Bir anda çok çiş yapar belki onu beklemeyin siz sürekli. Ayrıca sürekli kaka kontrolü de yapmanıza gerek yok, kaka değse filan bir şey olmaz diye biliyorum. Sizin doktor aman sakın kaka gelmesin gece başında nöbet tutun mu dedi size? Bize doktor hiç öyle bir şey söylemedi. Kanama yoksa endişe etmenize gerek yok diye düşünüyorum, rahatça uyuyun.Kızlar sünnetten sonra bebeği çiş yapmayan oldu mu? Gündüz aslında yaptı ama şimdi saatlerdir yapmıyor. Dertsiz başıma dert almış gibi hissediyorum ne uyku kaldı bende ne huzur
Yok bizim dıktor aslında çok rahattı pipi bölgesine şifdetli baskı uygulamayın , yarından itibaren yıkayın hergün, günde 2 kez kremini sürün yeterli dedi. Ben buralardsn vs okuduklarıma göre kaka gelirse enfeksiyon kapılıyormuş o sebeple . İlk gün olduğu için sanırım o yüzxen böyle taktım kafama . Çişi sünnetten beri çok çok az onu taktım normslde epey fazla olur çünkü. İnşallah yarın daha iyi olur haklısınız fazla taktımBir anda çok çiş yapar belki onu beklemeyin siz sürekli. Ayrıca sürekli kaka kontrolü de yapmanıza gerek yok, kaka değse filan bir şey olmaz diye biliyorum. Sizin doktor aman sakın kaka gelmesin gece başında nöbet tutun mu dedi size? Bize doktor hiç öyle bir şey söylemedi. Kanama yoksa endişe etmenize gerek yok diye düşünüyorum, rahatça uyuyun.
Her açışımda değil günde 3 kez sürüyordum , farklı bir krem verdi bize. Sadece sakın kapak vs. Kullanmayın dedi o konuda çok netti. Ayrıca bencede sürekli beklemenize gerek yok doktorunuza güveniyorsanız onun söylediklerini dikkate alın sadece. İnternet ortamı dipsiz bir kuyu çünkü ve en kötü hikayeler hep buradan çıkıyor. Tavsiyem biraz rahat olmanız siz rahat olursanız bebişinizde huzursuz olmazTeşekkür ederim kremi bize günde 2 kez sürün dedi de siz her bez açışında mı sürdünğz ? Bir de elinizle mi dağıttınız. Krem terramycin miydi
Uyurken yapmiyorlar bazen. Yapti mi sonrasinda?Kızlar sünnetten sonra bebeği çiş yapmayan oldu mu? Gündüz aslında yaptı ama şimdi saatlerdir yapmıyor. Dertsiz başıma dert almış gibi hissediyorum ne uyku kaldı bende ne huzur
Yaptı çok şükürUyurken yapmiyorlar bazen. Yapti mi sonrasinda?
Abi etrafta oldugu surece bizim bebis de uyumuyor. Ozellikle haftasonlari. Eve mi yetiseyim cocuklara mi bakayim derken, odaklanip uyutamiyorum. Buyuk oglum zaten iyice raydan cikti. Burnu yine tikali. Ustune mizmiz. Her seye agliyor. Yemek yemiyor. Kiziyorum sonra vicdan azabi cekiyorum. Esim desen yarardan cok zarari var, cocuga kizip duruyor. Ankayacaginiz benim de modum hic iyi degil ve abimiz icin endiseliyimİyi pazarlar kızlar. Biz 14 haftalığız sıçramamı gerilememi artık neyse uyku yok gündüz bir kere uyuyo uzun sabah erken sonra hiç kanguruda 40 dk belki bir kere daha perişan oldum valla ikiye bölünmekten bi o bi o ikiside ağlıoyarım gün baslıo okul yarın bi hafta daha böyle ben pertim bir de diyet gibi sağlıklı beslenme basladım sütümde azalma yok çok şükür bir hafta oldu 2kg gitti belli ki ödemdi baslayan olursa destekleşiriz
Abi etrafta oldugu surece bizim bebis de uyumuyor. Ozellikle haftasonlari. Eve mi yetiseyim cocuklara mi bakayim derken, odaklanip uyutamiyorum. Buyuk oglum zaten iyice raydan cikti. Burnu yine tikali. Ustune mizmiz. Her seye agliyor. Yemek yemiyor. Kiziyorum sonra vicdan azabi cekiyorum. Esim desen yarardan cok zarari var, cocuga kizip duruyor. Ankayacaginiz benim de modum hic iyi degil ve abimiz icin endiseliyim
