- 1 Mart 2021
- 530
- 649
- 53
Canım aynı şeyleri yaşadık merak etme çok hızlı iyileşiyor üzme kendini. Bizim kanama eve gidince oldu nasıl hastaneye koştuk bilemedik sizin hastanede hemen fark edilip müdahale edilmesi bile güzel birşey. Bir haftaya birşeyi kalmadı hemen toparlar inşallah sizin bebiş deKızlar genel anestezi yaptık bebek lokalde uyanık olup çok aplamasın diye . Ama başımıza yine binde bir olan şeyler geldisünnet bitti odaya çıkardılar . Sızıntı şeklinde kanaması oldu bir daha ameliyathaneye götürdüler bi daha getirdiler derken çocuk hem açlıktan hem yabancılardan ağlamaktan helak oldu her tarafını çizdi ağlamaktan . Anestezi verileceği için 4 saat aç kalmıltıx git gel derken 5 saati geçi açlığı dolayısıyla gem açlıktan hem git gel yapmaktan çok korktu. Uaklaşık 1.30 saattir memeyi bırakmıyor ve çok korkmuş .
30 bin küsur para veriyoruz sırf bebeğimiz için en iyisi olsun en acısızı olsun diye başımıza gelene bak. Ne diyim yani bin pişman oldum yaptırdığıma . İnşallah bundan sonraki iyileşme süreci aksilik olmadan geçer bari diyoeum
Geçmiş olsun hızlıca toparlar umarımKızlar genel anestezi yaptık bebek lokalde uyanık olup çok aplamasın diye . Ama başımıza yine binde bir olan şeyler geldisünnet bitti odaya çıkardılar . Sızıntı şeklinde kanaması oldu bir daha ameliyathaneye götürdüler bi daha getirdiler derken çocuk hem açlıktan hem yabancılardan ağlamaktan helak oldu her tarafını çizdi ağlamaktan . Anestezi verileceği için 4 saat aç kalmıltıx git gel derken 5 saati geçi açlığı dolayısıyla gem açlıktan hem git gel yapmaktan çok korktu. Uaklaşık 1.30 saattir memeyi bırakmıyor ve çok korkmuş .
30 bin küsur para veriyoruz sırf bebeğimiz için en iyisi olsun en acısızı olsun diye başımıza gelene bak. Ne diyim yani bin pişman oldum yaptırdığıma . İnşallah bundan sonraki iyileşme süreci aksilik olmadan geçer bari diyoeum
Onu söylemedi aslında hiç sormadım bile hergün duş aldırın öyle hızlı iyileşir dedi sadeceGeçmiş olsunnnBiz yaptırmadık ama lokal için sorduğumuz doktorda 3 gün sonra her gün köpüklü suya oturtup bekleyin demişti kontrole gelene kadar. Sizinki de köpüklü mü yıkayın dedi sade suyla mı
Çok sağolun yaCanım aynı şeyleri yaşadık merak etme çok hızlı iyileşiyor üzme kendini. Bizim kanama eve gidince oldu nasıl hastaneye koştuk bilemedik sizin hastanede hemen fark edilip müdahale edilmesi bile güzel birşey. Bir haftaya birşeyi kalmadı hemen toparlar inşallah sizin bebiş de
Geçmiş olsun geçti bitti inşsllah hızlıca toparlarKızlae iyi dilekleriniz için teşekkür ederim hepinize. Şuan sanırım ilk günü olduğu için çok hassas davranmaya çalışıyorum kucağıma almaya bilr korkuyorumpipi şişik ve kızarık çünkğ çok temas etsin istemiyorum bez vs. . Şişlik ve kızarıklık ne kadar sürede geçer acaba ? Yabi siz kucağınıza vs rahat gönül rahatlıpıyla ne zaman hareket ettiniz
Geçmiş olsunBu arada kimseyi yönlendirmek istemem ama genel anestezi ile sünneti önermiyorum . Genel anestezide sorun yaşamadık 10 dk lık bi yarı uykulu hale getirdiler hemende kendine geldi onda sorun yok. Ama anestezi verilebilmesi için öncesinde kan alındı minicik ellerinden 1-2 tüp. Sünnet günü 4-5 saat açlık yaşadı yine anestezi için. Ayrıca damar yolu sçıldı o da kanadı. Tüm bu saydıklarım anestezi verileceği için . Tüm bunlsrda fazlasıyla ağladı bebek zaten . Lokal verilmeme amacı bebeğin ağlamamasıydı ama hu saydıklarımla kat kat ağladı kat kat travma yaşadı . Sünnet böyle bir şey olmamalı bence. İndanların güle eğlene yaptığı bir şey diye biliyorum. Hastalıkmış gibi bu kadar acı çekmesine gerek yoktu.
