- 22 Kasım 2023
- 953
- 634
- 23
- 29
Ohh, güle güle giysin kuzular :)Alt ust takim aldim ben de bugun hem biyuge hem kucuge :)
Bu arada tam 5 saat sürdü krizlik bir durum yaşamadık ama 5 saat bebeğimden ayrı kaldım diye ben rahatsız oldumValla bende istiyorum ombre vardı saçımda dipler çok uzadı ya koyu kısımda beyazlar belli oluyor2 saatse iyi ben 4-5 saatte çıkıyordum ombreden cesaret edemiyorum
Aa benim bebeğimde 3. Ayına girdiğinden beri sütyen askımla oynuyor demekki ondanmışSessiz ve loş bi ortamda emzirmeyi denemeliymişiz ve boynumuza dikkat çekici kolye takabilirmişiz
Eki Görüntüle 3640943
Kocana iyi oldu boşver madem bakımlı hanım istiyor biraz kaka temizlesinKuaföre geldim 3 saatten fazladır buradayım henüz çıkamadımBebeğim 3 gündür yapmadığı kakayı burada yaptı eşim götürdü şimdi umarım her şey yolundadır şuan ikinci mesaj geldi tekrar kaka yapmış
Boya değilse bile kestirmem lazım son 3 aydır sıcaklardan dolayı saçım hep tepemde topluydu çok uzamış hemde uçlar yıpranmış her türlü kesilmesi lazım ne yapacağıma karar verip kuaföre gitmeliyimBu arada tam 5 saat sürdü krizlik bir durum yaşamadık ama 5 saat bebeğimden ayrı kaldım diye ben rahatsız oldum
Kestirip protein saç bakımı vesaire yaptır daha kısa sürer hemKocana iyi oldu boşver madem bakımlı hanım istiyor biraz kaka temizlesinbenim kin tutma seviyesi
Boya değilse bile kestirmem lazım son 3 aydır sıcaklardan dolayı saçım hep tepemde topluydu çok uzamış hemde uçlar yıpranmış her türlü kesilmesi lazım ne yapacağıma karar verip kuaföre gitmeliyim
Saç bakımı yaptırmadan çıkamıyorum ki kuaförden niyeyse bayılıyor kuaförler bu işlem için çok ısrar ediyorlarKestirip protein saç bakımı vesaire yaptır daha kısa sürer hem
Maliyeti ucuzdur müşteriden çok para alıyodurlar o yüzdendirSaç bakımı yaptırmadan çıkamıyorum ki kuaförden niyeyse bayılıyor kuaförler bu işlem için çok ısrar ediyorlar
Bizim de abiden gecti. Kohkoh Bir oksuruk var. Serum fizyolojik damlatip, burnunu acik tutuyorum. Gerektiginde cekiyorum sumugu. Oksurugu artarsa dinlemek gerekir dedi doktor. Takipteyim.Kızlar bebeğim öksürüyor yani böyle bağırırken öksürüyor ama sık olduğu için dün banyo yaptırdım klima mı çarptı diye düşündüm.Burada vardı sanki bebeği hasta olanlar öksürük olan oldu mu nasıl geçirdiniz ?
KiyamamKızlar bebeğimi sünnete aldılar ameliyathaneye giderken çok ağladı herkes yabancı diye sanırım . Çok üzüldüm
Bende takip edeyim umarım ilerlemeden atlatır bebişlerimizBizim de abiden gecti. Kohkoh Bir oksuruk var. Serum fizyolojik damlatip, burnunu acik tutuyorum. Gerektiginde cekiyorum sumugu. Oksurugu artarsa dinlemek gerekir dedi doktor. Takipteyim.
Kızlar genel anestezi yaptık bebek lokalde uyanık olup çok aplamasın diye . Ama başımıza yine binde bir olan şeyler geldiKızlar bebeğimi sünnete aldılar ameliyathaneye giderken çok ağladı herkes yabancı diye sanırım . Çok üzüldüm
Cok gecmis olsun. Sanssizlik olmus. Kiyamam minicik bebiseKızlar genel anestezi yaptık bebek lokalde uyanık olup çok aplamasın diye . Ama başımıza yine binde bir olan şeyler geldisünnet bitti odaya çıkardılar . Sızıntı şeklinde kanaması oldu bir daha ameliyathaneye götürdüler bi daha getirdiler derken çocuk hem açlıktan hem yabancılardan ağlamaktan helak oldu her tarafını çizdi ağlamaktan . Anestezi verileceği için 4 saat aç kalmıltıx git gel derken 5 saati geçi açlığı dolayısıyla gem açlıktan hem git gel yapmaktan çok korktu. Uaklaşık 1.30 saattir memeyi bırakmıyor ve çok korkmuş .
30 bin küsur para veriyoruz sırf bebeğimiz için en iyisi olsun en acısızı olsun diye başımıza gelene bak. Ne diyim yani bin pişman oldum yaptırdığıma . İnşallah bundan sonraki iyileşme süreci aksilik olmadan geçer bari diyoeum
İnşallah. Sünnet yaptıran arkadaşlara sormak istiyorum. Doktor sargı vs hiçbir şey takmamış . 1 krem verdi günde 2 kez sür yeterli dedi . Karton bardka vs bir şry önermiyorum dedi. Yarından itibaren hergün yıka en iyi iuileşme yöntemi yıkamak temiz tutmak dedi.Cok gecmis olsun. Sanssizlik olmus. Kiyamam minicik bebiseEn zor kismini atlattiniz. Bundan sonra hizlica toparlar insallah
Geçmiş olsunnnİnşallah. Sünnet yaptıran arkadaşlara sormak istiyorum. Doktor sargı vs hiçbir şey takmamış . 1 krem verdi günde 2 kez sür yeterli dedi . Karton bardka vs bir şry önermiyorum dedi. Yarından itibaren hergün yıka en iyi iuileşme yöntemi yıkamak temiz tutmak dedi.
Şimdi bu söylenenler sanki normalde olan arkadaşlar bunların tam tersini söylüyordu kafam karıştı
Çok geçmiş olsun canım umarım en kısa zamanda toparlarKızlar genel anestezi yaptık bebek lokalde uyanık olup çok aplamasın diye . Ama başımıza yine binde bir olan şeyler geldisünnet bitti odaya çıkardılar . Sızıntı şeklinde kanaması oldu bir daha ameliyathaneye götürdüler bi daha getirdiler derken çocuk hem açlıktan hem yabancılardan ağlamaktan helak oldu her tarafını çizdi ağlamaktan . Anestezi verileceği için 4 saat aç kalmıltıx git gel derken 5 saati geçi açlığı dolayısıyla gem açlıktan hem git gel yapmaktan çok korktu. Uaklaşık 1.30 saattir memeyi bırakmıyor ve çok korkmuş .
30 bin küsur para veriyoruz sırf bebeğimiz için en iyisi olsun en acısızı olsun diye başımıza gelene bak. Ne diyim yani bin pişman oldum yaptırdığıma . İnşallah bundan sonraki iyileşme süreci aksilik olmadan geçer bari diyoeum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?