Nasıl yapıyorsun öğünlerini neler yiyorsun bende yapmak istiyorum ama sütten korkuyorumİyi pazarlar kızlar. Biz 14 haftalığız sıçramamı gerilememi artık neyse uyku yok gündüz bir kere uyuyo uzun sabah erken sonra hiç kanguruda 40 dk belki bir kere daha perişan oldum valla ikiye bölünmekten bi o bi o ikiside ağlıoyarım gün baslıo okul yarın bi hafta daha böyle ben pertim bir de diyet gibi sağlıklı beslenme basladım sütümde azalma yok çok şükür bir hafta oldu 2kg gitti belli ki ödemdi baslayan olursa destekleşiriz
Evde bir çocuğun daha olması eminimki çok zorlayıcıdır . Biz tek bebekle bile zorlanırken evde bir çocuğun daha olmasını hayal edemedim. Allah güç kuvvet versin sizlereAbi etrafta oldugu surece bizim bebis de uyumuyor. Ozellikle haftasonlari. Eve mi yetiseyim cocuklara mi bakayim derken, odaklanip uyutamiyorum. Buyuk oglum zaten iyice raydan cikti. Burnu yine tikali. Ustune mizmiz. Her seye agliyor. Yemek yemiyor. Kiziyorum sonra vicdan azabi cekiyorum. Esim desen yarardan cok zarari var, cocuga kizip duruyor. Ankayacaginiz benim de modum hic iyi degil ve abimiz icin endiseliyim
Aslinda iyi fikir ama sonra meme emicem der mi?Abi için biraz süt sağıp icirsen faydasi olur mu hastaligina ? Hem yemek yemiyormus ya oradan alir vitaminini.
Aslinda iyi fikir ama sonra meme emicem der mi?bi deneyim yinw de normal sut gibi
Süt ile pankek vs de yapabilirsinizAslinda iyi fikir ama sonra meme emicem der mi?bi deneyim yinw de normal sut gibi
Kalite kontrolDer mi ki
Ben önümüzdeki kışı hastaliklarda öyle atlatmayı düşünüyorum. Abi hasta olunca süt sağıp, iciririm. Arada fazla şişlik hissettikce sağıp icirdigim de oluyor. Tadı cok güzelmiş ama biraz fazla yağliymis ama olsunmuş
Anne sütü pişirilmez diye biliyorum. Bütün özelliği gider, faydası kalmaz.Süt ile pankek vs de yapabilirsiniztabi sade süt gibi etkisi olmaz herhalde ama olsun
Arada olabiliyor bizde de. Bazen tutarken yanlislikla midesine bastirmks oluyoruz mesela. Benim ilk oglum cok kusardi mesela ben normal zannederdim. O alerjidenmis. Ama bir iki kusma olabilir bence. Takip edin yine de.kızlar merhaba giremiyorum bayadır umarım iyisinizdirsize bir şey danışmak istiyordum kızımda iki gündür fazla bir kusma gözlemliyorum dün iki kere gündüz uykusundan uyanır uyanmaz tortulu bir şekilde kustu genelde çok emerse kusuyordu akşam da gece uykusundan önce memede emerken kustu bu tortulu değildi emdiğini kustu direk böyle kusmazdı normalde aynı şeyi bu akşam da yaptı aç olduğunu biliyorum uyumadan önce güzel emsin diye 2,5 saat önceden emzirmiyorum aç olmasına rağmen kusması iki gece üst üste beni tedirgin etti gün içinde anlamlandıramadığım bir huysuzluğu yok uyumak istemiyor onu da merakına veriyorum emişi de iyi hevesli ama kusuyor işte. Eşimde bir şey olmaz bebek bu diyor ben de öyle çok bebek görmedim bu normal mi sizin bebekleriniz de böyle yapıyor mu
Alerjiden de mi oluyormuş? Ne alerjiniz vardı?Arada olabiliyor bizde de. Bazen tutarken yanlislikla midesine bastirmks oluyoruz mesela. Benim ilk oglum cok kusardi mesela ben normal zannederdim. O alerjidenmis. Ama bir iki kusma olabilir bence. Takip edin yine de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?