Merhaba , öncelikle çok geçmiş olsun. Lokal anestezi ile yaptırdık biz. Bize de sadece krem verdi kalın olmayacak şekilde sürekli sürdüm 3. Gün sonunda şişlik inmeye başladı bizde. Kapak falan asla kapatmayın hava alsın ki iyileşsin dedi , öyle yaptık ve hiç sorun yaşamadık çokta hızlı iyileşti.İnşallah. Sünnet yaptıran arkadaşlara sormak istiyorum. Doktor sargı vs hiçbir şey takmamış . 1 krem verdi günde 2 kez sür yeterli dedi . Karton bardka vs bir şry önermiyorum dedi. Yarından itibaren hergün yıka en iyi iuileşme yöntemi yıkamak temiz tutmak dedi.
Şimdi bu söylenenler sanki normalde olan arkadaşlar bunların tam tersini söylüyordu kafam karıştı
Teşekkür ederim kremi bize günde 2 kez sürün dedi de siz her bez açışında mı sürdünğz ? Bir de elinizle mi dağıttınız. Krem terramycin miydiMerhaba , öncelikle çok geçmiş olsun. Lokal anestezi ile yaptırdık biz. Bize de sadece krem verdi kalın olmayacak şekilde sürekli sürdüm 3. Gün sonunda şişlik inmeye başladı bizde. Kapak falan asla kapatmayın hava alsın ki iyileşsin dedi , öyle yaptık ve hiç sorun yaşamadık çokta hızlı iyileşti.
Maşallah, bizimki henüz elini sadece emmek için kullanıyor sabırsızlıkla güncelleme gelmesini bekliyorumAa benim bebeğimde 3. Ayına girdiğinden beri sütyen askımla oynuyor demekki ondanmışdurmadan tutup oynuyor ve daha çok dikkati sütyen askısında oldupu içşn emmiyor kolye deneyeyim bir de
Çok geçmiş olsun. İnşallah sonraki süreç çok hızlı ve kolay geçerBu arada kimseyi yönlendirmek istemem ama genel anestezi ile sünneti önermiyorum . Genel anestezide sorun yaşamadık 10 dk lık bi yarı uykulu hale getirdiler hemende kendine geldi onda sorun yok. Ama anestezi verilebilmesi için öncesinde kan alındı minicik ellerinden 1-2 tüp. Sünnet günü 4-5 saat açlık yaşadı yine anestezi için. Ayrıca damar yolu sçıldı o da kanadı. Tüm bu saydıklarım anestezi verileceği için . Tüm bunlsrda fazlasıyla ağladı bebek zaten . Lokal verilmeme amacı bebeğin ağlamamasıydı ama hu saydıklarımla kat kat ağladı kat kat travma yaşadı . Sünnet böyle bir şey olmamalı bence. İndanların güle eğlene yaptığı bir şey diye biliyorum. Hastalıkmış gibi bu kadar acı çekmesine gerek yoktu.
Çok çok geçmiş olsun zoru atlattın öyle düşün hayırlı olsun sünneti bebişeKızlae iyi dilekleriniz için teşekkür ederim hepinize. Şuan sanırım ilk günü olduğu için çok hassas davranmaya çalışıyorum kucağıma almaya bilr korkuyorumpipi şişik ve kızarık çünkğ çok temas etsin istemiyorum bez vs. . Şişlik ve kızarıklık ne kadar sürede geçer acaba ? Yabi siz kucağınıza vs rahat gönül rahatlıpıyla ne zaman hareket ettiniz
Kızlar bizim 2 aylık kontrolde doktor bi daha ki ay gelirsiniz felan demedi kendi gözlemlediğim bir şey olmadıkça sağlık ocağına götürsem aylık yanlış mı yapmış olurum
Çok sağolun yasiz kremi nasıl sürdünüz acaba çokta temas etmemek lazım çünkü . Bir de karton bardak kullandınız mı? Ben kullanayım dedim de biraz büyük geldi bana bardak
Mama sandalyesi arayışına çıktım ama bakıyorum fiyatlar çok pahalı geldi :). Önerdiğiniz mama sandalyesiövar mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?