha çok küçük bebek bu dönemde oynak olabiliyor demişti. Sizin de öyledir belki
Zaten doğduğundan beri her bezinde muhakkak büyük tuvaleti de var doktor bağırsakları çok aktif çalışıyor demişti ama hiç bez sızdırma olmadı hep değiştirmeyle yakaliyordum bu defa grip belirtileriyle birlikte aşırı sulu ve sızdıran mukuslu ishali oluyordu bide renginden belliydi ishal olduğu normali turuncumsu pütürlü oluyordu ishal olunca altın sarısı mukuslu pürüzsüz su gibiİshal olduğunu nasıl anladınız? Normalde de şekilsiz ve sık yapıyorlar ya
Anladım sanırım teşekkürlerZaten doğduğundan beri her bezinde muhakkak büyük tuvaleti de var doktor bağırsakları çok aktif çalışıyor demişti ama hiç bez sızdırma olmadı hep değiştirmeyle yakaliyordum bu defa grip belirtileriyle birlikte aşırı sulu ve sızdıran mukuslu ishali oluyordu bide renginden belliydi ishal olduğu normali turuncumsu pütürlü oluyordu ishal olunca altın sarısı mukuslu pürüzsüz su gibi
Anneye yatıyor ya belki vermeyebilirler. Annenin kimliğiyle gitse verirler mi bilemedim. Bence vermezler. Denerseniz bize de haber edinKızlar doğum yardımını bankadan baba alabilir değil mi sonuçta oda babası
Maalesef canım verilmiyorKızlar doğum yardımını bankadan baba alabilir değil mi sonuçta oda babası
Teşekkür ederimAnladım sanırım teşekkürlerkafamda oturtamamıştım bir türlü, ishal olsa nasıl anlarım diye sizin tarif net oldu ben ishal oldu sanmışım demek ki çok yaptığında daha önce. tekrar geçmiş olsun
Anneye yatıyor ya belki vermeyebilirler. Annenin kimliğiyle gitse verirler mi bilemedim. Bence vermezler. Denerseniz bize de haber edin
Okurken elimde kahve vardı gülmekten elimde tutamadım, döküldüBirisi yoruma ninniyi kendim söylüyorum duymamak için uyuyor yazmış onu denicem şimdi bunu sen istedin hanımefendi
Of kahve keyfinin içine ettik durduk yereOkurken elimde kahve vardı gülmekten elimde tutamadım, döküldüOğlanı da uyutmuşken gideyim de vileda yapayım bari
Balım, olacaksa gülmekten olsunOf kahve keyfinin içine ettik durduk yere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?