2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194
Valla bende istiyorum ombre vardı saçımda dipler çok uzadı ya koyu kısımda beyazlar belli oluyor 2 saatse iyi ben 4-5 saatte çıkıyordum ombreden cesaret edemiyorum
Bu arada tam 5 saat sürdü krizlik bir durum yaşamadık ama 5 saat bebeğimden ayrı kaldım diye ben rahatsız oldum

Sessiz ve loş bi ortamda emzirmeyi denemeliymişiz ve boynumuza dikkat çekici kolye takabilirmişiz
Eki Görüntüle 3640943
Aa benim bebeğimde 3. Ayına girdiğinden beri sütyen askımla oynuyor demekki ondanmış durmadan tutup oynuyor ve daha çok dikkati sütyen askısında oldupu içşn emmiyor kolye deneyeyim bir de

Kocana iyi oldu boşver madem bakımlı hanım istiyor biraz kaka temizlesin benim kin tutma seviyesi
Bu arada tam 5 saat sürdü krizlik bir durum yaşamadık ama 5 saat bebeğimden ayrı kaldım diye ben rahatsız oldum
Boya değilse bile kestirmem lazım son 3 aydır sıcaklardan dolayı saçım hep tepemde topluydu çok uzamış hemde uçlar yıpranmış her türlü kesilmesi lazım ne yapacağıma karar verip kuaföre gitmeliyim

Kestirip protein saç bakımı vesaire yaptır daha kısa sürer hem

Kızlar bebeğim öksürüyor yani böyle bağırırken öksürüyor ama sık olduğu için dün banyo yaptırdım klima mı çarptı diye düşündüm. Burada vardı sanki bebeği hasta olanlar öksürük olan oldu mu nasıl geçirdiniz ?

Mama sandalyesi arayışına çıktım ama bakıyorum fiyatlar çok pahalı geldi :). Önerdiğiniz mama sandalyesiövar mı acaba

Bizim de abiden gecti. Kohkoh Bir oksuruk var. Serum fizyolojik damlatip, burnunu acik tutuyorum. Gerektiginde cekiyorum sumugu. Oksurugu artarsa dinlemek gerekir dedi doktor. Takipteyim.

Kızlar bebeğimi sünnete aldılar ameliyathaneye giderken çok ağladı herkes yabancı diye sanırım . Çok üzüldüm
Kızlar genel anestezi yaptık bebek lokalde uyanık olup çok aplamasın diye . Ama başımıza yine binde bir olan şeyler geldi sünnet bitti odaya çıkardılar . Sızıntı şeklinde kanaması oldu bir daha ameliyathaneye götürdüler bi daha getirdiler derken çocuk hem açlıktan hem yabancılardan ağlamaktan helak oldu her tarafını çizdi ağlamaktan . Anestezi verileceği için 4 saat aç kalmıltıx git gel derken 5 saati geçi açlığı dolayısıyla gem açlıktan hem git gel yapmaktan çok korktu. Uaklaşık 1.30 saattir memeyi bırakmıyor ve çok korkmuş .
30 bin küsur para veriyoruz sırf bebeğimiz için en iyisi olsun en acısızı olsun diye başımıza gelene bak. Ne diyim yani bin pişman oldum yaptırdığıma . İnşallah bundan sonraki iyileşme süreci aksilik olmadan geçer bari diyoeum

Cok gecmis olsun. Sanssizlik olmus. Kiyamam minicik bebise En zor kismini atlattiniz. Bundan sonra hizlica toparlar insallah

Cok gecmis olsun. Sanssizlik olmus. Kiyamam minicik bebise En zor kismini atlattiniz. Bundan sonra hizlica toparlar insallah
İnşallah. Sünnet yaptıran arkadaşlara sormak istiyorum. Doktor sargı vs hiçbir şey takmamış . 1 krem verdi günde 2 kez sür yeterli dedi . Karton bardka vs bir şry önermiyorum dedi. Yarından itibaren hergün yıka en iyi iuileşme yöntemi yıkamak temiz tutmak dedi.
Şimdi bu söylenenler sanki normalde olan arkadaşlar bunların tam tersini söylüyordu kafam karıştı

Geçmiş olsunnn Biz yaptırmadık ama lokal için sorduğumuz doktorda 3 gün sonra her gün köpüklü suya oturtup bekleyin demişti kontrole gelene kadar. Sizinki de köpüklü mü yıkayın dedi sade suyla mı

Çok geçmiş olsun canım umarım en kısa zamanda toparlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…