HaklısınBalım, olacaksa gülmekten olsun
İki gündür mamayla destekliyorum bebemiHaklısınsüt durumu nasıl? Ben eski yadigar hoşafa geri döndüm (ilk 1 ay bıkmıştım) biraz arttı sanki
Karnı doysun huzurlu olsunda insan başka bişe istemiyorİki gündür mamayla destekliyorum bebemisanki biraz arttı gibi gece doyma sinyalleri verdi. Bakalım bugün nasıl olacak Bol bol sütümüz olsun inşallah
C creamole123 evet sütüm o kadwr fazla iken 2 ay ım dolmadan regl oldum . Sütümde bir azalma olmadı sizde korkmayınCanım üzülme sakın regl olmakla sütün alakası yokmuş, olsa burada burcu arkadaşımızın sütü çok o ilk regl olanimiz. etiket yapamadım arkadaşı yaaa
Dereotu tahin helvası bir de komposto bende çok ile yarıyorduKarnı doysun huzurlu olsunda insan başka bişe istemiyorsütü düşündükçe dahada azalıyor emin oldum buna
selam, buna çözüm bulabildiniz mi ne yaptıysam olmuyor :/ oğlum 6 aylık, beşiğe yatırdığım an uyanıyor. ana kucağında uyumak istiyorKızlar benim oğlan beşik yerine ana kucağında uyuyor. Ama genelde gece üstümde uyuyor. Beşiği neden sevmiyor kimi bebek ?
Helva çok yiyordum bende ama sıcakta iyice yakmaya başladı sanki beni o yüzden azalttımDereotu tahin helvası bir de komposto bende çok ile yarıyorduseninki neden azaldı
Çok teşekkür ederim, maşallah sizeC creamole123 evet sütüm o kadwr fazla iken 2 ay ım dolmadan regl oldum . Sütümde bir azalma olmadı sizde korkmayınbelki regl olduğumuz günler biraz azalabilir
Keçi sütü ve keçi peyniri denedin mi ? Antep'te çok güzel seçenekleri var aslındaHelva çok yiyordum bende ama sıcakta iyice yakmaya başladı sanki beni o yüzden azalttımİnek sütü proteini alerjisinden şüpheleniyorum süt ve süt ürünlerini beslenmemden çıkardım sanırım o yüzden azaldı birazda stres yaptım bu durumu
Keçi sütünde inek sütüne %90 benzerlik varmışKeçi sütü ve keçi peyniri denedin mi ? Antep'te çok güzel seçenekleri var aslında
İnşallah kesinleşmez bu şartlar altında çok zor gerçektenKeçi sütünde inek sütüne %90 benzerlik varmışdana etinden çapraz bulaş oluyormuş. Paketli ürünlerin neredeyse hepsinde süt tozu var. Yiyecek bişe pek yok vegan tarzı beslenmem gerekiyor. Umarım alerji kesinleşmez çünkü zor olacak
İşaret mi bilmiyorum diyete başladığımdan beri gaz sancısı azaldı bu durum alerji olma ihtimalini artırıyorİnşallah kesinleşmez bu şartlar altında çok zor gerçektenBol şans diliyorum arkadaşım
Senin sütün fazla değil miydi zaten, gece akıyor diyordun en son.Haklısınsüt durumu nasıl? Ben eski yadigar hoşafa geri döndüm (ilk 1 ay bıkmıştım) biraz arttı sanki
Gördüm şimdiHelva çok yiyordum bende ama sıcakta iyice yakmaya başladı sanki beni o yüzden azalttımİnek sütü proteini alerjisinden şüpheleniyorum süt ve süt ürünlerini beslenmemden çıkardım sanırım o yüzden azaldı birazda stres yaptım bu durumu
Ben 4 ay cok kati diyet yaptim ama cok sukur sütüme bisey olmamisti. Nacizane kendinize bunu stres yapmamaya calisin. Kuzu eti, balik giibi alternatiflere yönelebilirsiniz protein acisindan. Dana eti de capraz alerjen olabiliyor.Helva çok yiyordum bende ama sıcakta iyice yakmaya başladı sanki beni o yüzden azalttımİnek sütü proteini alerjisinden şüpheleniyorum süt ve süt ürünlerini beslenmemden çıkardım sanırım o yüzden azaldı birazda stres yaptım bu durumu
Senin sütün fazla değil miydi zaten, gece akıyor diyordun en son.
Akma problemim yok oldu evet iyi tarafından bakacak olursakSenin sütün fazla değil miydi zaten, gece akıyor diyordun en son.
Yukarda da yazdım diyetle gaz sancısı azaldı buda alerji ihtimalini artırdı tabii. Kabullenince sütüm düzelmeye başladı ilk günler ne yiyeceğimi bilemedim. Şuan hemen yemeğe kendime alternatif bir şey üretebiliyorum. 2 senede olsa çok uzun bir süre değil sabrederim bebiko iyi olsunBen 4 ay cok kati diyet yaptim ama cok sukur sütüme bisey olmamisti. Nacizane kendinize bunu stres yapmamaya calisin. Kuzu eti, balik giibi alternatiflere yönelebilirsiniz protein acisindan. Dana eti de capraz alerjen olabiliyor.
kalsiyum takviyesi alabiliesiniz. Örneğin osteocare. Bu ilaclarin icinde de süt içeriği olabiliyor, ona dikkat etmek gerekiyor. Osteocarede yok sut içerigi.Yukarda da yazdım diyetle gaz sancısı azaldı buda alerji ihtimalini artırdı tabii. Kabullenince sütüm düzelmeye başladı ilk günler ne yiyeceğimi bilemedim. Şuan hemen yemeğe kendime alternatif bir şey üretebiliyorum. 2 senede olsa çok uzun bir süre değil sabrederim bebiko iyi olsunolası kalsiyum eksikliğine çözüm araştırıyorum
Teşekkür ederim bakayım onakalsiyum takviyesi alabiliesiniz. Örneğin osteocare. Bu ilaclarin icinde de süt içeriği olabiliyor, ona dikkat etmek gerekiyor. Osteocarede yok sut içerigi.
Sabir gerektiren bir surec ama bebeklerin iyiligi en onemlisi, kolayliklar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?